PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=460220}

Wyznania zakupoholiczki

Confessions of a Shopaholic
2009
6,0 85 tys. ocen
6,0 10 1 85193
5,2 13 krytyków
Wyznania zakupoholiczki
powrót do forum filmu Wyznania zakupoholiczki

„Wyznania zakupocholiczki / Confessions of a Shopaholic” (2009) – jestem kobietą, która nie umiem zrobić z głową zakupów i ustrzec się pułapki kredytowej, ale żyję w plastikowym świecie gdzie każdy może okpić bezkarnie komornika i zrobić karierę w świecie finansowego dziennikarstwa nie mając pojęcia o finansach (przy okazji zdobędę też faceta) więc nie mam powodów do zmartwień.
Głupota, skończona głupota - nawet w komedii romantycznej odrobina wdzięku w serwowaniu głupoty jest niezbędna!

harkonen_mgla

Za leniwy jesteś, żeby napisać 2 różne wersje komentarza czy może zabrakło odrobiny wdzięku w
grafomaństwie? ;>

http://film.com.pl/?q=node/1044

Jabba_2

miło, że wierny fan śledzi mą twórczość na różnych forach

harkonen_mgla

Ctrl+C i Ctrl+V to raczej mało twórcza metoda na lansowanie swojej osoby.

harkonen_mgla

głupota czy może zazrdość? sorry ale wydaje mi się że nie spodobał Ci się film z innych powodów niż "serwowanie głupoty bez wdzięku". Nie widziałam filmu, odnoszę się tylko do Twojego komentarza

harkonen_mgla

Ja dałem 6/10, bo film nie jest tak do końca głupi, jak pisze mój przedmówca. Owszem, typowa komedia romantyczna, przewidywalna, łatwa i przyjemna. Ale tego spodziewałem się idąc na to do kina i to właśnie ujrzałem na ekranie:) Główni bohaterowie cały czas żartują, ale ich wypowiedzi są na poziomie, co uważam za atut, bo niestety w wielu tego typu filmach mozna tylko oglądać mnożące się przykłady degrengolady językowej.

ocenił(a) film na 4
harkonen_mgla

i to mówi osoba co nawet nazwy filmu nie potrafi poprawnie napisać:/

ocenił(a) film na 3
harkonen_mgla

Doskonałe streszczenie filmu :) Oglądając film miałam nadzieję zobaczyć albo fajne ciuchy albo chociaż na końcówce się uśmiechnąć. A zabrakło mi i tego i tego...