Dla mnie Aishwarya Rai jest najpiękniejszą kobietą na filmwebie i guzik mnie obchodzi co mi odpiszecię. Ja tak uważam i koniec.
ja Ci odpiszę że masz oczywiścię rację ! :)
Dla mnie Aishwarya też jest najpiękniejsza, ma bardzo ładne fotki, a ta w profilu na filmwebie jest trochę moim zdaniem nie pasująca, ma wiele innych bardziej naturalnych fotek. Nawet bez makijażu wygląda cudnie np. można to było zobaczyć w filmie Last Legion czy Provoked.
Uwielbiam to zdjęcie: http://www.bhopal.net/bhopalinthenews/archives/Aishwarya%20Rai.jpg
Jest naturalne i pełne optymizmu ;)
pozdro dla fanów Aishwaryi ;)
Kajol piękniejsza??? , powiedz mi gdzie.
Ash nie bez powodu uznana została najpiękniejszą Miss Świata Wszechczasów. Jeśli chodzi o urode to zostawia ona Kajol daleko w tyle, jeśli chodzi o aktorstwo to tu już zdania są podzielone :).
Jednak mimo wszystko ja wole Ash.
Jak to gdzie? Wszędzie Kajol jest tak piękna, że w życiu piękniejszej kobiety nie widziałam. I to nie jest tylko moje zdanie. A co do Miss World przepraszam cię ale nie można czegoś takiego mówić jeżeli Kajol nie brała udziału, więc nie wiadomo co by było. Aish ma urodę bardziej uniwersalną Kajol indyjską. A co do gry cóż Kajol jest świetną aktorką a Aish u niestety to czasami jej nie wychodzi.
Jeszcze jedno jak wypowiedziałam swoje zdanie więc proszę je szanować, bo ja nie mówię, że Aish jest brzydka! Ona jest naprawdę piękną kobietą ale uważam, że do Kajol jej daleko.
No dobra to weź zdjęcie jednej i drugiej i pokaz je przeciętnemu obywatelowi, moge się założyć że 99% wybierze Ash no ale dobra o gustach się nie dyskutuje, a co do udziału Kajol w wyborach Miss to ona nawet nie przeszłaby eliminacji w Indiach, ponieważ ma urodę indyjską czyli w Indiach pospolitą, a Ash na tle Hindusek wyróżnia sie właśnie urodą podobną do europejskiej.
a i jeszcze co do tego że Kajol jest swietną aktorka, otóż ona na pewno nie jest świetną aktorką jest przeciętna, jej role w 90% sprowadzają sie do jednego, jest może kilka wyjątków np. Fanna ale większość to ta sama rola, a Ash gra w naprawde różnych filmach:
Historyczne- Jodhaa Akbar
Wojenne- Ostatni Legion
Komedie Romantyczne- Duma i Uprzedzenie
Dramaty- Provoked
Romanse- Dil Ka Rishta
Filmy Akcji- Dhoom 2
i w każdym gra naprwadę dobrze, a w niektórych i bardzo dobrze
(Provoked, Ostatni Legion, Jodhaa Akbar)
Weź teraz mnie rozśmieszyłaś/eś. Tak się składa, że znam wielu ludzi którzy patrząc na Aish i Kajol wybierają tą drugą. Tak jak Kajol ma pospolitą urodę to ja jestem królową Anglii. Czy ty wiesz jak fani bolly wypowiadali się o Kajol jak była w Tatrach! że można było odczuć obecność bóstwa!
To chyba coś wyjaśnia! A i skąd możesz wiedzieć, że Kajol do eliminacji Miss World by się nie dostała?! Ja od momentu gdy ją ujrzałam pierwszy raz wiedziałam, że piękniejszej kobiety nigdy nie widziałam. A ona w Indiach jest traktowana też jak bóstwo (wierz mi na słowo bo znam ludzi z tamtych stron i wiem jak reagują ja Kajol a nie Aish).
To ile z Kajol oglądałeś filmów? Jak byś nie wiedział to Kajol nawet jako pierwsza kobieta w Indiach dostała nagrodę za czarny charakter, a Aish chyba nie dostała.
Po drugie przepraszam, ale Aish jest tego typu aktorką, że raz jak zagra świetnie (Devdas) to potem nie wiadomo skąd ma rolę tak źle zagraną, że aż woła się o pomstę do nieba (Dil Ka Rishta). A Kajol zawsze gra świetnie.
I jakoś Kajol jest uważana za lepszą aktorkę niż Aish.
Jak już napisałam wcześniej Aish jest z urody bardziej, że tak powiem europejska a Kajol indyjska, co mnie bardziej odpowiada.
I nie mówię, że Aish jest brzydka ale wolę Kajol. A twoje pobudki mnie nie przekonują uważasz poprostu, że Kajol jest brzydka i nie waidomo czemu. Moja przyjaciółka widząc Aish, Kajol i Preity to stwierdziała nawet, że to Preity według niej jest najładniejsza. I co zabiję ją za to? Coś mi się wydaje, że ty za Moje zdanie wyszłabyś na mnie z nożem!
A to jest moja opinia i szanuj ją! A i wiesz to co Aish pokazała w "Ostatnim Legionie" było poniżej oczekiwań więc proszę cię. Dałeś więcej filmów amerykańskich albo co-produkcji. A z tych indyjskich beznadziejne "Dil Ka Rishta", "Dhoom 2" - które było świetne oczywiście ale na pewno nie przez Aish, no jej taniec dużo zadziałał. I mogę stwierdzić jedynie, że Aish od Kajol tylko lepiej tańczy. Ale i tak ona nie przebija tańca Madhuri Dixt.
Po pierwsze: chodziło mi o pospolitą urodę w Indiach
Po drugie: co ma traktowanie jak bóstwo do dostania się na Miss World?
Po trzecie: ja nie mówie że Kajol jest brzydka, jest ładna zresztą jak 99% hindusek
Po czwarte: nie mów co bym Ci zrobił bo mnie nie znasz, zwisa mi to kto Ci się bardziej podoba
Po piąte: jestem mężczyzną nie kobietą
Po szóste: w "ostatnim legionie" to ona uratowała film przed totalną klapą
Po siódme: filmów z Kajol widzialem osiem
Po pierwsze: Kajol pospolitej urody nie ma, jej piękno jest zjawiskowe.
P drugie: Chodzi o to, że jest boginią :P A boginie są przepiękne :P
Po trzecie: Tu się zgadzam 99% Hindusek jest pięknych :D Ale Kajol jest zjawiskowa :D
Po czwarte: Jak ci to zwisa to czemu tak strasznie się rzucasz? Jak by tak naprawdę ci nie zależało to raz byś odpisał i koniec.
Po piąte: Przepraszam, myślałam, że jesteś kobietą.
Po szóste: No nie sądzę, żeby ona uratowała film, zagrała bardzo źle.
Po siódme: Ja widziałam dużo filmów z Kajol i dużo z Aish i też mam coś do powiedzenia na ten temat. O niej trudno powiedzieć jaką jest aktorką gdyż jak raz zagra cudownie to za drugim razem beznadziejnie.
Po ósme: kończę już tą rozmowę bo widzę, że według ciebie i tak nie mogę mieć własnego zdania, bo twoje jest jedyne i prawdziwe :P
Sporo tu postów. Widocznie nikt nie zraził się stwierdzeniem: "guzik mnie obchodzi co mi odpiszecie" :)
Dla mnie najpiękniejszą kobietą na FilmWebie jest Amelia Vega, koniec kropka.
Z przebiegu dyskusji widzę, że o palmę pierwszeństwa walczą Aish i Kajol. Ponieważ obie są zachwycająco urodziwe, argumentem w sporze staje się ich talent aktorski (bądź jego brak). A przecież można grać beznadziejnie, urodą przewyższając całą konkurencję.
O gustach się nie dyskutuje, więc nikogo nie staram się przekonywać, wyrażam tylko swoją opinię. Aishwarya jest tak perfekcyjna, że widzowie odczuwają dystans. Taki chodzący ideał, którego nie sposób dosięgnąć. Sprawia wrażenie chłodnej i wykalkulowanej. Kajol natomiast jest pełna ciepła, sympatyczna, zabawna - po prostu bardziej przystępna dla widza, mimo niewątpliwego statusu supergwiazdy.
Lubię oglądać sesje zdjęciowe z Aishwaryą i filmy z Kajol.