PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=550470}

Zombieland: Kulki w łeb

Zombieland: Double Tap
2019
6,2 39 tys. ocen
6,2 10 1 38651
5,8 26 krytyków
Zombieland: Kulki w łeb
powrót do forum filmu Zombieland: Kulki w łeb

Wspaniale. Zombieland obejrzałem ponad 10 razy i na prawdę mi się nie znudziło. Zaraz pewnie zostanę wyśmiany że ten film to gniot itp. Nie prawda ! O gustach się nie dyskutuje mam nadzieję że Zombieland 2 będzie tak samo udany jak pierwsza część albo i jeszcze lepiej. Czekam z niecierpliwieniem na premierę :) Pozdrawiam

Fenieni

Ja tam Cię nie wyśmieję :)
Sam oglądałem Zombieland wielokrotnie. Trudno mi sobie wyobrazić o czym może być 2 (dalsza część podróży?), ale mam nadzieję, że będzie ok.
W każdym razie czekam z niecierpliwością na Z2 :)

ocenił(a) film na 7
Fenieni

Zombieland się wam podobał? Powinniście obejrzeć Defendora z Woodym. Te filmy nie mają nic wspólnego, ale liczy się klasa, której oczywiście niektórzy nie dostrzegą i zjadą oba filmy.

grimfather

Ja też wielokrotnie widziałem ten film i nadal mi się podoba, nawet bardzo :) Czkam na 2 :D

Gimer1992

Jedynka była pogromowa, ciekawe czy 2 też będzie ? ;D

monia93

Ja dziś oglądam 2 raz.

Hmm_Ciastko

fajny film, czekam na 2 ;]

ocenił(a) film na 8
lukasziks

ja również czekam na 2 cz :)

excline

Jedynka fajna to i na dwójkę też zaczekam. ;) Ale Shaun of the dead i tak nie pobije.

Fenieni

mam podobnie kocham ten film tak samo jak kick-ass'a

Fenieni

Jedynka była bardzo dobra ale dwójkę pewnie skopią. Zombieland był przede wszystkim oryginalny ale 2 raczej nic nie wniesie. co nie zmienia faktu że czekam na premierę.

tomaszek1313

Kiedy będzie 2? Zombieland 2 jest tego samego reżysera i tych samych scenarzystów. Podaj mi film z takim samym reżyserem lub scenarzystą który jest słabszy od 1 ;> Czy Zombieland oryginalny? ;> hmm taki pewien bym nie był. To przecież 2 innych charakterów z jakimiś innymi ludźmi który bronią się przed Zombie i mają wyjechać do jakiegoś miejsca w którym nie ma Zombie ;P

bisban

Też czekam z niecierpliwością na "Zombieland 2".

J_Guana

Prawdopodobnie premiera ma nastąpić pod koniec tego roku. Słyszałem też, że przestali pracować nad 2. To są prawdopodobnie tylko plotki i cały czas szukam jakiegoś wiarygodnego źródła informacji.

Fenieni

Nawet jak bym bardzo chciał to nie mógł bym Cię wyśmiać a to z bardzo prostego powodu .... Film był dobry ... śmieszny przedewszystkim śmieszny ... sam początek mnie rozwalił jak gość opowiada o świecie który opanowały zombie hehe:)

Fenieni

No chyba się nie spodziewałeś, że zamiast słów krytyki zobaczysz, że pełno tu fanów Zombieland'a. Mnie się ten film po prostu spodobał, sam nie wiem czemu, na pewno w głównej mierze dzięki humorowi, który naprawdę mnie śmieszył. Obraz na pewno warty obejrzenia, a ja czekam na sequel ;D

ocenił(a) film na 3
Pan_Kapitan

Czekałem całe życie na taki film, w którym to jakiś cwaniak bądź cwaniacy będą dla zabawy polować na zamulonych zombie, a nie przed nimi uciekać i łamać nogi na krawężnikach. Film naprawdę dobry, chociaż mógłby być lepszy, może trochę więcej akcji.

grd1

gniot nie gniot. podobał mi się. :) czekam na drugą część. nudny na pewno nie był. ciekawa jestem co będzie dalej :)

Fenieni

mi też bardzo się podobał, chciałbym tylko, żeby 2 wyszła jak najszybciej.

Fenieni

Zombieland był spoko, Harleson i Eisenberg wymiatają. Oczekuje na dwójke z niecierpliwością.

Fenieni

najlepsza scena byla jak zamiast uciekac tym hummerem i zwalic te zombiaki z samochodu podczas jazdy, to one wyskoczyly.. scena na oskara!!!