PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1093}

Zapach kobiety

Scent of a Woman
1992
8,1 373 tys. ocen
8,1 10 1 372572
7,1 58 krytyków
Zapach kobiety
powrót do forum filmu Zapach kobiety

Realizm granej postaci przez Al Pacino powalający. Utwór Carlos'a Gardel'i - Tango Por Una Cabeza i TANGO wykonane przez aktora REWELACJA!!!!! Dla mnie 10!

ocenił(a) film na 10
Dzynek

Nie wiem czemu, ale zawsze gdy oglądam ten film, scena tanga wyciska ze mnie łzy. Zazwyczaj martwe oczy Pacino w tym filmie, nagle ożywają na krótką chwilę.

ocenił(a) film na 10
bakcyl_2

lubię pacino właśnie za ten film
niesamowity

Dzynek

Zdecydowanie jedna z najlepszych scen w historii kina. Al Pacino jest Wielki

użytkownik usunięty
Dzynek

Dla mnie jeszcze genialna jest ta scena, kiedy Al prowadzi samochód. Z tym swoim diabolicznym uśmiechem, z szaleństwem.. 11/10

ocenił(a) film na 8

Witam,

na wstępie to powiem, iż film jest niesamowity... a skomentuje słowa które padły w filme i które najbardziej uświadamiają o tragiźmie postaci granej przez Al'a, a mianowicie kiedy wreszcie półkownik wykrzyczał Charlie'mu w twarz to co go najbardziej niszczyło od wewnątrz - " tone w ciemnościach!!! " ... wtedy sobie zdałem sprawe jak ważne jest to żeby w życiu każdego niewidomego człowieka w pore pojawił taki metaforyzcznie rzecz ujmując " Charlie " i pomógł odbudować złamaną jak zapałke wole życia.

ocenił(a) film na 10
Dzynek

najlepsza scena w filmie, a film oceniam 10/10

ocenił(a) film na 8
Dzynek

Tango powala - moim zdaniem to jedna z lepszych scen tanecznych w historii kina.

ocenił(a) film na 9
Condratovitzsch

Oj, tak. Scena godna zapamiętania !!
Film niesamowity, cudowna gra Al'a Pacino! 10/10

Dzynek

film, aktor, taniec przez niego tańczony. - krótko... świetne! .

hellomaja

Genialny film, a to tango to jedna z najlepszych filmowych scen, po prostu piękne. Można, by tą scene oglądać bez końca. Al Pacino gra rewelacyjni, jego ruchy mimika. To niby tylko taniec a przekazuje tak wiele treści, emocji...