Adrien Brody

8,5
48 711 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Adrien Brody

On ma garbaty nos, przez to z profilu wyglada paskudnie, moze mi ktos powiedziec ze mimo
to ze ma kupe kasy, czemu sobie tego garba nie usunal ?

Andros_filmweb

może mu się podoba

Andros_filmweb

zabił by swoją karierę takim zabiegiem.
przez ten swój żydowski nochal jest charakterystyczny, a w hollywood były takie przypadki, ze ktos sobie cos charakterystycznego usunął, poprawił i widzowie przestawali go kojarzyć, oczywiscie moze na wyrost gadka ale takie przypadki były bo widziałem w jakims programie o hollywood byla o tym mowa

a po drugie to niektóre kobiety to jara, wiadomo jak duży nos to i duże co innego ;D

BlackShit

hahaha dodatkowo Adrien keidys nie miła az takiego nosa kiedys na planie filmowym złamał go na co był strasznie zły ale doszeł do wnioskuz e to bedzie jego cecha charakterystyczna... i tak juz zostało..;) z tego co wiem, co wyczytałam..^^

Z resztą... jest słooddki ^^
bardziej mnie zastanawia fakt ze w sumie Pianista to chyba jego najwieksza rola, reszte filmów ma takich mniej popularnych. nie uważacie?

Madiiii

nie

BlackShit

mnie np to bardzo kręci. Koleś nie jest kompletnie w moim typie ale ma to "coś" :)

Andros_filmweb

A może po prostu fakt, że ma kupę kasy nie jest jednoznaczny z tym, że musi robić sobie operacje? Taki się urodził i może nie jest mu z tym źle. Po drugie wcale tak strasznie nie wygląda. :)

Andros_filmweb

Dziewczyna grająca w Dirty dancing (sorry nie pamietam nazwiaska) poprawiła nos i tym zakonczyla kariere. Moze on tego nie chce a dwa jakby poprawil to by powstal temat ze nie ma co robic z kasa i po co mu ta operacja. Z takim sie urodzil, taki ma

kynyaaa

to była Jennifer Grey i faktycznie stała sie nijaka po korekcji nosa, a szczerze to Adrien wygląda zarąbiście na niektórych zdjęciach i wcale by mi jego nos nie przeszkadzał :)

Andros_filmweb

Pośród tylu aktorów i aktoreczek o ślicznych jak z bajki, nudnych i nijakich buziach Adrien jest charakterystyczny i jakby bardziej "rzeczywisty". Nie wszyscy muszą być piękni jak z obrazka. Moim zdaniem jego charakterystyczna uroda to jego ogromna zaleta, bardziej pasuje do ról które dostaje niż jacyś pięknisie z Hollywood.

Andros_filmweb

A mi się ten nos podoba. Jest charakterystyczny.

sylwia_ami_2

mi rowniez, nos i cały Brody. Bardzo przystojny facet. Charakterystyczny i te oczy... :) Jako aktora rowniez go lubie :)

Andros_filmweb

jak by wszyscy skorygowali swoje defekty i wyglądali niemal identycznie - to z nudów byśmy poumierali:P

Andros_filmweb

moze jest NORMALNY.

pavel13

O! No, no!

Andros_filmweb

Bo nie jest takim podupem jak ty.

Marcinekk

Oczywiście musiał znaleźć się pyszałek bez kultury. Przepraszam, zapomniałam, że fora są po to, aby sobie ubliżać.

użytkownik usunięty
Lulu.

Jak dla mnie to i tak jest chol***ie przystojny a nos dodaje mu tylko uroku co jak co ale nie wyobrażam go sobie z typowym mały holiłudzkim noskiem bo dzieki niemu jego twarz jest wyjątkowa i charakterystyczna, że też świat schodzi na psy i wszyscy dążą tylko do jednego typu urody przykre

Całkowicie podpisuję się pod coco-moko.Według mnie on jest nieziemsko przystojny, a nos dodaje mu jeszcze uroku. Gdzieś nawet czytałam, jak mówił w wywiadzie, że jest przekonany, że to dzięki swojemu nosowi dostał niektóre role.

nos ma jaki ma, ale bardzo dobry z niego aktor ;)

Właśnie dzięki temu nosowi jest taki przystojny i seksowny. Nie wyobrażam go sobie z innym nosem!

Lulu.

mniej wiecej ;)

Andros_filmweb

świetnie wygląda. a nos dodaje charakteru. owen wilson czy gerard depardieu powinni się bardziej martwić o nosy :)

Andros_filmweb

Nie wiem o co Ci chodzi. Mnie ten nos najbardziej kręci. Adrien ma taką unikalną urodę. Jest strasznie przystojny, ma to 'coś', hipnotyzuje wzrokiem. Nie wiem co ma poprawiać skoro jest idealny. ;)

użytkownik usunięty
Andros_filmweb

Ja również uważam, że to bardzo atrakcyjny i przystojny mężczyzna, a gdyby poprawił nos, mogłabym zmienić zdanie. Powielam sąd przedmówczyni - "Nie wiem co ma poprawiać skoro jest idealny"

użytkownik usunięty

oprócz tego że jest atrakcyjny, przystojny i w ogóle same love love to uwielbiam oglądać z nim wywiady na yt :D

Andros_filmweb

przepraszam bardzo ale nie wiem do czego tu się czepiasz ;/ chce to taki ma i nie musi usuwać, można znaleźć milion innych rzeczy u każdego do operacji ;/

Andros_filmweb

Jego nos nadaje mu charakteru, a poza tym sądzę, że on nie jest aż tak pusty jak inne gwiazdki, które robią sobie operacje plastyczne...

Andros_filmweb

bo cech charakterystycznych sie nie usuwa, dlatego de niro nie usunal pieprza na pół policzka (te cechy powodują, że są niepowtarzalni i zapamiętywalni) Adam Brody moim zdaniem ma spoko nos:P

Andros_filmweb

Nie na miejscu ten komentarz. Cóż za powierzchowność.

Andros_filmweb

może ma dobrze poukładane w głowie? ;/

Andros_filmweb

co więcej, ten nos jest też krzywy :) i to jest super. każdy z nas ma swój "krzywy nos"i nie ma się czego wstydzić :D

Andros_filmweb

Kocham garbate nosy u facetów :D
nie każdy musi być taki sam i wpasowywać się w jakieś ogólnie przyjęte normy, żeby mieć w sobie "to coś"- wręcz przeciwnie

Andros_filmweb

To dobrze, że każdy jest inny. Byłoby głupio, jakby każdy miał prosty nosek, ładne usta, itp. Wtedy wszyscy byliby tacy sami i przez to przeciętni. Mnie osobiście podobają się mężczyźni z garbatym nosem.

Andros_filmweb

Jeju jemu i zdecydowanej wiekszosci (w tym mi) on sie podoba takim jakim jest !! Noo piekny nie jest ale ma to cos co czyni go wyjatkowym ! I ten jego nos to naprawde ogromna zaleta np .: jest rozpoznawany . Tobie sie nie podoba a dla mnie ten nochal jest uroczy ;D

Andros_filmweb

bo ma najpiekniejszy nos na swiecie

Andros_filmweb

Bo ma olej w głowie a nie papkę jak większość hollywodzkich "gwiazd".

Andros_filmweb

pojęcie piękna-to pojęcie bardzo subiektywne i przez to względne...czyli dla kogoś to jest piękne a dla ciebie nie...