Proszę wypiszcie mi piosenki, które lecą w filmie. Mam już Danny Elfman - The Little Things i Nine Inch Nails - Every Day Is Exectly The Same. Nie mam pojęcia jakie tytuły mają pozostałe, a są naprawdę świetne. Bardzo proszę Was o pomoc.
Przepraszam za kolejny temat poświęcony muzyce.
tu jest całość:
1.
The Little Things - Danny Elfman
2.
Success Montage
3.
Fraternity Suite
4.
Wesley's Office Suite
5.
The Scheme
6.
Fox In Control
7.
Welcome to the Fraternity
8.
Fox's Story
9.
Exterminator Beat
10.
Rats
11.
The Train
12.
Revenge
13.
Fox's Decision
14.
Breaking the Code
15.
Fate
a tak na marginesie dzięki za ten tytuł "Every day..." bo nie potrafiłam go znaleźć:)
te przed chwilką sobie ściągnęłam, ale wydaję mi się, że jest ich jeszcze więcej, że jeszcze kilka było wykonywanych przez jakieś zespoły... pamiętam taką piosenkę gdzie ktoś śpiewał, ale nie pamiętam w którym momencie.
nmzc ;)
nie wiem czy zespoły, ale były śpiewane
mam nadzieję, że ktoś kojarzy te inne piosenki, o których piszę
było tez Time to say goodbye Boccelii, a nawiasem mówiąc ta scena z tą piosenką była zarąbista:)
ma ktoś tą piosenkę "Every Day is Excactly the Same" bo nigdzie jej nie umiem znaleźć. Jesli ktos ma to proszę o wysłanie na: pauleta_mtr@o2.pl
Z gory dzieki
Nie ma za co:P
Nie moge wyslac tylko "nie ma za co" bo wiadomosc bedzie zbyt krotka. dziwne warunki, ale.... sami chcieli;p
doklejam wiec to:
PRZEPIS NA SZARLOTKĘ
NA KRUCHYM CIEŚCIE
Wyśmienita szarlotka z rodzynkami na kruchym cieście, z pewnością zachwyci każdego miłośnika jabłek.
Składniki:
# ½ kg mąki
# 1 szklanka cukru
# 2 jajka
# 1 łyżeczka proszku do pieczenia
# cukier waniliowy
# 2 łyżki śmietany
# kostka margaryny
# 1 kg jabłek
# 1/3 szklanki rodzynek
# 1 łyżeczka cynamonu
# 1 szklanka cukru do posypania jabłek (jeśli jabłka bardzo słodkie trzeba dać mniej)
Z mąki, cukru, proszku do pieczenia, cukru waniliowego, żółtka, jajka i śmietany wyrabiamy ciasto, dzielimy na dwie części i wkładamy do lodówki na pół godziny. Na papierze do pieczenia rozwałkowujemy jedną część ciasta, nakłuwamy widelcem i podpiekamy na złoty kolor.
Rodzynki zalewamy wrzątkiem i odstawiamy by zmiękły. Umyte i oczyszczone jabłka kroimy na plasterki i posypujemy nieco cukrem i cynamonem potem odstawiamy, by puściły sok. Odsączone z soku jabłka układamy na podpieczonym spodzie, posypujemy rodzynkami (odcedzonymi z wody), nakrywamy drugą częścią ciasta, smarujemy po wierzchu pozostałym białkiem i pieczemy na "złoto" w 180°C w piekarniku (czas około godziny).
przepraszam osoby nie lubiące szarlotek...
no wlasnie dzieki za piosenkę :) a tak na przyszłość jak będzie za krótki komentarz to dawaj dużo spacjii, aż do końca wiersza ;)
też szukam... druga najważniejsa piosenka filmu po "Every day..."... też leciała w czasie napisów! ;)