Poszukuje muzyki z tego filmu. Przekopałem juz caly internet, p2p. Szczegolnie zalezy mi na kawalku "A dream that only I can know" - Patrick Williams. Jesli ktos ma ten kawalek .. to prosze o kontakt bross@poczta.fm / gg:3850923
Z gory dziekuje za odpowiedz
Jeśli nadal chciałabyś ten utwór to chętnie go udostępnię,sama go długo poszukiwaąłm i w końcu znalazłam:)
Jezeli to jest jeszcze aktualne to bym prosiła o pomoc z ta piosenką, szukam jej od roku bez rezultatów ;/
nie wiem czy to aktualne, bo pisze w sprawie piosenki z filmu ''wczorajsze dzieci''-bardzo ucieszyła mnie twoja notka, że masz tą piosenkę bo szukam jej już bardzo długo i nic :/ jak możesz to prześlij ma na gg 3034456 jakiś link czy coś, będę bardzo wdzięczna ;-] kasia
również szukam tej ścieżki, byłabym wdzięczna gdyby ktoś mi ją podesłał na niematojakhamtaro@wp.pl, moje gg: 6702131, z góry dziękuję
Przepraszam,że dopiero teraz ale dawno tu nie zaglądałam:) tu jest link do tego utworu do ściagnięcia:) pozdrawiam serdecznie http://www.speedyshare.com/624958535.html