Ostatnio zauważyłem, że Rich Moore i Byron P. Howard mają twittera, i odpisują na pytania czy komentarze fanów. Nawet mi odpowiedzieli ;d. Linków nie wstawię, bo. Blokuje, ale z łatwością ich znajdziecie.
Zawsze odpisywali na pytania fanów. Mi odpisali pod koniec grudnia jak się zapytałem Moore'a kiedy będzie pełny zwiastun do filmu ;)
To oczywiste, dobrze że to napisałeś. Aczkolwiek jeśli wchodzi się na ich profile na TT to się wie, że mają bliski kontakt z fanami :>
To dobrze z ich strony, że starają się integrować z fanami. Można dzięki temu mieć nadzieję na sequel (odpisują na pytania fanów dotyczące sequela w taki sposób, iż można spodziewać się następnej części).
Też mi się wydaje że facebook jest wciąż bardziej popularny w Polsce. A to duży błąd, Twitter jest lepszym i szybszym źródłem informacji
Owszem, tylko jest znacznie mniej rozbudowany.. Jednak moim potrzebom bardziej odpowiada Twitter. Jest bardziej prostszy, przez to szybszy i przyjemniejszy w obsłudze.
Poza tym wystarczy wpisać jakąś frazę i od razu wyskakuje Ci wszystko co byś chciał. Jeżeli umie się posługiwać TT to jest to mega przydatne