Co to za piosenka leci w 33 minucie filmu ?
jeden koleś gra na basie 4 osoby graja na skrzypkach i jakis facet ubrany na biało spiewa
Ciężko to uznać za cover skoro wykonuje go David Byrne, czyli lider Talking Heads. Coveruje sam siebie :P Ale ogólnie muzyka w tym filmie jest fajna.
a melodia z tak ok 39 minuty filmu? Nie mogę jej znaleźć na płycie z soundtrackiem, a jest powalająca!
Gdybym miał włączony film i mógł sobie włączyć na 39 minute to bym Ci powiedział... -.-''
Nie możesz opisać tego jak osoba powyżej?
dzieki :-)
a co do pytania dzonasarizonas hahaha w 39 minucie gra cos ala kontrabas ten kudłaty (główny bohater) czyta jakies papiery przez lupę na jednym papierku jest narysowana dziewczynka na innych tekst narrator go czyta,zaraz potem jest przejście i jest pogrzeb
jakaś melodia to jest ale wątpię żeby to znalazł ktoś ;]
Wydaje mi się ze przez cały film przewija se This must be the place w różnych wersjach. Ten kontrabas i rytm na smyczkach też mi przypomina TMBTP...
Zaskoczę Cię... Proszę link do tego kawałka;)
http://www.youtube.com/watch?v=ycqS9MBdoSs
hahhahah i słusznie. Nie ma co sobie głowy zawracać jakimiś bzdurami. Swoją drogą jesteś first doublesex person that i ever meet;)
Bi to raczej upodobania seksualne... a sadząc poTwoich postach marzy Ci się społeczeństwo niczym nie różniące się anatomicznie;) ile byśmy kłopotów dzięki temu uniknęli...
pamiętasz scenę z filmu jak kudłaty jedzie samochodem po poboczu idzie grupka niemieckich turystów (01:33:15) wjeżdża w kałuże i ich chlapie błotem ? a potem tekst ...przepraszam ale musicie wiedzieć że zrobiłem to celowo (hahahahhahah)
jakas babcia wącha kwiatek :D o co tam kaman ? wącha kwiatki jeszcze za życia ? hahaha
Ale ujęcie było świetne. Taka niemoc, pewność kulki w łeb a tu....upokorzenie bez widzów. Dziwiło mnie że hameryka zdecydowała się na taki temat...Ten film dał mi duzo do myślenia.
mi do myślenia daje wiele filmów:-) polecam http://www.filmweb.pl/film/Mr.+Nobody-2009-269102
i koniecznie jeszcze ten jak nie widziałaś ;p http://www.filmweb.pl/film/Ciekawy+przypadek+Benjamina+Buttona-2008-123383
Mr Nobody gapiłam. Leto jest bardzo dobrym aktorem. Zaraz nas wywalą za niepisanie na temat hihi. Mówisz ciekawy przypadek jest tez ciekawy? Ja teraz ogladam Na boso z Dorocińskim. Ciekawe jaki będzie
ciekawy przypadek wymiata , długi ale dobry film ;p
a co do nie na temat nikt tu ci nic nie zrobi dopóki nie rzucasz bluzgami lub nie reklamujesz innych stron podobnych hahaha
jak chcesz to sobie możesz założyć temat że masz ładnego kotka w domu hahah nic im do tego :-)
spróbuje ściągnąć Buttona.Niestety nie mam kotka bo mi rozszarpały lisy niestety....Widziałeś antychrysta?
rozszarpały lisy hahahaha no biedaczysko :
tak widziałem ale już dosyć dawno temu a co z nim ?
tam też był lis hahha. Chciałam napisać maila skoro jesteśmy znajomymi, ale nie mam Ciebie ani w znajomych ani nie moge napisać maila. Filmweb działa jak natura chciała hahahhaha
Dzięki;) po prostu nie chciałam wszystkich zanudzać naszą rozmową hihihi. A propo Antychrysta jakoś nie umiem się zdecydować. To jeden z tych filmów o których łazisz i myślisz...dla mnie...
na gg mi wyskoczyło że minikado2 skomentował(a) temat na forum Wszystkie odloty Cheyenne'a.
"Si wu ple;)"
a nie widze tego hahahaha ja to już lekko zapomniałem o co chodziło w tym filmie trzeba by zobaczyć jesczze raz :-)
Inny forumowicz dziękował mi za link do tego utworu i mu odpisałam. W tym filmie zasadniczo chodzi o to;
To nie sztuka zabić kruka
Ani sowę trafić w głowę,
Ale sztuka całkiem świeża
Gołą pupą siąść na jeża
a no aż tam na górę nie chciało mi się wracać hahah
no tak na jeża siąść trzeba być kwardym ;D
Słuszne stwierdzenie. Lub mieć pancerz. Widziałam ostatnio pitbula który walczył z jeżozwierzem...Widok jedyny w swoim rodzaju...
brzydkie nałogi hihihi Jak to Czesław śpiewa:
Nie będę płakał
Wiem bowiem o tym
Kto jest niegrzeczny
Ten ma kłopoty
Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie leje potwornie . Ja bym po fajki nie wyszła teraz za cholerę hihii. Na boso nie polecam. Znudził mnie Tylko Dorociński fajnie gra...