Abelard Giza

Abelard Piotr Giza

6,2
236 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Abelard Giza

Jak w pytaniu,bo urodę ma niebanalną .... ;)

adult

a jak myślisz?

adult

polskie :) jest wnukiem Hugona Laseckiego :)

gunia5

Ale przecież nie ma na nazwisko Lasecki tylko Giza, i ma jednak troche arabskie rysy nie mówiąc o nazwisku. Nigdzie nie pisało ze to jego psedo, więc...

GalaQXus

A słyszałeś o tym, że ojciec matki ma przeważnie inne nazwisko niż wnuk? :)

gunia5

no chyba że tak, ro w kocu to on nie jest w jakieś części arabem?!

GalaQXus

Moja babcia miała z domu Giza a pochodzi z Polski, więc nie rozumiem co ma tutaj za znaczenie nazwisko.

GalaQXus

Giza to polskie nazwisko, tak jak Giziński (Giziński to przymiotnik od rzeczownika giza).

adult

Wszyscy podobno pochodzimy od małpy.

woland69

Nie pochodzimy,lecz mamy wspólnego przodka :) to znaczna różnica...

adult

Haha, sama zawsze i wszędzie to powtarzam - dokładnie w takich słowach :D A jak ktoś się jeszcze czepia, że co za różnica albo coś, to dodaję "Moja młodsza kuzynka nie pochodzi ode mnie, choć mamy wspólne babcie, to duża różnica" :D

adult

ma kuzyna w Ciechocinku ;)

adult

Jego pradziad za czasów Augusta Mocnego otworzył pierwszą budę z Kebabem. Przez to nawet powstało jakieś przysłowie.

adult

Ma Polskie korzenie a tu masz link
http://impresariusz.pl/abelard_giza.html

dominas_filmweb

Dziękuje :)

adult

Przecież on jest gruzinem

Regray

skąd wiesz?

adult

Jakby się ogolił, może nie byłoby takich wątpliwości xD

Jane_Roland

Ma pochodzenie polskie. Jest podobny do matki. Nazwisko też polskie (księga herbowa rodów polskich :p )

adult

Kiedyś u Turasów kupowałem kebab, jeden z nich do mnie, ty turek, ja zdębiałem... troche to trwało zeby go przekonać że nie jestem jego ziomkiem, czasem ludzie maja inny typ urody, kiedys w knajpie u syryjczyka dziwiłem się że Arab ma jasniejsza karnacje niz ja, takie cuda.

ari78

Spojrzałem na twoje zdjęcie. Też bym cię wziął za Turka gdyby nie ten polski nos ;) Turcy to jednak głównie biali ludzie dzisiaj, po wiekach jasyrów i żenienia z Serbami, a Turków ci u nas dostatek, bo Polak, Turek dwa siostrzeńce, i nawet nie wiesz nic bo u nas taka kultura, że czasem nawet ciężko ze wskazaniem jak miał na imię ojciec dziadka, albo jakie ma panieńskie matka.

ahenathon

To masz rację, oglądając wspaniałe stulecie, dziwiłem się że ci Turcy tacy błądzi i raczej o urodzie europejskiej niż wschodniej.
Możliwe że to przez wcielanie do wojsk młodych mężczyzn/chłopców z krajow podbitych, takich jak Serbia, Bułgaria Węgry itd.