Wspaniale. Zombieland obejrzałem ponad 10 razy i na prawdę mi się nie znudziło. Zaraz pewnie zostanę wyśmiany że ten film to gniot itp. Nie prawda ! O gustach się nie dyskutuje mam nadzieję że Zombieland 2 będzie tak samo udany jak pierwsza część albo i jeszcze lepiej. Czekam z niecierpliwieniem na premierę :) Pozdrawiam
Ja tam Cię nie wyśmieję :)
Sam oglądałem Zombieland wielokrotnie. Trudno mi sobie wyobrazić o czym może być 2 (dalsza część podróży?), ale mam nadzieję, że będzie ok.
W każdym razie czekam z niecierpliwością na Z2 :)
Zombieland się wam podobał? Powinniście obejrzeć Defendora z Woodym. Te filmy nie mają nic wspólnego, ale liczy się klasa, której oczywiście niektórzy nie dostrzegą i zjadą oba filmy.
Jedynka była bardzo dobra ale dwójkę pewnie skopią. Zombieland był przede wszystkim oryginalny ale 2 raczej nic nie wniesie. co nie zmienia faktu że czekam na premierę.
Kiedy będzie 2? Zombieland 2 jest tego samego reżysera i tych samych scenarzystów. Podaj mi film z takim samym reżyserem lub scenarzystą który jest słabszy od 1 ;> Czy Zombieland oryginalny? ;> hmm taki pewien bym nie był. To przecież 2 innych charakterów z jakimiś innymi ludźmi który bronią się przed Zombie i mają wyjechać do jakiegoś miejsca w którym nie ma Zombie ;P
Prawdopodobnie premiera ma nastąpić pod koniec tego roku. Słyszałem też, że przestali pracować nad 2. To są prawdopodobnie tylko plotki i cały czas szukam jakiegoś wiarygodnego źródła informacji.
Nawet jak bym bardzo chciał to nie mógł bym Cię wyśmiać a to z bardzo prostego powodu .... Film był dobry ... śmieszny przedewszystkim śmieszny ... sam początek mnie rozwalił jak gość opowiada o świecie który opanowały zombie hehe:)
No chyba się nie spodziewałeś, że zamiast słów krytyki zobaczysz, że pełno tu fanów Zombieland'a. Mnie się ten film po prostu spodobał, sam nie wiem czemu, na pewno w głównej mierze dzięki humorowi, który naprawdę mnie śmieszył. Obraz na pewno warty obejrzenia, a ja czekam na sequel ;D
Czekałem całe życie na taki film, w którym to jakiś cwaniak bądź cwaniacy będą dla zabawy polować na zamulonych zombie, a nie przed nimi uciekać i łamać nogi na krawężnikach. Film naprawdę dobry, chociaż mógłby być lepszy, może trochę więcej akcji.
gniot nie gniot. podobał mi się. :) czekam na drugą część. nudny na pewno nie był. ciekawa jestem co będzie dalej :)