PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10032050}

Zegar

Clock
2023
4,4 1,6 tys. ocen
4,4 10 1 1628
3,9 7 krytyków
Zegar
powrót do forum filmu Zegar

Trailer wyglądał zachęcająco, ale średnia ocen była niska. Pomyślałem - nie będę się sugerował ocenami, z reguły są zaniżone, a produkcja całkiem dobra. W tym przypadku jest jednak jeszcze gorzej - oceny są zawyżone, niestety. Ten film nie ma nic wspólnego z horrorem - nic nie straszy. Dużo w nim gadania, mało jakiejkolwiek akcji. Jest to bardziej dramat psychologiczny niż horror. Końcówka - w ogóle bezsensu. W zasadzie najlepsze sceny z produkcji są ujęte w zwiastunie. Nie polecam. 4/10

Bambim

Piszesz ze ocena filmu jest zawyżona, po czym sam dajesz notę 4.

ocenił(a) film na 4
milosz192

Gdyby każdy dawał ocenę 3 lub 4, to średnia wynosiłaby około 3,5. Jak jest średnia 4,5 to znaczy, że ktoś musiał dać 5, a może i nawet 6, dlatego te oceny są zawyżone. Matematyka - podstawówka :-)

użytkownik usunięty
milosz192

4 to niska ocena xd

ocenił(a) film na 3

Bo ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem opisów ocen...

dino40i4

Ten film ma jedną zasadniczą wadę czyli pomyloną kategorię gdyby nie było info że to nie jest horror tylko thriller to z pewnością jego ogólna ocena byłaby inna. Ten film jest zadziwiajaco złożony i ciekawy od początku do zaskakującego końca!!! Na pewno nie zasługuje na krzywdzącą go ocenę 4 bo istnieje wiele słabszych produkcji ale jak napisałem o nim na początku to nie jest horror!!!

ocenił(a) film na 4
Bambim

Oczywiście, że jest to horror. Odwołuje się do zjawisk nadprzyrodzonych, wiele scen ma za zadanie przestraszyć. To, że u ciebie nie zadziałało to co innego. Jak mnie nie rozbawi komedia, to nie znaczy, że to nie komedia.