Nie czytałam opisu i informacji o filmie ale zgaduje i pewnie zgadłam? Kiedy powstanie polski film wart mojej uwagi...
to zanim wystawisz komentarz może najpierw przeczytaj opis. Wtedy zobaczysz, że gatunek tego filmu to "DRAMAT", a nie komedia. Jesteś dziurawa Krystynka i mózg masz dziurawy.
Ja przynajmniej go mam a nie to co ty. Ciekawe kto cię nuaczył pisać. Idź oglądaj dalej swoje durne polskie komedie z za czasów komuny.
Wstyd mi za Ciebie , za Twój język i lenistwo.Dobrze się zastanów co piszesz.Za "komuny"powstało wiele świetnych komedii.Film Wajdy nią nie jest,wystarczyło przeczytać opis i informacje dziurawa_krystynko.
A w ogóle coś czytasz ?Gdybyś to częściej robiła to nie pisałabyś głupot o filmie z którego treścią nie raczyłaś się nawet zaznajomić.Filmweb jak widać do czegoś się przydaje.Przeczytałaś sformułowanie jakiego wcześniej nie znałaś.Nie uczyli w szkole czy spałaś na lekcjach ?
Na takie tematy radzę rozmawiać ci z klegami na podwórku. Możecie nawet pobawić się w krzakach. Ale najpierw radziłabym popytać rodziców co i jak. Chłopcy w twoim wieku mają różne fantazje erotyczne, rozumiem, ale na publicznym forum które jak widzę po tobie odwiedzają też dzieci nie piszę się takich ordynarnych tekstów. O dziurkach popisz sobie na seks kamerkach ale niekoniecznie tutaj.
W twoich wypocinach brakuje kilku przecinków.
"nie piszę się"
Poprawna forma (w tym przypadku) to: "nie pisze się".
I kto tu jest dzieckiem?
Błędy ortograficznie nie są wyznacznikem wieku. Skąd wiesz że nie mam dyzortografii. Poza tym, nie potrafisz nic więcej? Głupio ci się zrobiło bo napisałam prawdę? Żegnam
"dyzortografii"
Dysortografia to taka wymyślona choroba, która ma ukryć fakt, że ktoś jest po prostu leniwym debilem.
Haha to ty się ośmieszyłeś i pokazałeś swój niski poziom. Najpierw wypisujesz o dziurach a teraz udajesz jakiegoś inteligenta w dyskusji? To nie ja jestem zboczeńcem. Dalsze pisanie nie ma sensu.
Gdybyś sam miał tą przypadłość, nie rzucałbyś ot tak słowami. Może pomyśl o odczuciach innych, zanim coś napiszesz?
Pozdrawiam.
Dokładnie. Ja sam mam podobno jakąś dysgrafię (czyli brzydko piszę), ale tak naprawdę, gdybym chciał, to problemu by nie było. Zresztą bardzo nie chciałem załatwiać na to papierów, ale zostałem niejako zmuszony w szkole.
To raczej przeczytaj informacje to wtedy się dowiesz że to film z 1968 roku, więc raczej nie może być kolejną durną komedią.