strasznie mnie wnerwia, w ogóle nie potrafi grać, a jeśli już, to robi to strasznie sztucznie :/
masz 100 procent racji. Tylko tyle napisze bo to prawda. Nie jestem jej jakas antyfanka po prostu wydaje opinie.
masz cccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałkowitą racje..
Nie moge na nia patrzeć..
"WYbacz Agniesiu.. ale ty sie CHOLERNIE nie nadajesz do aktorstwa.."
Działają mi na nerwy jej ciągłe fochy - czy ona nie potrafi być taką osobą, jak inni ? Uprzejmie proszę o wyrzucenie jej z serialu, gdyż napewno nie tu jej miejsce. Nawet,jeśli chciała zostać aktorką to minęła się z powołaniem. To chyba najgorsza osoba z całej obsady.
zgadzam się. po tylu latach grania powinna coś wynieść z tego serialu, ale jakoś jej nie wyszło. od początku jest żałosna. gra po prostu fatalnie.
Dlaczego uważacie, że każdy musi udawać w filmach? Może ona nie gra, tylko pokazuje siebie taką, jaka jest. Może ona taka jest naturalnie. Nie znacie jej chyba, że to stwierdzić.
wystarczy spojrzeć kto krytykuje, od razu widać że zazdrosne gówniary, z którymi nie ma sensu dyskutować, no jak mi przykro że wy nigdzie nie zagracie, hahahaha
o tak, jakże mi przykro, że nie zagram w gównianym serialu pt. Klan.
jakże mi przykro, że nie będę krytykowana przez większą połowę Polski.
widać, że wielki fan Klanu. albo zakochany w Agnieszce fanatyk.
oj jak mi przykro że uraziłem 13-letnie dziecko, tylko się nie popłacz hahaha, 13-letnie dziecko znawcą od seriali i aktorów hahahaha,
no strasznie mi przykro że nigdzie nie chcą tak dobrej aktorki jak Ty, nawet w telenoweli, hahaha
Ty za to piszesz jak 10 letnie dziecko, które nie umie porządnie skleić zdania.
a "większym znawcą" od Ciebie jestem na pewno i mój wiek nie ma z tym nic wspólnego, bo sam się przyznałeś, że nie oglądasz seriali.
nie lubię się powtarzać, ale idiota inaczej nie zrozumie.
nigdzie nie napisałam, że jestem lepszą aktorką niż Kaczorowska.
koniec tematu.
Gra fatalnie i tyle. A do KGB_123 : czy naprawdę uważasz , że jedynym powodem krytyki może być młody wiek albo zazdrość ? Kaczorowska jest nienaturalna i sztuczna , tu nie trzeba być wielkim znawcą żeby to zauważyć
Nie jedynym powodem, ale między innymi. Nie trzeba być też wielkim znawcą by zauważyć kto krytykuje.
No a kto krytykuje ? Na jakiej podstawie wnioskujesz że osoby które nie wyrażały się pochlebnie o jej grze kierują się takimi a nie innymi motywami ? Myślę że o zazdrości można mówić , kiedy ktoś napisze że np. taka Meryl Streep nie umie grać , wtedy owszem , to musi być jakaś zawiść ,no ale w przypadku Kaczorowskiej ? Nikt tu jej nie obraża, nie wyzywa , po prostu ludzie stwierdzają że jest nienaturalna na ekranie.
Wałkowałem już to w innym temacie, nie chce mi się pisać 10 razy tego samego.
http://www.filmweb.pl/person/Agnieszka+Kaczorowska-177630/discussion/nabija+sie+ z+kogo%C5%9B+tylko+ten+co+sam+ma+nisk%C4%85+samoocen%C4%99!-1333702
KGB_123 - masz w 100% rację !!!!! Te głupie, ograniczone umysłowo kretynki, które krytykują Agnieszkę po prostu jej zazdroszczą, bo ich nikt by nie zatrudnił nawet do reklamy podpasek !!!!!
Przeczytałam ten temat , ale to wcale nie sprawia że rozumiem o co Ci właściwie chodzi. Widzę tylko że atakujesz kogoś kto wyraża swoje zdanie , wmawiasz jakieś wydumane powody krytyki których nie da się wywnioskować z wypowiedzi Twojej rozmówczyni
Ojej, no to masz problem że nie dałaś rady przeczytać ze zrozumieniem, tego co napisałem. Trudno, bywa i tak.
Ja nie mam żadnego problemu. Może to raczej ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem , skoro tak interpretujesz pewne wypowiedzi i widzisz w nich coś , czego tam nie ma .
Ile jeszcze razy mam napisać to samo byś zrozumiała? Napisałaś że ona jest nienaturalna i sztuczna. A skąd wiesz co jej powiedział reżyser czy scenarzysta? A może tak właśnie ma grać, z takim irytującym charakterem? Może uważasz że nie ma takich ludzi, tak się właśnie zachowujących? To jak ktoś gra przemądrzałego dzieciaka, tzn że jest sztuczny? No muszę Cię zawieść, ale tak nie jest.
Ale w ten sposób możnaby właściwie usprawiedliwić każdego aktora / amatora. Jeśli wydaje się szuczny czy irytujący to wcale nie dlatego , że nie umie grać , lecz dlatego że taką ma rolę. Mnie wydaje się nienaturalna . Jej modulacje głosu , miny . Pisałeś gdzieś wcześniej o Tomie Feltonie który w HP miał rolę przemądrzałego dzieciaka. Moim zdaniem wypadł o niebo lepiej , bez porównania. On w tym filmie naprawdę był tym dzieciakiem , ona z kolei stara się jednak robi to sztucznie . Mnie nie przekonuje . Ta jej koleżanka z ciemnymi włosami ( nie wiem jak się nazywa ) , gra lepiej , co widać chociażby w scenach ich rozmów .
A mnie przekonuje, bo takie są właśnie niektóre nastolatki. Jak na tą telenowele, gra wystarczająco.
Z tych wypowiedzi aż kipi zazdrością, dziewczyna ma śliczna urodę, jest naturalna a gra jak gra, od dziecka na planie się chowała, nie każdy aktor/aktorka musi być drugą Natalie Wood. KGB_123, zgadzam się z Tobą. Klan jest oglądany raczej przez zdecydowanie starsze pokolenie - seniorów a tacy zbytnio nie patrzą już na grę aktorską, bo co Ich to interesuje? Jesteście zawistni (zawistne?) i tyle, nic innego nie tłumaczy wypowiedzi nastolatek, które na grze aktorskiej znają się... trzeba przyznać, zerowo. Jak na ten serial faktycznie gra wystarczająco.