PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=686651}
5,7 57 tys. ocen
5,7 10 1 56728
5,1 27 krytyków
Wywiad ze słońcem narodu
powrót do forum filmu Wywiad ze słońcem narodu

Hahaha wam to w niczym nie dogodzi tylko same hejty lecą :v film super i daje specjalnie 10 bo większość cymbałów zaniża specjalnie ocene. Na pewno film nie zasługiwał by wycofywać go z kina uginając się przed hakerami ale faktycznie pokazano krytycznie Kim Jung Un'a

ocenił(a) film na 7
streetbrother

calkowicie sie zgadzam. film oceniam na mocne 7, ale ide w twoje slady i daje 10. ogolnie pozytywnie jestem filmem zaskoczony po tym co na jego temat slyszalem. film broni sie sam

streetbrother

Miernota, a nie film. Beka, to z takich ludzi jak Ty, którzy mają taki niski poziom poczucia humoru. Już wolę być "POLACZKIEM", niż śmiać się z takiego czegoś. Równie dobrze, przez te 2 godziny, aktorzy mogliby się obrzucać krowim gównem - byłoby tak samo śmiesznie:)

ocenił(a) film na 4
streetbrother

Toż ty dopiero jesteś na poziomi dając filmowi 10, który ma kilka nominacji do Złotych Malin.

ocenił(a) film na 6
rafib1975

Kieruj sie zlotymi malinami :v tak bardzo po polsku :v samemu nie sprawdzic ale oceniac :v kiedy to w ostatnich czasach jakas komedia czy horror zebraly dobre recenzje czy nagrody :v kazda komedia ma od 5 do 6 cos ocene a horror rzadko dobija do 7 co wcale nie weryfikuje czy jest dobry ;) mi osobiscie komedia bardzo sie podobala a ogladam je od czasu do czasu tak samo jak dramaty czy horrory i ogolnie mam zwyczaj podciagac filmom oceny by ktos pozniej rowniez je sprawdzil i ocenial. W ogole co do ocen mam mieszane uczucia patrzac na ocene King Konga haha :v i wtedy trace wiare w Polakow

ocenił(a) film na 4
streetbrother

Czy napisałem, że kieruję się przy ocenie jakiegoś filmu ocenami krytyków. Skąd wniosek , że tego nie sprawdziłem?
Tu przykład z malinami dałem tylko dlatego, że nie mogę zrozumieć ludzi którzy oceniają ten film jako arcydzieło. Tylko w czym jest arcydziełem, w prostackim humorze? Czym ty kierowałeś się dając 10/10, bo jak na razie nic na ten temat tylko próba obrażania. Notabene sam siebie w nich obrażasz, ponieważ jak myślę jest także polaczkiem.
Na koniec jak możesz to pisząc do mnie nie stosuj tego typu znaczków :v , bo nie jest z gimnazjum i ich nie łapie.

ocenił(a) film na 6
rafib1975

film nie zasluguje na 10 ale daje ja ze wzgledu na to ze wiem jak sie kieruje wiekszosc osob ogladajac ten film mimo ze im sie moze spodobal troche spodobal dadzą 1 wiec czemu ja nie moge dac zawyzonej oceny by pomoc filmowi ? Moge. Z gimnazjum dzieciaku dawno juz wyroslem a zwrot polaczki nie widze w tym nic obrazliwego dla siebie a dla ludzi ktorzy potrafia jedynie krytykowac a sami stoja z hu*em w ręce oczekujac ze ktos za nich cos zrobi a najlepsza wizja przyszlosciowa jest wyjazd za praca za granice :v widac to nawet teraz haha jak łatwo "Polakowi" narzekac mieszac z blotem i krytykowac, gdyby przyszlo rzucac argumentami to co pierwszy bylby do odj*bania. Smiac sie z zartow i sytuacji jest łatwo duzo ciezej jest przedstawic to na filmie.Zrób lepiej pozdro i na tym koniec rozmowy

ocenił(a) film na 1
streetbrother

ha ha ha cymbały specjalnie dają 1 żeby zaniżać tak więc specjalnie dajesz 10 żeby pomóc filmowi wniosek jest jeden też jesteś cymbałem i w dodaktu większym :D a humor w filmie jest prymitywny więc gratuluję upodobań

ocenił(a) film na 6
pikpak

ja pierd*le ale mam beke z polaczkow hahahha

ocenił(a) film na 6
pikpak

dzieciaku mniej imprez wiecej myslenia

ocenił(a) film na 1
streetbrother

no comments...

ocenił(a) film na 5
rafib1975

rafib1975 popieram :)

Bardzo lubię i Rogena i Franco niestety ten film jest chałowy.
I nawet się zastanawiałem czy cała ta akcja z wycofaniem z kin to nie akcja marketingowa producentów (min. chyba Rogen) żeby nie umoczyć.
Wygląda na to że panowie się wypalili oprócz kilku śmiesznych gagów film prezentuje jakość Kac Wawy czułem się w duchu zażenowany że oglądam go dalej a nie wyłączam.
Moja nastoletnia córka która również lubi komedie po 7 minutach wyłączyła film twierdząc że dno.

Oczywiście film ten na jedynkę nie zasługuje ale na nic wyższego niż 5 też nie. A oceniających filmy tak że dam 10 bo ktoś dał za mało, proponuje nie oceniać i nie psuć FILMWEBU i uczyć się żeby zdać jakoś egzamin gimnazjalny.

ocenił(a) film na 3
streetbrother

Ja film sprawdziłem bo lubię duet Rogen Franco, ale ten film to żal sam w sobie.Zasługuje na mocne 3 i tyle wystawiam, komedia w której zaśmiałem się może ze dwa razy to słaba komedia.Jak ktoś daje temu filmowi 10 to spoko jego sprawa.

ocenił(a) film na 1
streetbrother

beka z amerykańców, nie polecam nawet pobierania go za darmo:)

Piniaki

Film 8/10 super

wawer390

Aż tak zły nie był żeby go nie oglądać. Jak dla mnie był stosunkowo okej. Gorsze bywały a wtedy takiego szumu jakoś ludzie nie robili.
Zresztą po co się kłócić. Jednemu się podobało co nie znaczy, że musi każdemu.
Są gusta i guściki (czy jakoś tak :P)

streetbrother

Beka z polaczków? to sie wyprowadź, proponuje ukraine. Masz blisko, jeśli Ci się nie podoba... "polaczki" haha jak tak można mówić o narodzie, którego sam jesteś częścią?