Normalnie taki fajans, z tak duzą dawką bezsensu, ktory tak naprawde bazował na idiotycznym finale i aspekcie kretynskiego eksperymentu, ktory moga kupowac tylko mniej bystrzy, to ja juz dawno nie widzialem.
Ja tego nie kupuje i juz niech przestana robic filmy o pseudo surviwalowej zabwie gowniarzy, bo ani z tego nie zrobia Igrzyska Smierci, ani cos na jego styl.
Film jest na podstawie książki. Są jeszcze 2 kolejne części, we wrześniu '15 wyjdzie czwarta.
Obawiam się, że kolejne części mogą być gorsze, czytam własnie tom II i jest bardzo przekombinowany. Ale na pewno obejrzę, lubię takie filmy, choć nie wszystkim musi się podobać.
Akurat film nie ma z książką kompletnie nic wspólnego. Zachowali chyba jedynie imiona bohaterów, reszta to tragedia - z całkiem przyzwoitej i ciekawej fabuły zrobiono dno. Wyszło coś w stylu: "Cześć, jestem Thomas. Och, nie potrafiliście znaleźć wyjścia przez 3 lata? Hej, przecież jest tam!"
Jak wychodził Hary Poter, to tacy jak ty pisali, '' matko Boska niech już przestaną kręcić te filmy o czary mary''. Jak wychodził Władca Pierścieni to tacy jak ty pisali '' Krasnale, Elfy , Czarodzieje, bajki dla dzieci kręcą''. jak powstał Zmierzch '' O wampiry nastolatki oglądają, to film dla gimbusów kochających się w Patisonie i jedno minowej Stewart''.
No i jaki z tego wniosek? Wszystkie wymienione przez ciebie filmy to jedna wielka kupa i to rozdeptana, ale ty widze sie lubujesz w gównie, a ja nie bardzo lubie dotykac i czuc wokół siebie smrodu takiej tandety.
Twoj gust to tez jedna wielka kupa :)
Co do niskiej twojej kultury, to się zgodzę, co do poziomu produkcji filmów, nie do końca.
Umiesz czytac dzieciaku ze zrozumieniem? Niska kultura wykazana w przypadku tak samo niskiej wartosci filmow, bo inaczej nie mozna traktowac ten kicz dla mniej bystrych dzieciakow. Filmy, ktore wymieniels to kpina ze sztuki filmowej, masz bardzo niskie poczucie wartosci estetyki wartosci artystycznej, skoro uwazasz to za dobre filmy.
Z resztą noty, ktore dajesz filmom potwierdzaja, jak bardzo masz kiczowaty gust.
A znasz takie powiedzenie, że o gustach się nie dyskutuje. Tym bardziej nie widzę powodu, żeby kogoś obrażać bo lubi inne filmy niż ty.
Bzurna teoria, jak nie o gustach to o czym na tym portalu.
Jest kicz i jest kategoria druga, nawet 3cia i o tym wlasnie mozna dyskutowac.
Czyli jak ktos slucha disco polo to zna sie tak samo swietnie na muzyce co ktos, kto przez 3 lat wglebial sie w muzyke jazzową, alternatywnego rocka, czy masy innych gatunkow?
Sugerujesz, że Władca Pierścieni jest do kitu? I czemu agresywnie zachowujesz się względem tych, którzy mają inną opinię?
Kto co lubi, jak to się mówi. Dla ciebie coś może być jedną wielką kupą klumpu, a innym może się to podobać. Po co tak to roztrząsasz? Zostaw to i ty nie będziesz się denerwować, i nie będziesz denerwować nas czy mnie. :)
a co ciekawego do świata filmu wniósł zmierzch? Wydepilowane gejo-wampirki za którymi wzdychają tępe nastolatki w gimnazjach? Super przykład,,,,
gdzie są administratorzy portalu, jak usunąć złośliwego trolla, który z braku własnego żałosnego życia ciągle za mną łazi po tematach i wylewa swoje żale? Normalni proszą o usunięcie trolla!!
Znowu ten sam błagalny apel. Ojej, jak nam wszystkich ciebie szkoda, popłaczesz się, jak to lubisz pisać, matole?
Znowu kopia postu, przynajmniej dziecko nauczyło się algorytmu na kopiowanie postów. Brawo.
Mhm, ale wyzwiska, hahaha, w domu do ciebie tak mówią, czy w szkole?
Przynajmniej znam inne oceny, jak 1 i 10.
Ziew. Postaraj się bardziej, dobra?
To co? Już nie wyzywasz moich rodziców od pedofili? Nowość jakaś.
Zaraz wyczytasz z mojego postu, iż jestem skośnym murzynem, ale dziwnym trafem to ja zaczynam zdania od wielkiej litery, a nie ty. Co za paradoks. A teraz sobie popłacz, przecież tak bardzo to lubisz.
skoro nazwałeś swoich rodziców pedofilami to dorosły raczej nie jesteś, bo molestują cię w wieku pacholęcym gamoniu z patologii.
jakbyś znał naszą mowę, nasz ojczysty język to byś wiedział, że wrażenie można robić na 'sobie' a nie na 'siebie/ ale żeby to zrozumieć trzeba mieć więcej niż 12 lat.
Buahahaha, czepił się, bo nie miał czego innego. Dziecinada. Brakuje ci argumentów, to się czepiasz głupot. Twój poziom. Nie dziwne. Desperat i tyle. Nic więcej.