PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11727}

Wirus

1996
4,1 5,8 tys. ocen
4,1 10 1 5824
2,8 4 krytyków
Wirus
powrót do forum filmu Wirus

Rzeżączka

użytkownik usunięty

W pewnym momencie filmu postać Pazury mówi do dziennikarza, że ten ma wirus rzeżączki. Nawet bez konsultacji medycznej twórcy filmu powinni wiedzieć, że RZEŻĄCZKA JEST CHOROBĄ BAKTERYJNĄ.

ocenił(a) film na 5

Rzeczywiście, cóż za rażący błąd - cała fabuła runęła przez to haniebne niedopatrzenie. Aż nie chcę wiedzieć skąd u ciebie taka wiedza na temat chorób wenerycznych. Mam nadzieję, że nie przechodziłeś. PS: Nawet bez podstawowej wiedzy informatycznej od razu widać, że cały film to bzdura ale to dotyczy chyba każdego filmu w klimatach "hakerskich", wyjątkiem potwierdzającym regułę jest "Takedown" (2000). I proszę nie krzyczeć, bo jest noc, pozdrawiam i życzę zdrowia.

użytkownik usunięty
Pyrogenus

Oglądając cały film rzeczywiście można odnieść wrażenie, jakby powstał on na podstawie jakiejś kiepskiej książki sci-fi. Nigdy nie miałam choroby wenerycznej i mam nadzieję, że mieć nie będę;) Po prostu ten błąd bardziej mnie zirytował, bo o medycynie wiem więcej niż choćby o informatyce. Nie krzyczę, piszę spokojnie. Również pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 3

Przecież on to powiedział, żartując.

użytkownik usunięty
czlowiekfrank

To nic. Dla mnie jest to błąd.

ocenił(a) film na 3

Dla mnie w stosunku do większości niezrozumiałych dialogów w tym filmie jest to arcydzieło.

użytkownik usunięty
czlowiekfrank

Film jest kiepski i bez tego. Wiem o tym.

ocenił(a) film na 8

Pyrogenus - so true

użytkownik usunięty
Scaramuccia

Daj mu znać, bo może się nigdy nie dowiedzieć.

ocenił(a) film na 8

Nie omieszkam ;>