PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=302760}

Zbrodnie czasu

Los cronocrímenes
2007
6,4 4,1 tys. ocen
6,4 10 1 4052
6,6 8 krytyków
Zbrodnie czasu
powrót do forum filmu Zbrodnie czasu

Film ogólnie strasznie poplątany...w pewnym momencie całkowicie już straciłam rachubę i nie wiedziałam co jest 5. Spodziewałam się po recenzji dość dobrego horroru..ale wg mnie film dużo ponizej moich oczekiwań..no cóz

ocenił(a) film na 3
Alabama23

no ogólnie słabizna.nie wiedział czlek,czy ma sie śmiać czy płakać.zawsze uwazalem,ze kino iberyjskie trzyma poziom,ale ten film sie widentnie wyłamuje.tak kompletnie niewciągającego filmu ( no nie liczac POP SKULL wyświehtanego 2 godziny wczesniej na horrorfestiwalu) dawno nie widziałem

MAKARON

hah dokładnie...ale pop skull to rzeczywiście chyba nic go nie przebije...totalna beznadzieja..;/ chyba nigdy nie ogladalam tak durnego filmu...nie dosć ze nie mial zadnej puenty...wogole nie trzymal sie kuoy...no dno kompletne...

Alabama23

czyli jesli cos jest wyswietlane na jakims tam horrorfestivalu to musi byc od razu konwencjonalnym horrorem? hmm. Ja rozumiem, ze czesc widzow idzie do kina z etykietka "horror" po to by troche sie przestraszyc ale zeby od razu deptac film, gdy nie sprostal waszym wyobrazeniom/oczekiwaniom gatunkowym? Zbrodnie Czasu to moim zdaniem film dobry, mnie trzymał w napięciu, zainteresował ani aktorstwo nie kulalo ani fabula. Pomysł jak i cała realizacja na plus. Podoba mi sie, ze bohater pod koniec godzi sie z przeznaczeniem.