PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186159}

Wideo z Jezusem

Das Jesus Video
2002
6,8 2,2 tys. ocen
6,8 10 1 2214
Wideo z Jezusem
powrót do forum filmu Wideo z Jezusem

Wartka akcja

ocenił(a) film na 6

Niemcy wrzucili w ten film sporo kasy i to widać. Wiele popisów kaskaderskich, eksplozji. Scenariusz jest mocno naciągany ( 500-letnie przechowywanie kamery nie zniszczyło jej?), ale ogląda się całkiem niezle, mimo że film jest długi. Najjaśniejszym punktem filmu jest urocza Naike Rivelli jako Sharon, Matthias Koeberlin jako młody archeolog Steffen jest nijaki cały film robi miny cierpiętnika i to wszystko. Dam 6/10.

ocenił(a) film na 6
wujaniek

Sorki troche jestem zmęczony 2000 letnie przechowywanie a nie 500 letnie.

wujaniek

Nie widziałem filmu, ale podejrzewam że w odpowiednich warunkach kamera mogłaby przetrwać nawet dłużej niż 2000 lat, choć oczywiście trudno to stwierdzić.

ocenił(a) film na 6
m_gmyz

Nie jestem wprawdzie chemikiem, ale intuicja podpowiada mi, że raczej nie wytrzyma. Metale będą się utleniać i korodować i po kilkuset latach niewiele z nich zostanie, a tworzywa sztuczne za kilkadziesiąt lat się rozkruszą... Aby to sprawdzić, wystarczy zejść do piwnicy i wyciągnąć jakieś bardzo stare sprzęty.
W odpowiednich warunkach i stałej konserwacji oczywiście można przedłużyć żywotność, ale na dłuższą metę, na niewiele się to zda.

ocenił(a) film na 9
wujaniek

co wy wnikacie w to ile może przetrwać kamera.. to tylko film.... ale przyznam świetny!!.. co do min... moim zdaniem są adekwatne do danych sytuacji... ale i tak on jest bosski :) a film interesujący świetny jak już mówiłam i ogólnie ciekawy :) ^^ pzdr. :*