Co za chory film gorszego chlamu nie widzialem jakas kretynska japsa biega i zabija ludzi w
wierzowcu bo chciala mieszkanie z widokiem na port i morze .W poloweie filmu nawet
policjata nie widac jak juz sie dwuch pokaze tak zaraz gina chore osobiscie nie polecam
tego Honkonskiego swirnietego filmu szkoda oczu bez jaj a przypomne ze to cos jest na
faktach
Sądząc po ortografii i interpunkcji masz góra 10 lat, więc nie powinieneś oglądać takich filmów ;)
A sadzac po tobie to masz beznadziejny gust i jak bys mieszkala w Deutschlad -Niemczech jak bys niewiedzial co to jest Deutschland prawie od urodzenia to ciekawe jak ty bys pisal po Polsku ,przetlumacz sobie to du verfikte arschloch chast du kaput mushi oder wikse
Żebym MIESZKAŁA w Niemczech, to po pierwsze, musiałbym zmienić płeć, a po drugie przeprowadzić się za granicę. ;) Dobra, a teraz poważnie...
Przede wszystkim nie rób z siebie Boga. Jeśli podoba mi się film, który nie podoba się Tobie, znaczy, że to ja mam beznadziejny gust? Czyli co - Ty jesteś wzorcem i nieomylnym panem wszechświata, a wszyscy inni won? Ciekawe, czy wyjechałeś taki z Polski, czy dopiero tam Cię nauczyli myślenia "jestem pępkiem świata"?
Nie chce mi sie rozpisywac powiem krotko nie lubie ludzi twojego pokroju gute nacht W-wa
Nie rozumiem Cie. Widziałem wiele filmów, które mi się nie podobały, ale jeszcze nigdy nie powiedziałem, że ktoś ma beznadziejny gust, bo podoba mu się co innego, niż mi. Szanuję gust innych. I takiego pokroju jestem człowiekiem. Jeśli nie lubisz takich ludzi, to raczej nie ja mam tu problem. Dobrej nocy.
hahahahaha, ale pile oceniles na 10? w tym filmie nie chodzi raczej tylko o bieganie z siekiera i mordowanie kogo popadnie, tylko o to do czego potrafi zmusic zycie osobe ktora nie moze osiagnac swojego celu. to ze jest oparty na faktach sprawia ze jest jeszcze bardziej przerazajacy.
pila jest pila to calkiem inny film to jest moja sprawa jak i co oceniam to tak jak bym ocenial lody na patyku a american pie i to kom i to kom a jednak jest roznica tak czy nie
.
No tak, to jest Twoja sprawa jak oceniasz, ale innym już możesz wytknąć choćby beznadziejny gust, tak?
Kazdy ma prawo oceniac , kometowac,itp czy ja komus narzucilem ,ze musi albo nie musi lubiec tego filmu ja tylko ocenilem ten film wedlug siebie i kazdy ma prawo oceniac jak chce ,ale nie lubie POLONISTOW-TEK zwlaszcza z warszawy pochodze z Dolnego Slaska i jestem z tego dumny teraz mieszkam w Niemczech ale czesto tam zagladam ,tak jak oni chodza z zadartymi nosami i maj szczurow wiecej niz ich samych niech odwala sie od Gornego i Dolnego Slaska trolle warszawskie
Teraz coś się gubisz. Do innego użytkownika pisałeś: "A sadzac po tobie to masz beznadziejny gust...". Też za nimi nie przepadam, choć niektórzy potrafią nauczyć poprawnego wyrażania się. Cieszę się, że jesteś dumny z miejsca, z którego pochodzisz. Co masz do Warszawy nie mam pojęcia. Ja z Warszawy nie jestem, ani z Dolnego Śląska. Za to do Niemiec chciałbym kiedyś wyjechać na dłużej.
Co mam do warszawy- duzo to oni niszcza cala Polske bez nich zylo bys sie ludziom lepiej i calego tego tzw rzadu ale warszawiacy nic nie robia bo po co ? oni sie maja dobrze ze swoimi to tyle
Wielu "Warszawiaków" nie jest w ogóle z Warszawy. Ja nie przepadam za Warszawą, bo dla mnie jest to za duże miasto i tyle ;)
Bez Warszawy żyło by się lepiej? Które miasto byłoby wtedy stolicą państwa? I czy w nim byłoby lepiej, gorzej, czy tak samo, hę?
JUZ odpowiadam Stolica Panstwa powinno byc miasto z rzadem ktory dba o swoich ludzi a nie okrada ich i sprowadza niebezpieczenstwo w postaci emigrantow tak czy nie?
Taak, taki rząd to piękna sprawa, ale bądźmy realistami. To nie emigranci, tylko uchodźcy, jest różnica.
Tak a przed czym uchodza pakistanczycy, i inni z krajow arabskich tez maja tam wojny czy przyjechali rozpiepszyc europe