PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=630515}

Zostań ze mną

Keep the Lights On
2012
5,8 2,1 tys. ocen
5,8 10 1 2085
6,0 4 krytyków
Zostań ze mną
powrót do forum filmu Zostań ze mną
EastJudas

Oczywiście że tak! Uwielbiam każdy film o tematyce homoseksualnej. To dla mnie zawsze coś innego niż beznadziejne heteryckie romansidła.

Charlotte_Black

A ciekawego czy jakiś osobnik płci brzydkiej się skusił na ten film:)

ocenił(a) film na 7
EastJudas

Ja obejrzałem bez najmniejszego problemu :)

Charlotte_Black

No, heteroseksualiści to tacy obrzydliwi zboczeńcy. Fe! Do gazu z nimi, bo psują środowisko i zdradzają!

Dassanar

widzę znalazł się jeden hejter tego filmu, czyż nie?:P

EastJudas

Nie, nie oglądałem tego filmu i nie miałem najmniejszego zamiaru wprowadzać tutaj cokolwiek merytorycznego, po prostu byłem ciekaw reakcji na mój post. Uznałem to za rzecz ciekawszą i o wiele bardziej satysfakcjonującą od usilnych prób nawiązania merytorycznej dyskusji na tym forum, bo to się tutaj zdarza coraz rzadziej :)

P.S. +jeszcze rożśmieszyła mnie tematyka tego wątku, więc postanowiłem się troszkę podroczyć na początku :P

Dassanar

a biseksualni oglądali film?

Rafaela_2

Nie do mnie to pytanie :D

Dassanar

a ja myśle, że ludzie z natury sa biseksualni. bo przeciez facet dotyka swojego penisa i nie brzydzi sie. do tego wielu mezczyzn masturbuje sie przed lustrem...

Rafaela_2

coś w tym jest:P

Rafaela_2

Chyba troszkę Ci się pomyliło, stary. No wiesz, tutaj chodzi o pociąg seksualny, biseksualizm jest wtedy, kiedy pociągają Cię i faceci, i kobiety ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Rafaela_2

Ok, pisałem na szybko i nie spojrzałem w profil, ale to nie powód, żebyś mi się tutaj, za przeproszeniem, pluła. Wyluzuj trochę.

Dassanar

chciales zamieszania, emocji to je masz!

Rafaela_2

Ok, dzięki.

Dassanar

W moich tematach nie jest rzadkością nawiązywanie merytorycznych dyskusji :D

EastJudas

Zapamiętam na przyszłość :)

Dassanar

Czyli z Ciebie taki krypto-troll :P

Ultor

Hehe, niezupełnie, bo jak już trolluję, to się raczej z tym nie kryję. Więc powiedzmy, że czasem lubię sobie potrollować :)

Charlotte_Black

'Beznadziejne heteryckie romansidła'? What the..? :o(

ingenting

To się nazywa być indie (albo mieć 15 lat).

EastJudas

Nie zamierzam. Kropka.

McCoval

Dlaczego nie. Znak zapytania.

EastJudas

W kolejce mam ciekawsze filmy. Wykrzyknik.

McCoval

Homofob. Trzy kropki.

EastJudas

Heterofob. Trzy kropki.

McCoval

Nie trafiłeś. Ja kocham wszystkich. Wykrzyknik.

EastJudas

A homofobów kochasz. Znak zapytania.

EastJudas

Pewnie że tak, przecież takie filmy nie są tylko dla odbiorców którzy akurat są homoseksualni :)

I nie wiem skąd taka niska ocena, ogólnie fanom tego filmu polecam również do obejrzenia "Single Man" (ale to chyba klasyk ;p). Co mnie jeszcze denerwuje? Że gdyby chodziło o dwie kobiety, ocena była by pewnie wyższa. Nienawidzę tego że dla większości geje są "fe" a les "fajne".

melody_phantom

Po prostu ciekawi mnie, czy samce alfa nie mają kompleksu pójść na ten film do kina :)

EastJudas

Wiekszość pewnie ma stąd taka ocena :)

EastJudas

Uważam, że jest naprawdę niezły;]

melody_phantom

No cóż, po prostu kobiety są z reguły bardziej tolerancyjne. Nie próbujemy też na siłę udowodnić, że lesbijki są złe, a jak nie mamy ochoty to prostu nie oglądamy o nich filmów, więc mniej jest negatywnych ocen. Zresztą to mężczyźni są zwykle bardziej agresywni i dumni, więc kiedy widzą dwóch samców razem, uwłacza im to, więc ich obroną na to jest atak. Kobiety są bardziej dyplomatyczne i skłonne do kompromisów, zatem oglądając film o lesbijkach, nawet ich nienawidząc, będą oceniały wciąż całokształt i inne walory tego filmu, nie ograniczając się na sam fakt jakim jest para lesbijek. No a faceci zwykle, nawet jak są homofobami, nie mają problemów z dwoma całującymi się dziewczynami ;p Pewnie dlatego, że to jest bardziej naturalne, bowiem robią to nawet dziewczyny dla zabawy, które są hetero. Od razu mówię, że to moja prywatna opinia, która może być błędna. ^^

ocenił(a) film na 6
EastJudas

ja jestem facetem hetero i obejrzalem ten film. dlaczego mialbym nie ogladac ? jestem normalny, czyli tolerancyjny.