PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9368}

Wybawca

Savior
1998
7,6 4,4 tys. ocen
7,6 10 1 4405
8,3 3 krytyków
Wybawca
powrót do forum filmu Wybawca

Muzyka

ocenił(a) film na 9

Czy ktoś wie czy i gdzie są dostępne mp3 do ściągnięcia z muzyką z Wybawcy?Będę wdzięczna za każdego rodzaju informacje o ścieżce dźwiękowej.Z góry wielkie dzięki.

ocenił(a) film na 9
Jane_Doe

Niestety raczej nie... ale na you tube mozna znalesc wybrane fragmenty z tego filmu z muzyka w tle.

ocenił(a) film na 9
Jane_Doe

szukaj np "Vasilisa - Rasti rasti moj zeleni bore", tego w necie trochę jest.
"Zaspi mi zaspi detence" - kołysanka dla dzieciaka, dostępna na youtube.

ocenił(a) film na 10
suszyMie

Mam 3 kawalki z tego filmu w mp3, jak cos moge przeslac.

7IGER

To ja poproszę te kawałki na maila - aishaa83@wp.pl Będę bardzo wdzięczna :)

ocenił(a) film na 10
aisha3

Ja tez bym prosił te 3 kawałki jeśli można.
banaszak_m@wp.pl

ocenił(a) film na 9
7IGER

hey , muza do tego filmu jest świetna............jeśli jeszcze masz przeli mi rownież ów mp3 : katharsise@interia.pl

ocenił(a) film na 9
katharsise

Jeśli można to ja też dopisze się do listy: janedoe1@onet.eu Z góry dziekuję.

ocenił(a) film na 10
Jane_Doe

http://www.speedyshare.com/757447850.html - tak jak mowilem 3 kawalki spakowane w rar, sciagac poki gorace :)

7IGER

Wiatm,o ile nadal posiadasz te trzy kawałki muzyczne z filmu "Wybawaca" to bardzo prosiłabym o przesłanie ich na sunniva0501@gmail.com Z gory DZIĘKUJĘ.

ocenił(a) film na 10
Jane_Doe

Ja mam całą ścieżkę dźwiękową - jest po prostu niesamowita. Jakby ktoś chciał to proszę się zgłaszać.

LechoslawWilk

:) to ja poproszę-i to bardzo mocno. Szukałam wszędzie i jak na razie bez rezultatów. mój mail sunniva0501@gmail.com Z góry BARDZO Tobie dziękuję.

LechoslawWilk

Witam!Jeżeli istnieje taka możliwość to byłabym niezmiernie wdzięczna za przesłanie tej ścieżki dźwiękowej na mojego maila-mpieprzny@wp.pl
Muzyka ta siedzi mi w głowie od ładnych kilku lat, co prawda w lekko zmodyfikowanej formie, "zgrzyty pamięciowe"-pora ją odświeżyć:)
Z góry DZIĘKUJĘ!!!

ocenił(a) film na 10
Monika5x5

Stary link wygasl, wiec podaje nowy - http://www.speedyshare.com/549614177.html

ocenił(a) film na 9
7IGER

znowu wygasł, buuuuuu

ocenił(a) film na 9
LechoslawWilk

Ja też poproszę :) Ta muzyka chodzi za mną od jakiegoś czasu... Mój mail ajoza@vp.pl. Z góry dzięki :D

ocenił(a) film na 9
bLANKA13

Sama odpowiadam na swoje wiadomości hehe, ale już znalazłam soundtrack. Przepiękny :D Szkoda, że o tym kompozytorze tak jakoś cicho

LechoslawWilk

molim, molim. bylabym wdzieczna ;0 na sowanna@o2.pl hvala lepo :)