PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=627}

Zostawić Las Vegas

Leaving Las Vegas
1995
7,6 45 tys. ocen
7,6 10 1 45266
7,2 31 krytyków
Zostawić Las Vegas
powrót do forum filmu Zostawić Las Vegas

Przez przypadek dałam temu filmowi 10 a chciałam dodać do filmów, które chcę obejrzeć. Da się cofnąć filmowi ocenę?

roybek

Da się. Wchodzisz w swój profil w zakładkę "Aktywność". Klikasz w "Twoje filmy". TAm masz listę wszystkich ocenionych filmów. Wystarczy kliknąć na czerwony krzyżyk przy ocenie. Mam nadzieję, że pomogłam. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
roybek

ale czy jest sens zmieniać tę notę? Nawet jeśli nie jest to arcydzieło, to zwyczajnie film jest znakomity, pod wieloma względami wybitny.

roybek

Zrozumiałbym jeśli dałabyś filmowi 1/10, a jeśli dałaś 10/10 to szkoda fatygi.
Moim zdaniem film doskonale odzwierciedla realia życiowe i bynajmniej dlatego zasługuje na tak wysoką notę.
Cage moim zdaniem jest aktorem wybitnym ale tylko na lata 90, ponieważ w tej dekadzie za bardzo poleciał na kasę i komerchę.
Pewne jest tylko to iż ten gigant kina na pewno najlepsze lata ma już dawno za sobą.
Teraz już tylko ból i rozpacz - ale "zostawic las vegas" w jego wykonaniu miodzio, nic już jak tylko wystawic z czystym sumieniem 10/10 czyste arcydzieło. I to bez zastanawiania.

roybek

Najprostszy sposób:
gdy wystawisz ocenę obok noty pojawia sięczerweony znak "-"
wystarczy kliknąć i ocena zostaje skasowana

arif_lg

ani tak tak jak w poscie wyzej nie da sie zrobic. czy to zmienili czy ja nie moge znalezc?

czewrony

wygląda na to, że 5 lat temu opcje oceniania filmwebu było mocno zacofane :)

siweq

a czy ktos wie jak cofnąc do początku gust filmowy?