PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200968}

Złoty kompas

The Golden Compass
2007
6,3 75 tys. ocen
6,3 10 1 74673
4,9 21 krytyków
Złoty kompas
powrót do forum filmu Złoty kompas

Doskonały wybór! Zarówno na zdjęciach jak i w krótkiej scenie udostępnionej przez wytwórnie wygląda włąsnie tak jak powinna wyglądać królowa czarownic. Mam nadzieję, że jej rola nie rozczaruje mnie w filmie.

sara_connery

na pewno nie, to świetna aktorka. Co prawda Serafina miała w książce jasne włosy, ale myślę że w ciemnych wygląda bardziej jak wiedźma.

silmarien

jasne? kurcze, już nie pamietam... ale ja ja sobie wyobrażałam własnie z takimi O-O

silmarien

Nie wiem czy Eva Green to taka idealna Serafina...ale ujdzie. Czarne włosy bardziej wyglądają wiedźmowato

ocenił(a) film na 5
sara_connery

Popieram to jest naprawde dobry wybór do tej roli.

ocenił(a) film na 5
sara_connery

Ale poza nią to reszta aktorów to pomyłka... Mr Craig jako Lord Asriel... zostawie to bez komentarza ale ja tam bym widziała kogos innego, po pierwsze kogoś kto ma Ciemne włosy.... co do roli pani Coulter, Kidman nie jest troszkę za stara już ?

Tanit

może i jest już trochę stara, ale ciągle jest piękna (a przynajmniej na zdjęciach i klipach), a pozatym gra tak dobrze że jest idealną Coulter. No i sam PP ją wybrał.

silmarien

Przecież pani Coulter była dojrzałą kobietą ^^

Her_Infernal_Majesty

było tam napisane że miała 35 lat. No to aż tak dojrzała jeszcze nie była.

sara_connery

O tak. Gdyby tylko była ciupkę starsza... Ale nie narzekam :) To jedyna ludzka rola w tym filmie, która (opierajac się na zwiastunach) podoba mi się :)