PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=420839}

Zemsta niedźwiedzicy

Grizzly Rage
2007
2,9 1,6 tys. ocen
2,9 10 1 1619
Zemsta niedźwiedzicy
powrót do forum filmu Zemsta niedźwiedzicy

1/10

ocenił(a) film na 1

Nie no.. ja bym dał 1+ bo laska ma fajne cycki.. A czy nie jest Wam ciekawe to, że w tej chatce przewróciła się na plecy, gdzie wbiły się jej 5 cm kolce, po czym wstała i jakby nigdy nic wróciła spowrotem do swojego przyjaciela? no cóz.. kolejny niskobudżetowy amerykański film, którego przyczyny powstania nikt nie potrafi wyjaśnić.. a TVP rzeczywiście wstydziłaby sie puszczać takie gówno w piątkowy wieczór.. żal

ocenił(a) film na 1
lusia270197

buahaha! właśnie lecą napisy końcowe, a ja się zanoszę od śmiechu xD Trzy czerwone pasy i mroczny napis : Grizzly Rage!!! nie no chyba zaraz dodam do ulubionych :D

dancewithangel

zabila tą dwojke na koncu? pytam bo przelaczylem na chwile a jak wrocilem to juz napisy byly ! a film zenua !

ocenił(a) film na 1
serbinek26

no stali, ona do niego "no chodź, no chodź, biegnijmy!" ale on nie biegł i oni się patrzą na pluszaka, a ona tak "łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" i wtedy pojawiły się te wymowne czerwone pasy i koniec :D

dancewithangel

dzieki !! czyli nie widzialem jakis 5 sekund- zakonczenie jak caly film-dla debili!

ocenił(a) film na 1
dancewithangel

Powinien być tytuł "Jak nakarmić misia?" ;)

ocenił(a) film na 1
bernasiowski

noooo! najlepszy był tekst: "Już posmakowała krwi, nie da nam spokoju"... Taką grozą powiało. Na miejscu pluszaka nie chciałoby mi się tak latać za nimi po lesie. A swoją drogą ciekawe skąd wzięli misia... Koleżanka mówi, że to pewnie maskotka jakiejś drużyny :D

ocenił(a) film na 1
dancewithangel

Heh, dobry tekst:D Szczerze mówiąc to tylko zerknąłem na to dzieło... Mnie z kolei ciekawi jak go/ją skłonili do porykiwania... I oczywiście medal dla twórców za czerwoną farbę na obiektywie;)

lusia270197

Nastawiłem się na Wielki Gniot ale myślałem, że chociaż będzie śmieszny;/,
a tu się okazuje że tylko Wielki Gniot - i nic więcej. Sceny kiedy biegali
po lesie, a w tle leciały piosenki przypominały mi trochę słoneczny
patrol:) Szkoda czasu!

ocenił(a) film na 1
kozak86

Końcówka filmu to jest totalne nieporozumienie. To już zabrało jakiekolwiek szanse na pozytywną ocenę.

lusia270197

Dl mnie takie se,tylko nie obejrzalem ostatnich 10min od tego czasu co on z drzewa zlecial,wie ktos jak to sie skonyczlo?:)

ocenił(a) film na 1
dawidjjj

wpisz na YT grizzly rage 8/8, ale to będzie najgorsze zakończenie jakie kiedykolwiek widziałeś :P

wjpl

hehe,dzieki zobacze:)TVP puszcza ostatnio troche niby horror-ow nawet fajnie,ale niektore to komedie a nie horrory:)Tak jak "wyspa zywych trupow":)

lusia270197

Film porażka, również go oglądałem dzisiaj na dwójce, tzn od połowy, ale dobrze ze nie traciłem czasu, żeby to całe gówno oglądać. Film jako tako uszło przez dłuższy czas, ale zakończenie masakra. Co za idiota to wymyślił. Żeby zamknąć niedźwiedzia w drewnianym domku, który ledwo się kupy trzyma i myśleć, że jest po wszystkim lol przecież ten niedźwiedź im samochód rozwalił, a z drzwiami by sobie nie poradził, nie no porażka, a na końcu idą i on wylatuje i te ślady krwi śmiech na sali haha

ocenił(a) film na 1
lusia270197

zastanawiam sie dlaczego powstał ten film? Ostatnio oglądałem podobne produkcje o lwach, krokodylach (nawet przyzwoite filmy), ale ten to jest tragedia. Nakręcili miśka w zoo posklejali rzucających się na ziemie gostków i "mordercza niedzwiedzica" powstała. To był iście morderczy seans.O zakńczeniu nie warto nawet wspominać. Powiem szczerze, że oglądałem tylko dla tej blond laski, która spodobała mi sie na poczatku filmu...

ocenił(a) film na 1
Lukash

Ja myślę, że scenki z misiakiem wykradli z filmów, w których Czubówna jest lektorem. Niby gniot, a takie wywołał poruszenie. I pierwszy raz widzę, żeby na filmwebie wszyscy byli tacy zgodni, przy "Morderczych mrówkach" ze dwie osoby powiedziały, że fajny horror. Normalnie martwy niedźwiadek zjednoczył naród :D