Al PacinoI

Alfredo James Pacino

9,0
137 652 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Al Pacino
Dangeris

Po co takie trolle tracą czas na durne posty? Odpowiedź popierając to argumentami? Serio pytam, jestem ciekaw co z tego masz. ;)

Sick_Fantasy

Poważnie mówie.

Dangeris

Twoje pytanie jest pytaniem pokroju dlaczego mercedes jest droższy skoro kawior lepiej smakuje. Kumasz? Niby jedno i drugie to luksus, ale z dwóch różnych kategorii. Bruce to świetny aktor filmów sensacyjnych, gra w nich zazwyczaj role dobrego gliniarza, ostatniego sprawiedliwego. Pacino gra głównie w kryminałach, thrillerach lub filmach o mafii, nawet jak gra glinę to skorumpowanego, prawie wszystkie jego największe role to czarne charaktery. Obaj są świetni, ale na dwóch przeciwnych biegunach.

Sick_Fantasy

Ale Bruce Willis lepszy.

Dangeris

Porównuj mercedesa do kawioru na podstawie smaku. Albo oceniaj rybę i skowronka według kryterium, które lepiej pływa.

Sick_Fantasy

Mimo to bruce lepszy.

Dangeris

Wracając więc do mojego pierwszego pytania. Po co takie trolle tracą czas na durne posty?

Sick_Fantasy

Role w takich filmach jak Strach na wróble, Narkomani, i kilku innych w latach 70 nie za bardzo pasują do twojego streotypu o Pacino.

Rudolfo

Nie znam każdego filmu z Pacino, tak jak nie znam każdego z Willisem. :P I wiem, że mają też role które odbiegają od ich standardowych kreacji, co nie zmienia faktu, że te najbardziej znane w ten kanon się wpisują.

Dangeris

oboje warci siebie o.O

Dangeris

Może dlatego, że grają w zupełnie innych filmach? Do tego diametralnie różniących się poziomem i stylem? Moim zdaniem obaj są świetni, ale to tak jakby porównywać Ferrari do TIRA.

WyjebanyStoletz

W takim wypadku wybieram Bruce'a.

Dangeris

Masz do tego prawo :] Pozdro

Dangeris

no i pacz no akurat tu się zgodze choć raz trollu Willis jest świetny ale nie zasluguje na 1 miejsce przynajmiej na 9 ;p