PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462441}

Zmierzch

Twilight
2008
5,6 337 tys. ocen
5,6 10 1 336993
3,5 51 krytyków
Zmierzch
powrót do forum filmu Zmierzch

Hej mam do was pytanie...czy wie ktoś może jak sie nazywa piosenka którą grał Edward na fortepianie gdy Bella była u Niego w domu...Prosze pomuszcie mi strasznie mi jet ta piosenka potrzebna .Z góry dzienkuje

doris6_94

Carter Burwell - Bella's Lullaby

za krótki <br/>
forum już obserwowane

darusia84

nie to nie to słuchałam tego w filmie i na youtube.com i to nie to
jak znajdziecie prawdziwą piosenke plisss wyślijcie mi ją na paulacz18@wp.pl
dzięki

doris6_94

Carter Burwell - Bella's Lullaby.. piękna jest

darusia84

Ale mnie wydaje się, że on grał inną w filmie, wtedy na tym pianinie. To nie jest ta kołysanka.. Wiecie może jak nazywa się ta właściwa, bo nie umiem znaleźć?

rudaslaska

Nie wiem czy jeszcze tu zaglądasz ale jeśli tak to podaj tytuł tego prawdziwego utworu?

ocenił(a) film na 10
doris6_94

to napewno ta, tylko musisz przesluchac ja cala:)
poczatek zaczyna sie jeszcze w scenach kiedy stoja na drzewie, z tego co pamietam, dopiero pozniej przechodzi w spokojna melodie grana na fortepianie:)

ocenił(a) film na 10
Ewciaaaaa

Jesli nadal nie jestes pewna co do tej piosenki, to podaj swojego maila, przesle Ci cala sciezke dzwiekowa z filmu;]

Ewciaaaaa

całą ścieżkę możesz mi wysłać. Mój mail to oleksandra93@gmail@com a ta piosenka... Przeczytałam, że są różne jej wersje, ale znalazłam tą o którą mi chodziło :P

ocenił(a) film na 10
Ewciaaaaa

Jak byś mogła to prześlij mój adres to doris6_94@tlen.pl z góry dziękuje;))

ocenił(a) film na 3
doris6_94

I jeszcze mnie!
I jeszcze mnie!
I ja jeszcze bym chciała!

Do sklepu zapitalać i kupić!!! Ech piractwo...

ocenił(a) film na 4
Anita_Blake

Anitko spokojnie... z tego co wiem to Stachu też ma piracką płytę z piosenkami z filmu jakiegoś u siebie.. ;P

ocenił(a) film na 3
Patrycja_

Ojej! Może mi pożyczy jak ładnie poproszę? :)

Ewciaaaaa

Jeśli nie masz nic przeciwko temu, to też chciałabym Cię prosic o przesłanie mi tej piosenki na maila;) szydzia6@wp.pl z góry bardzo dziękuję

Ewciaaaaa

mi tez mozesz wyslac sciezke dzwiekowa do tego filmu bo pare kawalkow
jest dosc dobrych.iwa.87@o2.pl

doris6_94

Na twoim miejscu weszla bym na wrzutę, tam jest cała muzyka z filmu:)

doris6_94

no to nie do konca ta kołysanka .. ta z filmu brzmi tak : http://www.youtube.com/watch?v=7a21-dTff6Q&feature=related

ocenił(a) film na 3
doris6_94

Potrzebne to Ci są lekcje języka polskiego.

ocenił(a) film na 9
doris6_94

http://youtube.com/watch?p=FC14A93372EA9ECE&v=CMnkGkMQj7I&client=mv-google&gl=PL &guid=&hl=pl o ten kawalek ci chodzilo?