PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=703836}

Zwierzogród

Zootopia
2016
7,9 280 tys. ocen
7,9 10 1 280054
7,7 49 krytyków
Zwierzogród
powrót do forum filmu Zwierzogród

Ostatnio zauważyłem, że Rich Moore i Byron P. Howard mają twittera, i odpisują na pytania czy komentarze fanów. Nawet mi odpowiedzieli ;d. Linków nie wstawię, bo. Blokuje, ale z łatwością ich znajdziecie.

ocenił(a) film na 10
Leon_Szodon

Zawsze odpisywali na pytania fanów. Mi odpisali pod koniec grudnia jak się zapytałem Moore'a kiedy będzie pełny zwiastun do filmu ;)

ocenił(a) film na 9
maladzonaga

Nie każdy o tym wie, kolego.

ocenił(a) film na 10
Leon_Szodon

To oczywiste, dobrze że to napisałeś. Aczkolwiek jeśli wchodzi się na ich profile na TT to się wie, że mają bliski kontakt z fanami :>

ocenił(a) film na 9
maladzonaga

To dobrze z ich strony, że starają się integrować z fanami. Można dzięki temu mieć nadzieję na sequel (odpisują na pytania fanów dotyczące sequela w taki sposób, iż można spodziewać się następnej części).

ocenił(a) film na 9
Leon_Szodon

Btw, w Polsce dość mało osób używa twittera.

ocenił(a) film na 10
Leon_Szodon

Też mi się wydaje że facebook jest wciąż bardziej popularny w Polsce. A to duży błąd, Twitter jest lepszym i szybszym źródłem informacji

ocenił(a) film na 9
maladzonaga

Owszem, tylko jest znacznie mniej rozbudowany.. Jednak moim potrzebom bardziej odpowiada Twitter. Jest bardziej prostszy, przez to szybszy i przyjemniejszy w obsłudze.

ocenił(a) film na 10
Leon_Szodon

Poza tym wystarczy wpisać jakąś frazę i od razu wyskakuje Ci wszystko co byś chciał. Jeżeli umie się posługiwać TT to jest to mega przydatne

ocenił(a) film na 10
Leon_Szodon

Śledzę ich Twittera od premiery, jest jeszcze Jared Bush i inni twórcy filmu.