Ale przecież nie ma na nazwisko Lasecki tylko Giza, i ma jednak troche arabskie rysy nie mówiąc o nazwisku. Nigdzie nie pisało ze to jego psedo, więc...
Moja babcia miała z domu Giza a pochodzi z Polski, więc nie rozumiem co ma tutaj za znaczenie nazwisko.
Haha, sama zawsze i wszędzie to powtarzam - dokładnie w takich słowach :D A jak ktoś się jeszcze czepia, że co za różnica albo coś, to dodaję "Moja młodsza kuzynka nie pochodzi ode mnie, choć mamy wspólne babcie, to duża różnica" :D
Jego pradziad za czasów Augusta Mocnego otworzył pierwszą budę z Kebabem. Przez to nawet powstało jakieś przysłowie.
Ma pochodzenie polskie. Jest podobny do matki. Nazwisko też polskie (księga herbowa rodów polskich :p )
Kiedyś u Turasów kupowałem kebab, jeden z nich do mnie, ty turek, ja zdębiałem... troche to trwało zeby go przekonać że nie jestem jego ziomkiem, czasem ludzie maja inny typ urody, kiedys w knajpie u syryjczyka dziwiłem się że Arab ma jasniejsza karnacje niz ja, takie cuda.
Spojrzałem na twoje zdjęcie. Też bym cię wziął za Turka gdyby nie ten polski nos ;) Turcy to jednak głównie biali ludzie dzisiaj, po wiekach jasyrów i żenienia z Serbami, a Turków ci u nas dostatek, bo Polak, Turek dwa siostrzeńce, i nawet nie wiesz nic bo u nas taka kultura, że czasem nawet ciężko ze wskazaniem jak miał na imię ojciec dziadka, albo jakie ma panieńskie matka.