Beznadziejny.Nie tylko dlatego, że to parodia, a nie przepadam za parodią, ale gówniana
obsada, bohaterowie nie podobni do prawdziwych i w tym filmie śmieszyło mnie to, że jaki
głupek zrobił taki film?Po prostu hańba.Lubię Zmierzch okej i właśnie też dlatego dałam
1.Już chyba lepsze to amerykańskie, zboczone gówno American Pie. ._.
No trochę wulgarnie ci to "twoje zdanie" wyszło. Serio, to nie wiedziałam, że można się czepiać takich rzeczy w filmie. Co jest nie tak z tą obsadą? Poważnie, bo nie wiem.
Racja! Ta parodia wymiata :D. Edward przystojniejszy niż w oryginale i Bella lepiej zagrana i ładniejsza niż w "Zmierzchu" :P
Film dobry, ta Becca idealnie parodiowała Belle, jej przygryzanie wargi, łajzowatość i to zachowanie wobec Edwarda xd ja bardzo lubię zmierzch a wampiry i świry uważam za naprawde dobry film. Jak ktoś oglądał zmierzch wiecej niz raz to na pewno doceni podobienstwo sytuacji i zachowania aktorow z filmu "wampiry i świry"
Zgadzam się. W tym filmie Edward był przynajmniej trochę przystojny, nie to co ten ze Zmierzchu. :D
skoro nie lubisz parodii to przepraszam bardzo po co oglądasz ?
to tak jak osoba która uwielbia komedie romantyczne odpaliła jakiś horror sci-fi i czepiałą się że jest obrzydliwy / nierealny itp..........
"Lubię Zmierzch okej i właśnie też dlatego dałam 1."
bardzo logiczne ;)
Tak, lubię Zmierzch i dlatego dałam 1.Logiczne, jak dla mnie.O gustach się nie dyskutuje, więc nie będę rozpoczynać kłótni.
ja również nie mam zamiaru, po prostu zafascynowała mnie Twoja logika. no ale ok :)
Ale po co kłócić się z kimś o to, że według niego ten film jest super a według mnie głupi ? Każdy ma swoje zdanie i nie rozumiem sensu, żeby kłócić się o to.
Jak wolisz. Ja jestem zdania, że jak powiedziało się "a" to trzeba powiedzieć "b". Whatever...
Przy okazji mnie też zafascynowała twoja logika :)
Jeśli o gustach się nie rozmawia to możesz się nie wypowiadać na forum - nikt Ci przecież nie każe. Forum jak sama nazwa wskazuje jest do dyskusji. Jeśli nie chcesz dyskutować to opinię możesz zapisać w pamiętniku.
Kolejna kwestia jak można ocenić nisko film za jego gatunek? Nie lubisz parodii to nie musisz oglądać, ale skoro się za coś bierzesz to postaraj się go ocenić za cechy, które parodia powinna posiadać.
Lubię Zmierzch okej i właśnie też dlatego dałam 1. - Umarłam.
Na parodii powinnam się śmiać - a w tym wypadku się nie śmiałam.
Dałam ocenę 1 parodii, nie Zmierzchowi... Poza tym, jak już pisałam Zmierzch ma już u mnie niższą ocenę niż dotychczas, ponieważ porównałam sobie Zmierzch z Igrzyskami Śmierci, no i wyszło.
Aktorzy w tym filmie świetnie sparodiowali te drewniane postacie z żałosnego zmierzchu
Wybacz, lalu, ale aktorzy w parodii zagrali o niebo lepiej niż w oryginale. Po drugie - skoro nie przepadasz za parodią/ami, to czemu to obejrzałaś? Ja nie przepadam za japońskimi anime, więc ich nie oglądam.