PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214437}
6,5 49 tys. ocen
6,5 10 1 48867
4,0 3 krytyków
Wild Child. Zbuntowana księżniczka
powrót do forum filmu Wild Child. Zbuntowana księżniczka

Podobne filmy

ocenił(a) film na 9

zna ktoś filmy o podobnej tematyce?
Komedia, Przystojniak, Nastoletnia główna bohaterka

ocenił(a) film na 7
Martii14

mi sie ten film skojazyl z dziewczynami z st. trinian. aczkolwiek nie ma przystojniaka za to jest szkola.
dlaczego nie moge ocenic tego filmu skoro moglo 5tys osob? i niby wciaz czeka na premiere??

ocenił(a) film na 10
Martii14

polecam "ONA TO ON" "brzydka prawda"

ocenił(a) film na 10
Pamelka93

no mi też film sie bardzo podobał i też szukam coś podobnego do tego filmu i znalazłem Hanne montanne jest podobne do whild child bo jest nastolatka bochaterka przystojniak:) polecam

ocenił(a) film na 10
Bartekweb

i randka z gwiazdą;)

ocenił(a) film na 9
Bartekweb

sydney white czy tez polski tytuł sydney i 7 nieudaczników,

ankuls

Moze Męsko-damska rzecz? Poza tym Sydney White !!

ocenił(a) film na 7
Californian

Ostatnio oglądałam, polecam Historię Kopciuszka

Bartekweb

ja jebie! hanne montane?! ile wy lat macie dzieci?!

ocenił(a) film na 7
alax19

To samo przeszło mi przez myśl, gdy czytałam te odpowiedzi.

lutie_loo

czyli nie tylko ja tak pomyślałam? xd

ocenił(a) film na 7
Pamelka93

Brzydka prawda nie jest o nastolatce :)

Martii14

może jeszcze Elita, Angus,stringi i przytulanki i ewentualnie Wredne dziewczyny

Martii14

Wszystkie 5 części "Dziewczyny z drużyny" i "Męsko-damska rzecz", "Kopciuszek: Roztańczona historia" nie jest nawet taki zły, pomijając Selene Gomez.

ocenił(a) film na 6
p_eM_9

może clueless (taki średni, ale tematyka podobna) + zakochana złośnica (b. fajna+heath ledger)

ocenił(a) film na 8
Martii14

zdecydowanie polecam z podobnych filmów "Dziewczyny z St.Trinian" oraz "Szkołę Uroku"

ocenił(a) film na 7
limonkaie

'john tucker musi umrzeć'

ocenił(a) film na 7
jamiejames

John tucker musi odejść, nie umrzeć!

ocenił(a) film na 10
Martii14

podryw na głupka,dziewczyny z drużyny wszystkie części, john tucher musi odejść, wredne dziewczyny, Sydney i siedmiu nieudaczników, blondynka w koszarach, Kopciuszek: W rytmie miłości, bestia, bratz , liceum avalon, legalne blondynki

ocenił(a) film na 7
Martii14

Chalet Girl, Wymarzony Luzer (Geek Charming), Dziewczyny z St. Trinian (w prawdzie bez romansu, ale film mega!).

ocenił(a) film na 7
Eyre

W filmie Chalet Girl gra ten aktor z Plotkary, który gra Chucka Bassa jakby to było dla kogoś odpowiednią rekomendacją:) Ale film jest fajny tak czy siak.

I zapomniałabym o "Angus, stringi i przytulanki" też bardzo pozytywny:)

Martii14

Special A (łatwa dziewczyna)

Infeasiblee

ten film to Easy A, nie istnieje cos takiego jak Special A

emeczka_96

no tak, sorry mój błąd :D Pomyliło mi się z mangą Special A

ocenił(a) film na 7
Martii14

Nie polecę ci głupich disneyowskich komedyjek. Nie ograniczaj się do komedii. O nastolatkach jest wiele poważniejszych filmów. A to moje propozycje komedii i nie tylko, które według mnie warto zobaczyć : Trzynastka, Ostatnia piosenka (mimo Miley w roli głównej film całkiem, całkiem) , Raise Your Voice, Trzy metry nad niebem (Tres metros sobre el cielo), Nick i Norah, Wciąż ją kocham (nie do końca o nastolatce), cała ona, Cindrella story, sekret ( Si j'étais toi), Stowarzyszenie wędrujących dżinsów 1 i 2, Zakręcony piątek, Nostalgia anioła, step up taniec zmysłów, Across the universe :)

ocenił(a) film na 7
Martii14

O zapomniałam jeszcze o : It's Kind of a Funny Story, Adventureland

ocenił(a) film na 9
lutie_loo

nigdy nie ograniczam się do jednego gatunku :) większość filmów które wymieniłaś już oglądałam i faktycznie są bardzo dobre. ja także polecam wszystkim trzy metry nad niebem! (koniecznie wersja hiszpańska)
:)

ocenił(a) film na 7
Martii14

Dokładnie :) trafiłam na ten film przypadkiem i nie żałuję, że go obejrzałam. Naprawdę świetny :)

Martii14

Dziewczyny z st.trinians
też angielska szkoła z internatem :D

claire95

Pierwszy film oglądałam, ale nie mogę znaleźć drugiego na filmwebie:(.

gr8l

http://www.filmweb.pl/film/Dziewczyny+z+St.+Trinian-2007-412033
nie mam pojęcia jak ze znalezieniem go do obejrzenia gdzieś na necie, bo ja oglądałam w tv bodajże na Canal+

użytkownik usunięty
Martii14

Dorzucam "Daydream Nation", "Twój na zawsze", "Dear John" (chociaż to chyba to samo co "Wciąż ją kocham"), "Charlie Bartlett", "Sztuka dorastania", "Szkoła uczuć", "17 again". No i "Zmierzch" (uważam, że pierwsza część jest przyjemna do oglądania :D). Do każdego filmu poczytaj opis, bo wypisałam nie tylko komedie i możesz się zawieść, gdy akurat będziesz mieć ochotę pooglądać coś odprężającego :)

użytkownik usunięty

A... i jeszcze "Całe szczęście", "Twarda Sztuka" i "Greta". Nie wszystkie są o szkole, ale zawsze o nastolatkach lub młodzieży :)

ocenił(a) film na 6

Może film "Wybacz, ale będę mówiła Ci skarbie" :))

Martii14

Do wyżej wymienionych dorzucam jeszcze "Dziewczyna z marzeniami" (Whip It), "Zakręcony piątek" i "Charlie" (The Perks of Being a Wallflower).

ocenił(a) film na 10
Martii14

"Angus, thongs and perfect snogging" albo "Once upon a song. Cinderella story"

Martii14

Ja polecam "Ona to on", "dziewczyny z drużyny (3,4,5) " , "Angus,Stringi i przytulanki", "Dziewczyna i chłopak wszystko na opak" ;)

Martii14

Polecam film "The first time"

Martii14

high school musical II

Martii14

...i marzenie sharpey. czy jakoś tak...