PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=349200}

Zginiesz w ciągu 3 dni

In 3 Tagen bist du tot
2006
4,8 1,3 tys. ocen
4,8 10 1 1271
Zginiesz w ciągu 3 dni
powrót do forum filmu Zginiesz w ciągu 3 dni

7/10

ocenił(a) film na 7

dobry! ciekawy, trzymający w napięciu...i przede wszystkim sensowne wyjaśnienie: "dlaczego"? Jedyne co mi się nie "podobało" , czego nie zrozumiałam to fakt, że NINA przeżyła. Nie wiem jak to jest możliwe , chyba to jakiś cud...
Ps. Sabrina Reiter - fajna aktoreczka;)

Izviestia

Chyba zawsze przeżywa dziewczyna w takich młodzieżowych horrorach.;-)

A co się stało po tym, jak weszli do domu? Ostatnia scena jaką widziałam, to gdy ktoś złapał młodszą siostrę Niny. Zaraz potem dali reklamę i zasnęłam;-) A raczej nie będę nigdzie szukać tego filmu.

ocenił(a) film na 6
Safo

dziewczynkę związaną usłyszeli w kuchni. Tam też zaatakowała ich matka Fabiana.Najpierw zabiła chłopaka,potem zaatakowała Ninę druga dziewczyna wyskoczyła przez okno i przebiła się gałęzią drzewa.Morderczyni myśląc że nie żyję zabrała tylko nie przytomną Ninę Natomiast tą drugą znalazła policja.Matka Fabiana zabrała Ninę nad jezioro i do swojej i jej nogi przywiązała kamień.Nina znalazła nóż i zaatakowała kobietę niestety obie wpadły do wody z kamieniem. Ninę uratował nurek.Obie dziewczyny przeżyły. Pokazany został też wypadek Fabiana. Dzieci(5 głównych bohaterów i Fabian) grały na lodzie w hokeja krążek poleciał daleko i dzieci kazały Fabianowi po niego iść lód pękł i Fabian wpadł matka(lekarka)walczyła o jego życie 3 dni.

ewi184

Dzięki. Pewnie trzeba by to zobaczyć, bo trochę dziwne wydaje się, że chłopak i dwie dziewczyny nie dali sobie rady z jedną kobietą, nawet jak ich zaskoczyła.
A wyjaśniło się, czemu nagle zaczęła zabijać? Bardziej zrozumiałe byłoby, gdyby zaczęła w rocznicę, czy raczej w rocznicę wysłała ostrzeżenie, a zabijała 3 dni później...

ocenił(a) film na 6
Safo

chłopak do niej celował z broni kazał jej odejść ale nie miał odwagi strzelić i ona to wykorzystała i zaatakowała go nożem.Nie ale wg mnie po śmierci syna,a potem samobójstwie męża obwiniała dzieciaki za ich śmierć staczając się w chorobę psychiczną(pewnie najpierw od depresji pózniej głębiej) i w pewnym momencie pewnie w chorej głowie ułożyła plan że tylko śmierć winnych pomści jej rodzinę.Chory umysł jest dziwny dlatego ciężko wyjaśnic racjonalnie jej zachowania.

ocenił(a) film na 1
Izviestia

Co w tym filmie było dobrego ? Pomysł który może wymyślić dziecko, totalne dno.

ocenił(a) film na 6
Izviestia

Trzeba chyba obejrzeć dwójkę by się przekonać jak ją uratowano..