czy ktoś może wie, jaki model Volvo ma Edward w filmie??;>
z góry dzięki za odpowiedzi:)
z tego co się orientuję to jest to volvo c30 (lub jak kto woli c3, choć to o ten sam model chodzi) :)
Zgadza się. Teraz wszystkie małoletnie blachary lecą na ten model. Skoro nie mogą mieć Edzia chcą mieć chociaż chłopaka z jego samochodem :]
Od razu blachary? Nie wziąłes pod uwage tego,że ten samochód naprawde jej się spodobał,tylko nie znała modelu? ;] niekoniecznie pyta się o niego tylko dlatego,że ma go Edzio ;)
stopniowe sprowadzenie Lucka na dobrą drogę haha
począwszy od szczerości ;)
ale i tak Ci nie wierzę hehe
jesteś fan namber łan, pewnie wszystkie części w jeden dzionek połknąłeś
z takimi kłami w końcu żaden problem :)
mi tez sie bardziej podoba książkowe - jest mniejsze od filmowego (tak mi sie bynajmniej zdaje) :)
hmmm jak dla mnie to książkowe jest bardziej męskie, znaczy się kształt taki bardziej męski xD haha no nie wiem jak to opisać ;p grunt, że bardziej mi pasuje do Edwarda :D
kurcze już nawet samochód sie podoba nie może;/
jest maly ale efektowny, dlatego mi sie podoba. Nie ze względu na Edwarda;/
a jakbym powiedziała, że podobają mi sie też hummery to dalej będziesz twierdzić, że jestem blacharą??;]
Muszę, bo na tym opiera się całe clue. Jeżeli miałby być dla Ciebie to znaczy, że jesteś miłośniczką motoryzacji, jeżeli dla twojego chłopaka to znaczy, że jesteś blacharą :]
no to nie musisz sie martwić...
mój facet uważa, że hummer jest dla Niego zbyt wielki...
a mi siepodoba i volvo o które pytałam i hummer:)
to już załatwionee;P
mam sobie wybrać samochód jaki chce dostac na 18stke:)
i dlatego zależało mi na tym modelu xDD
pieprzyć volvo! najlepszy jest VW Passat Limousine lakier "Deep" tapicerka "latte macchiato" oczywizna DSG :D <--------
Moja siostra ma takie auto i ostatnio "boi" sie jezdzic po Krakowie:)Raz przy markecie zaczepily ja jakies nastoletnie dziewczyny i piszczaly ze to takie samo auto jakim jezdzil Edward czyli Pattinson:))Hahahahaha.....Zadzwonila do mnie i stwierdzila ze lepiej niech ten szal na Twilight minie bo nie widzi jej sie kupno nowego auta bo to bardzo lubi:)
Dziewczyny to tylko samochod....:)
Pozatym takie autko - 2 letnie mozna juz kupic za ok 60-70 tys:)Ja osobiscie nie kupilabym bo jest za male.....Ale to juz moja osobista opinia:)Pozdrawiam
olkaaa009 thx za wsparcie;)
a co do tego wsiadania do auta to sie nie zgodze... jak jesteś taki na jakiego wygladasz po jenym zdaniu to nawet jakby mi zaplacili to bym do Twojego auta nie wsiadla;P
i tak vole volvo xDD