PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=630808}

X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169022
7,1 47 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

UWAGA NA SPOILER DOT. THE WOLVERINE

Jak wiemy w DoFP pojawią się 2 wcielenia Wolverina - młodsza i starsza. Oczywiście w
przenośni, bo rosomak przez te dobre kilkadziesiąt lat nie zmienił się wcale. Jego wersja First
Class, od tej najnowszej różni się jednak małym detalem - w 'Wolverine' Logan traci swe pazury z
adamantium na rzecz zwykłych, z kości. Jak myślicie, czy to będzie 'znacznik', z którą wersją mamy
do czynienia, czy twórcy oleją ten szczegół i pazury powrócą np. z pomocą Magneto?

ocenił(a) film na 7
mariakonopnicka

teoretycznie nie będzie dwóch Woverinów w jednej linii czasowej - tak to prawda, w terażniejszości Logan ma normalne pazury, w przeszłości, którą ujrzymy na ekranie będzie miał na nich adamantium, ale podróz w czasie nie będzie dotyczyć całego ciała, wysłana zostanie jedynie świadomość Logana, ze starszej wersji siebie do nowszej.

zombie001

W sumie dokładnie to miałam na myśli, może niezbyt jasno napisałam. Nie mówiłam o dwóch Wolverinach w jednej linii czasowej - chodziło mi o dwa różne wymiary/czasy/cokolwiek innego, które będzie można rozróżniać właśnie przez to, z którą wersją Logana mamy do czynienia (choć zapewne będzie to bardzo widoczne ze względu na fabułę i wygląd innych, starzejących się postaci, ale jednak).

ocenił(a) film na 9
mariakonopnicka

Chyba rozumiem pytanie; Chodzi Ci o to, jakie pazury będzie miał ten Logan? Dobre pytanie, bo osobowość starego, z kostnymi szponami, ale ciało z pazurami z adamantium.

ocenił(a) film na 10
mariakonopnicka

W filmie jego umysł zostanie zamieniony z Loganem z 1973, czyli kiedy był w Wietnamie, zanim jeszcze wszczepili mu adamantium.
Ponadto w filmie zobaczymy Logana w przyszłości, będzie miał siwe włosy po bokach głowy.
Będzie: przyszłość, teraźniejszość i przeszłość.

ocenił(a) film na 10
deamon82

Deamon, skąd masz te wszystkie informacje?
Masz poszczególne zdjęcia Logana?

Bartes123_2

wróciłem do tematu:) zdjęcie Logana posiwiałego dał nam na temacie wolverine

ocenił(a) film na 10
dawid10809

kurde, rzuć linem

ocenił(a) film na 10
mariakonopnicka

http://www.filmweb.pl/film/X-Men%3A+Days+of+Future+Past-2014-630808/discussion/W cielenia+Wolverinea+w+DotFP,2256693

ocenił(a) film na 10
mariakonopnicka

Logan na siłowni:
http://demotywatory.pl/4180613/Hugh-Jackman-na-silowni