PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122832}

Zaplątani

Tangled
2010
7,6 226 tys. ocen
7,6 10 1 226162
7,4 44 krytyków
Zaplątani
powrót do forum filmu Zaplątani

Niewielka rolka, ale rozbroił mnie koleś :) Motyw z hasłem i scenka na końcu powalają.
Wojtuś Paszkowski zacnego mu głosu dodał. Jak dla mnie jest to idealna karykatura
miłości :D Mała, mocno podpita ale słodka i niewinna.

dziubo1

Tak zdecydowanie to też świetna postać ... i jeszcze ten tekst "Skuj ta mnie" albo " Chopy lejta mnie w ryło znowu będę miał delirkę gdyż widzę pięknego onę..." i "Kozik" boskie teksty ale i tak moim zdaniem najlepszymi postaciami są Roszpunka i głos Julki Kamińskiej i Flynn Rajter (Julian Szczerbiec) i głos Maćka Stuhra oni są po prostu bombowi w tych rolach przy których angielskie głosy nie wypadają aż tak perfekcyjnie jak oni ... a no jeszcze rzadi kon Maximus i kameleon Pascal .... Film jest po prostu zarąbisty ... mogę go oglądać bez końca....

ocenił(a) film na 9
dziubo1

- Hasło daj.
- Was?!
- Niestety nie.

Hahahaha :) Sama słodycz :) I jeszcze końcówka, kiedy Amorek wzlatuje ku niebu na balonikach i przesyła widzom całusa... Nooo nieee moooogeęęę :D:D:D Wpisuję się obiema ręcyma :D

nautilia

Tak zdecydowanie z roli epizodycznych dziadek amorek jest świetny .... ale w całosci filmu rządzi Roszpunka, Julian, Maximus i Pascal te postacie na tle cełego filmu wymiatją razem z dziadkiem amorkiem...

indy90

Jasne, że Roszpunka i Julek - a z bohaterów zwierzęcych Pascal i Maks - to najlepsze postacie, ale co byśmy zrobili, gdyby nie było tych cudownych ról drugoplanowych? One również w znacznym stopniu budują nastrój. :D

MrsRider

Racja ... film po prostu wymiata ... jeden z najbardziej udanych bajek Disney'a choć dla mnie zdecydowanie najlepszy jakoś najbardziej trafił w moje serce ...

indy90

No, to mój numer jeden wśród animowanych filmów. Wśród filmów w ogóle, póki co.

MrsRider

Tak naprawdę jest świetny mogę go oglądać bez końca nawet po kilka razy dziennie... :P

ocenił(a) film na 9
indy90

Ja właśnie oglądam znad kołdry :D

nautilia

Oj to nie dobrze co się stało.... A ja myślę że też se dzisiaj obejżę bo dla mnie dzień bez obejrzenia przynajmniej raz zaplątanych jest dniem straconym ... takie uczucie wywarł na mnie ten film że nie umiem się z nim rozstać i to nawet dobrze tak mi się zdaje...

ocenił(a) film na 9
indy90

Mam go na swoim odtwarzaczu przenośnym :D Jeśli nawet nie oglądam, to go słucham :)
Tak, wiem. Wariactwo :P

nautilia

Ja niestety do poniedziałku (albo do jutra?) nie będę miała takiej możliwości, bo moje DVD jest dopiero w drodze... Boję się tylko, że jak obejrzę to zbyt wiele razy, znudzi mi się (niby niemożliwe, ale kto wie?), a to byłoby najgorsze, co może być.

ocenił(a) film na 9
MrsRider

Zawsze można robić sobie krótkie przerwy :) Np. na Gaelforce dance :D

ocenił(a) film na 10
MrsRider

Moje DVD przyszło tydzień temu i póki co obejrzałam chyba 5 razy albo więcej i nie nudzi mi się ....kiedy wchodzą napisy końcowe mam ochotę włączyć jeszcze raz, ale hamuję się z podobnych powodów, nie chcę żeby mi się znudził.

zapltanawfilmy

Ja oglądam go praktycznie codziennie czasami po kilka razy i nie nudzi mi się ... uważam że ten film jest tak magicznie zrobiony i jest tak sympatyczny że mogę oglądać go bez końca ... film jest poprostu znakomity...

MrsRider

Ja oglądałem ten film już jakieś ponad 10 razy i mi się nie nudzi .... a jak mam zbyd dużą przerwę i nie oglądam filmu to czuję pewien niedosyt, pustkę .... mimo wszystko dzieki temu filmowi budzą się we mnie chęci do życia świat jest bardziej kolorowy myślę że to właśnie jest magia tego filmu ... myślę że on mi się nigdy nie znudzi nawet nie wyobrażam sobie takiej możliwości...;))))

indy90

No, moje DVD wreszcie dotarło, więc też zabieram się za oglądanie... :D

MrsRider

Miłego oglądania życzę w takim razie bo ja normalnie się zakochałem w tym filmie i oglądam go dzień w dzień tak mi się podoba ten film a nie wiele jest takich filmów co tak mi głęboko wpadły w serce ...zresztą nie ma żadnego ten jest jedyny ... wyjątkowy dla mnie nie wiem co jest spowodowane że film ten wywarł na mnie takie uczucia ... może kwestią tego że nie umiem się z nim rozstać chociaż na więcej niż jeden dzień jest magia tego filmu ... i jego wyjątkowość ... bo naprawdę gdy go nie obejrzę go choć w jeden dzień to jakoś czuję pustkę w sercu a ten film sprawia że życie staje się bardziej kolorowe, wspaniałe....