Od kiedy to na karabinku Ak-47 suwadło wychodzi z lewej strony. Osobiście nie widziałem jeszcze takiego Kałasza. Suwadło z lewej strony widoczne na plakacie, jakaś parodia.
WSTYD --> Plakat przemawia za filmem.
Graficy widocznie wcale się tym nie przejeli. Można to uznać za wpadkę, widocznie komuś bardziej pasowała postać na plakacie z prawej strony i skorzystał z opcji "lustrzane odbicie" ;)
Kto powiedział, że tak nie można ? Traci realizm ale co zrobić
Pozdrawiam
e tam taki z Ciebie znawca karabinów, a nie zczaiłeś że trzyma go na odwrót i lewą rękę ma na spuście? zamiast prawej ? :D To wraz z twoją uwagą znaczy, że plakat jest obrócony, lustrzanym odbiciem. Nie wiem czemu, ale w gazetach i na galeriach z filmów, często są własnie zdjęcia w formie odbić lustrzanych, co niektórzy czasem zauwazają. :D
To nie jest błąd karabinu tylko plakat jest na odwrót:D
Ciołku !!!, w ogóle czytałeś mojego posta, pisałem że PLAKAT !!! beznadziejny a nie AK-47 !!!.
Znawca?, z pewnością lepszy od ciebie bo byłem w wojsku i trzymałem prawdziwego kałacha w dłoni: czyściłem i strzelałem z niego.
A co jak ktoś jest mańkutem to nie trzyma w taki sposób broni jak pokazane na plakacie, przepraszam bardzo.
co niektórzy zauważają, prawda ja jestem pierwszy na Filmwebie któy poruszył ten temat dziękuję za wyrazy uznania.
Nasza kłótnia nie zmienia szczegółu, że ten kto stworzył plakat i skasował za niego kasę, dał dupy i to bardzo !!!.
Ty w wojsku...
'Ciołku !!!, w ogóle czytałeś mojego posta, pisałem że PLAKAT !!! beznadziejny a nie AK-47 !!!. "
Chyba nie umiesz pisac i wyrażac swoich poglądów cieciu.
"Od kiedy to na karabinku Ak-47 suwadło wychodzi z lewej strony. Osobiście nie widziałem jeszcze takiego Kałasza. Suwadło z lewej strony widoczne na plakacie, jakaś parodia. " - przyczepiasz sie do kałacha. a to tylko plakatowe lustrzane odbicie jest.