Jak na mój gust to całkiem dobry tytuł. Bałam się, że dadzą coś w stylu "Sześciu wielkich bohaterów" ;D
Tytuł chyba lepszy niż otyginalny, bo jak ten oryginalny w ogóle rozumieć? "Wielki bohater 6"?
A nie wynika on czasem z tego że jest to po prostu polski tytuł tego komiksu na podstawie którego powstaje film?
Zasugerowałem się tym że w opisie polskiego zwiastuna napisano - o tym samym tytule co komiks :P
Zazwyczaj nie czytam komiksów :)
Pewnie chodziło im o oryginalny tytuł - jest taki sam jak tytuł komiksu, na którego podstawie jest film. Nie znalazłam nic o polskim wydaniu "Big Hero 6". Proszę, poprawcie mnie, jeśli się mylę ;)
No cóż w taki razie to ja zrobiłem błąd :) Ale Wielka 6 jest chyb a dobrym tytułem i zastosowanie liczby w tytule ma raczej ułatwić zrobienie loga :)
Być może, ale mnie chodzi o to, że można pomylić tą cyfrę z nr części filmu, jak na przykład "Shrek 2" ;)
W tym wypadku to ewentualnie mogą się Amerykanie mylić - Big Hero part 6, ale z Wielką 6 chyba nie ma takiego problemu :) raczej nikt nie dałby filmowi tytułu "Wielka" :P
Logo zostało już zaprezentowane i ma napis "Wielka Szóstka" :DD
http://www.facebook.com/DisneyFilmy/photos/a.238069526319133.55920.2353931932534 33/509652665827483/?type=1&theater