Hej mam do was pytanie...czy wie ktoś może jak sie nazywa piosenka którą grał Edward na fortepianie gdy Bella była u Niego w domu...Prosze pomuszcie mi strasznie mi jet ta piosenka potrzebna .Z góry dzienkuje
nie to nie to słuchałam tego w filmie i na youtube.com i to nie to
jak znajdziecie prawdziwą piosenke plisss wyślijcie mi ją na paulacz18@wp.pl
dzięki
Ale mnie wydaje się, że on grał inną w filmie, wtedy na tym pianinie. To nie jest ta kołysanka.. Wiecie może jak nazywa się ta właściwa, bo nie umiem znaleźć?
to napewno ta, tylko musisz przesluchac ja cala:)
poczatek zaczyna sie jeszcze w scenach kiedy stoja na drzewie, z tego co pamietam, dopiero pozniej przechodzi w spokojna melodie grana na fortepianie:)
Jesli nadal nie jestes pewna co do tej piosenki, to podaj swojego maila, przesle Ci cala sciezke dzwiekowa z filmu;]
całą ścieżkę możesz mi wysłać. Mój mail to oleksandra93@gmail@com a ta piosenka... Przeczytałam, że są różne jej wersje, ale znalazłam tą o którą mi chodziło :P
I jeszcze mnie!
I jeszcze mnie!
I ja jeszcze bym chciała!
Do sklepu zapitalać i kupić!!! Ech piractwo...
Anitko spokojnie... z tego co wiem to Stachu też ma piracką płytę z piosenkami z filmu jakiegoś u siebie.. ;P
Jeśli nie masz nic przeciwko temu, to też chciałabym Cię prosic o przesłanie mi tej piosenki na maila;) szydzia6@wp.pl z góry bardzo dziękuję
mi tez mozesz wyslac sciezke dzwiekowa do tego filmu bo pare kawalkow
jest dosc dobrych.iwa.87@o2.pl
no to nie do konca ta kołysanka .. ta z filmu brzmi tak : http://www.youtube.com/watch?v=7a21-dTff6Q&feature=related