Uwaga! W zagranicy zostało wydane ''Bravo Poster Twilight Special''. Są tam 34 plakaty ze ''Zmierzchu'' i różne artykuły. Problem w tym, że nie ma tego u nas, w Polsce. Piszę petycję do wydawców tej oto gazety i zbieram adresy e-mail. Jeśli wam też na czymś takim zależy to podawajcie, jeśli nie to cóż, trudno się mówi. Bardzo proszę, nie błagam na kolanach o te adresy :))) Twilight rLz
jacquelinewochnik@op.pl
Włacha a jak by kto wiedział kiedy zamierzają to wydać u nas w polsce dajcie znak !!!
Już dawno jest Bravo Posters w Empiku... Trąbią o tym gdzie się tylko da :) Więc nie wiem w ogóle jaki sens był, w dawaniu tych adresów.
Mam to napisać Caps Lockiem, żeby wszystkie ciemnoty to dostrzegły?
Ja mam!
#1 marca Bravo + Brawo Zmierzch ale bez plakatów poprostu 24 strony poświecone filmowi , ksiażce i ekipie aktorów !!!
agnieszka_labisz@o2.pl
lub agnieszka-labisz@o2.pl
jak tylko ktoś się dowie kiedy będzie to w polsce to bardzo proszę dać znać!!!
można zakupić ten numer na allegro. link :
http://www.allegro.pl/item599910690_zmierzch_twilight_bravo_poster_special_34_pl akaty.html
cena może spora, ale biorąc pod uwagę kurs euro i sprowadzanie z Niemiec nie jest ona chyba wygórowana ;)
a, żeby nie było - nie reklamuję swojego produktu. tylko polecam, bo osobiście skorzystam z oferty ;P
ladna pogoda zaczyna sie robic, proponuje wam wszystkim wyjsc na jakis spacer...
a tak na powaznie to jestem zdziwiony fenomenem popularnosci tego filmu i waszym fanatyzmem z nim zwiazanym, no bo jak inaczej nazwac chec posiadania 30 plakatow??? po jaka cholere komus tyle plakatow? nie rozumiem tego i watpie by ktos umial mi wytlumaczyc dlaczego dzisiejszy swiat schodzi coraz bardziej na psy...
Powiedziałabym raczej na suki...
Jak to po co? Nie słyszałeś o nowej modzie, wytapetowania sobie room'u twarzą Edwarda? Wstajesz Edward, robisz lekcje Edward, siedzisz na necie Edward, czytasz Edward, oglądasz film Edward, idziesz spać Edward... Matko marzenie każdego psychofana ;)
muszę uważać na to co tu czytam bo całkiem fajnych rzeczy można się dowiedzieć ;) Edwardowski room ;D ahahahaha
"...marzenie każdego psychofana..." - i tymi fanami a raczej fankami sa nastolatki, ktore co sezon obieraja sobie nowy obiekt westchnien i tak w kolko dopoki nie dorosna...
hmm...pytasz po co? ja ten filmik uważam za bardzo ładną historyjkę z kilkoma przystojniakami w ekipie, a 30 plakatów jest mi potrzebnych, żebym za jakiś czas (2/3 tygodnie) mogła zmienić wystrój ściany. jestem normalna? może i nie, ale jest mi z tym dobrze ;)
kate-ford@wp.pl
Ja też proszę o informacje na bieżąco. 34 plakaty!!!! Super;) Tylko gdzie ja je powieszę? Najwyżej będę wieszać na zmianę.