zna ktoś filmy o podobnej tematyce?
Komedia, Przystojniak, Nastoletnia główna bohaterka
mi sie ten film skojazyl z dziewczynami z st. trinian. aczkolwiek nie ma przystojniaka za to jest szkola.
dlaczego nie moge ocenic tego filmu skoro moglo 5tys osob? i niby wciaz czeka na premiere??
no mi też film sie bardzo podobał i też szukam coś podobnego do tego filmu i znalazłem Hanne montanne jest podobne do whild child bo jest nastolatka bochaterka przystojniak:) polecam
Wszystkie 5 części "Dziewczyny z drużyny" i "Męsko-damska rzecz", "Kopciuszek: Roztańczona historia" nie jest nawet taki zły, pomijając Selene Gomez.
może clueless (taki średni, ale tematyka podobna) + zakochana złośnica (b. fajna+heath ledger)
zdecydowanie polecam z podobnych filmów "Dziewczyny z St.Trinian" oraz "Szkołę Uroku"
podryw na głupka,dziewczyny z drużyny wszystkie części, john tucher musi odejść, wredne dziewczyny, Sydney i siedmiu nieudaczników, blondynka w koszarach, Kopciuszek: W rytmie miłości, bestia, bratz , liceum avalon, legalne blondynki
Chalet Girl, Wymarzony Luzer (Geek Charming), Dziewczyny z St. Trinian (w prawdzie bez romansu, ale film mega!).
W filmie Chalet Girl gra ten aktor z Plotkary, który gra Chucka Bassa jakby to było dla kogoś odpowiednią rekomendacją:) Ale film jest fajny tak czy siak.
I zapomniałabym o "Angus, stringi i przytulanki" też bardzo pozytywny:)
Nie polecę ci głupich disneyowskich komedyjek. Nie ograniczaj się do komedii. O nastolatkach jest wiele poważniejszych filmów. A to moje propozycje komedii i nie tylko, które według mnie warto zobaczyć : Trzynastka, Ostatnia piosenka (mimo Miley w roli głównej film całkiem, całkiem) , Raise Your Voice, Trzy metry nad niebem (Tres metros sobre el cielo), Nick i Norah, Wciąż ją kocham (nie do końca o nastolatce), cała ona, Cindrella story, sekret ( Si j'étais toi), Stowarzyszenie wędrujących dżinsów 1 i 2, Zakręcony piątek, Nostalgia anioła, step up taniec zmysłów, Across the universe :)
nigdy nie ograniczam się do jednego gatunku :) większość filmów które wymieniłaś już oglądałam i faktycznie są bardzo dobre. ja także polecam wszystkim trzy metry nad niebem! (koniecznie wersja hiszpańska)
:)
Dokładnie :) trafiłam na ten film przypadkiem i nie żałuję, że go obejrzałam. Naprawdę świetny :)
http://www.filmweb.pl/film/Dziewczyny+z+St.+Trinian-2007-412033
nie mam pojęcia jak ze znalezieniem go do obejrzenia gdzieś na necie, bo ja oglądałam w tv bodajże na Canal+
Dorzucam "Daydream Nation", "Twój na zawsze", "Dear John" (chociaż to chyba to samo co "Wciąż ją kocham"), "Charlie Bartlett", "Sztuka dorastania", "Szkoła uczuć", "17 again". No i "Zmierzch" (uważam, że pierwsza część jest przyjemna do oglądania :D). Do każdego filmu poczytaj opis, bo wypisałam nie tylko komedie i możesz się zawieść, gdy akurat będziesz mieć ochotę pooglądać coś odprężającego :)
A... i jeszcze "Całe szczęście", "Twarda Sztuka" i "Greta". Nie wszystkie są o szkole, ale zawsze o nastolatkach lub młodzieży :)
Do wyżej wymienionych dorzucam jeszcze "Dziewczyna z marzeniami" (Whip It), "Zakręcony piątek" i "Charlie" (The Perks of Being a Wallflower).
Ja polecam "Ona to on", "dziewczyny z drużyny (3,4,5) " , "Angus,Stringi i przytulanki", "Dziewczyna i chłopak wszystko na opak" ;)