kilka ich jest...
Blue Foundation "Eyes on fire"
The black ghost "Full Moon"
Paramore "Decode"
no i naturalnie Bella's lullaby...wzruszające ;D
The black Ghosts "full moon"
Paramore "Decode"
Iron & wine " Flightless Bird American Mouth"
Robert Pattinson "never think" (przede wszystkim za tekst)
Carter Burwell "Bella's lullaby" (zwykła i remix)
Moja ulubiona to zdecydowanie - Paramore "Decode" :) a następnie The Black Ghosts "Full Moon" oraz obie piosenki Roba Pattinsona - "Never Think" i "Let me sign".
Muse: Supermassive Black Hole
Blue Foundation: Eyes on Fire
Paramore: Decode
The Black Ghosts: Full Moon
Collective Soul: Tremble For My Beloved
Muszę przyznać, że na początku do soundtracka podchodziłam sceptycznie, ale gdy włozyłam cd do odtwarzacza to... nie mogłam się oderwać!!! Każda piosenka ma swój magiczny twilightowy urok!;) Wszystkie są fajne, ale gdybym musiała wybierać to zdecydowanie obie piosenki PARAMORE:)))(Hayley i chłopaki są świetni=) i Muse!!!!
Co do soundtracka w wersji orchestra, to czy jest już dostępny skoro macie piosenki??? Nie mogę znależć info w google, więc jesli ktoś widziałby stronkę z utworami do tej wersji to bardzo proszę o linka!!! Thx
Mmm, nie mogę się doczekać filmu!!!^^
http://chomikuj.pl/Karla/MP3/Soundtrack/Twilight/Soundtrack(Carter+Burwell)
tu macie instrumentalny soundtrack
Cały soundtrack jest genialny. Moimi "Naj" piosenkami sa:
Paramore "Decode" "I Caught Myself"
Muse "Supermassive black hole"
Soundtrack jest po prostu genialny!!!!! Nie wspominając o filmie,który bardzo m isie podobał,musze przyznac,że muzyka jest swietna.
Szczegolnie podoba mi sie ''Supermassive black hole'', utwory Paramore i Kołysanka Belli:)
Paramore - Decode
Debussy - Moonlight , nie wiem czy to jest na soundtracku , ale w filmie możemy go usłyszec :)
;)
jak dla mnie Bella's lullaby, ten moment z filmu kiedy Edward grał na fortepianie... rozmarzyłam się :D
Edward&Bella - "With Me" w wykonaniu SUM41, jest super!!! Chość inne utwory również są fajne.
moimi ulubionymi są:
blue foundation - eyes on fire
muse - supermassive black hole
the black ghosts - full moon
paramore - decode
iron & wine - flightless bird
bellas lullaby
perry farrell - go all the way (into the twilight)
robert pattinson - let me sign :P
a czy ktoś może zna tytuł i wykonawcę piosenki która leci na koniec filmu, jak już pokazuja Victorię a potem leca napisy końcowe?
Lacuna Coil - Comalies, Swamped, Hyperfast, Halflife, Our Truth, Veins Of Glass :D
Iron & wine - Flightless Bird American Mouth
Carter Burwell - The Lion Fell in Love with the Lamb
Paramore - Decode
:)
I musze przyznać, że muzyka została doskonale dobrana do filmu.
Cały soundtrack znam już od dawna na pamięc :) Wszystkie piosenki są świetne. Muszę jednak przyznac, że do sesji zimowej najlepiej mi się uczyło przy Muse - Supermassive Black Hole i przy piosenkach Paramore :)
p.s. Robert Pattinson odwalił kawał dobrej roboty przy "Let mi sign" i "Never think".
Pozdrawiam :)