PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30384}

W rytmie hip-hopu

Save the Last Dance
2001
6,7 45 tys. ocen
6,7 10 1 44803
4,0 9 krytyków
W rytmie hip-hopu
powrót do forum filmu W rytmie hip-hopu

Bo ja niee wiem w każdym razie moja mama nie byłaby zachwycona ;/ A tak wogóle podobał mi się filmik :))

ocenił(a) film na 10
Kosmiczna_lasencja

heh a co jest dziwnego w murzynach?? tacy sami faceci jak biali ;) na wakacjach mialam okazje poznac ludzi czarnych i jak mialabym do wyboru czarnucha czy bialego to zdecydowanie ten 1-szy!! serio... heh chodzi o charakter... o to jak traktuja kobiety i w ogole :] trzeba sie na wlasnej skorze przekonac zeby uwierzyc ;p choc nie twierdze ze nie ma palantow ;) ale to skrajne przypadki ;p nie wiem moze to tylko moje zdanie... ja ogolnie jestem zafascynowana czarna muzyka (RAP) to moze z tego powodu ;) huh sie rozpisalam :D pozdrawiam :*:*

kotek170

Chcieli się dobrać do Twoich majtek to nic dziwnego, że masz wrażenie że są spoko :D

yazz_aka_maish

Murzyn to też człowiek, tyle, że ma inny kolor skóry. Wyczuwam tu trochę rasizmu... Przecież czarny może się związać z białym. Moim zdaniem czarni faceci są czasami nawet lepsi od białasów :P
Pozdrawiam =]

ocenił(a) film na 6
meell

szufladkowanie ludzi się kłania.
jaaacie, jak ja tego nie lubię.

btw, ponoć miłość nie wybiera.

ocenił(a) film na 7
citrus_limonum

jasne że tak, bez sensu pytanie;|
Czarnoskórzy baaardzo mnie pociągają :D:D i boli mnie, że Polska jest jeszcze w dużym stopniu tak nietolerancyjnym i trochę zacofanym pod tym względem krajem, dlatego nie uważam się za pełną patriotkę i wiem, że życia w tym kraju nie spędzę :)

ocenił(a) film na 7
goja89

a, i jeszcze zapomniałam dopisać:
a co rodzice mogą mi zrobić? miłość nie wybiera, a czasy, kiedy to rodzina wybierała ci męża już dawno się skończyły! :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
goja89

Ja jestem jak najbardziej tolerancyjna. A nawet jak widzę murzyna, to zaciekawiona. Tylko, że błędne jest mylenie, że są oni tacy sami jak Polacy. Najpierw trzeba zapytać, czy myślimy o murzynach, którzy urodzili się w Polsce, czy takich prosto z Afryki. Jeśli chodzi o takich z południa, a co gorsza Masajów, to niestety nie byłabym w stanie być z kimś takim. Chodzi przede wszystkim o ogromne różnice w kulturze. Im dalej na południe Afryki, tym większe są różnice. Masajowie się W OGÓLE nie całują. Ich żony nie mogą się uśmiechnąć, a nawet popatrzeć na innych mężczyzn. Gdy kobieta nie siedzi cały czas w domu, ma swoje sprawy i nie jest kontrolowana, od razu zachodzi podejrzenie, że ma kochanka. Kobieta nie może powiedzieć złego słowa na temat swojego chłopaka/ męża. Nie może mu nic wypomnieć, zwrócić uwagi... Skąd to wiem? Z książek opartych na faktach. :) Tak więc zależy jaki murzyn i skąd.

ocenił(a) film na 10
meell

Też tak uważam, byłabym mega szczęśliwa jakbym poznała fajnego czarnego faceta. Nie cierpię Rasizmu. Żałosny ten wątek. Pozdrawiam :)

yazz_aka_maish

Y....a biali na wakacjach inaczej się zachowują...? no nie wydaje mnie się, samiec to samiec.

kotek170

'mialabym do wyboru c z a r n u c h a czy bialego'

Niby cała wypowiedź pozytywna, a tym jednym słowem się kompromitujesz.

ocenił(a) film na 8
kotek170

Błędne jest mylenie, że są oni tacy sami jak Polacy. Najpierw trzeba zapytać, czy myślimy o murzynach, którzy urodzili się w Polsce, czy takich prosto z Afryki. Jeśli chodzi o takich z południa, a co gorsza Masajów, to niestety nie byłabym w stanie być z kimś takim. Chodzi przede wszystkim o ogromne różnice w kulturze. Im dalej na południe Afryki, tym większe są różnice. Masajowie się W OGÓLE nie całują. Ich żony nie mogą się uśmiechnąć, a nawet popatrzeć na innych mężczyzn. Gdy kobieta nie siedzi cały czas w domu, ma swoje sprawy i nie jest kontrolowana, od razu zachodzi podejrzenie, że ma kochanka. Kobieta nie może powiedzieć złego słowa na temat swojego chłopaka/ męża. Nie może mu nic wypomnieć, zwrócić uwagi... Skąd to wiem? Z książek opartych na faktach. :) Tak więc zależy jaki murzyn i skąd.

Kosmiczna_lasencja

Hehe to zalezy co sie komu podoba :)
Mi a przyklad bardziej odpowiada azjatycka uroda iz biala...

Panda

U mnie na osiedlu mieszka azjatycko-polska rodzina (ona jest najprawdziwszą chinką czy japonką - nie wiem) w każdym razie świetni ludzie :D. Maja syna w moim wieku (18 lat) - super chłopak ale ma dziewczyną :P A le maja też chłopaka w wieku 16 lat- i on jest wolny :) także tanya zapraszam do mnie :D :D :D

Kosmiczna_lasencja

Jah! jak czytam te niektóre, podkreślam niektóre wypowiedzi to po prostu załamać się można, biały czy czarny - to nie ma znaczenia, człowiek jest człowiekiem i tyle. KROPKA!
a jeśli chodzi o to "facet - palant" zawsze się taki znajdzie, gdzieś uchowa i tu nie ma żadnego znaczenia rasa!

Kosmiczna_lasencja

Cała ta dyskusja wydaje sie być nie ma miejscu. Począwszy od samego pytania. "czy umielibyście sie zakochać w murzynie??" Co to w ogóle jest? Rozumiem że w Polskiej kulturze, przynajmniej w mniejszych miastach w ogóle nie widuje się na żywo Murzynów i nie jesteśmy tak na prawdććę oswojeni z tym że niektórzy mają rzeczywiście inny kolor skóry, ale mamy XXI wiek! Filmy, kosmopolityzm, media i cała popkultura chyba już nam dawno uświadomiła, że inne rasy istnieją I NICZYM NIE RóżNIą SIę OD NAS i podlegają tym samym kryteriom: mogąćć być i dobrzy i źli, ładni i brzydcy, "palanci" i frajerzy i porządni ludzie itd. Zresztą czy to przypadkiem nie jest strona o filmach?:)

Kosmiczna_lasencja

Oczywiście, że bym umiała. Murzyni są super, a zdanie mamy na ten temat niewiele by mnie interesowało.

martuska666

beznadziejny temat.
dokladnie.. czlowiek to czlowiek. w kazdym sie mozna zakochac ;| czy jest murzynem czy nie ... ;/ nienawidze rasizmu..
zirytowalo mnie to troche :] hahh ;] mi murzyni sie bardzo podobaja..oczywiscie nie wszyscy..ale ogolnie mnie pociagaja ;] chyba dlatego bo wylacznie slucham black muzy ;]
pozdro

PauLna

Ja nie mam nic przeciwko murzynom. Co za roznica?? Nie lubie rasizmu. W Polsce nie ma zbyt wielu, takze moja mama byla by zaskoczona, ale nie negatywnie. Na twoim miejscu nie przyznawalabym sie do takich pogladow.

ocenił(a) film na 7
zgelka

w takiej fajnej murzynce jak najbardziej:)

Kosmiczna_lasencja

pytanie po prostu genialne :D
załamać się można

daroh

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A czy ja powiedziałam cos że murzyni są źle !!! Nie jestem rasistką. Napisałam tylko że moja mama nie byłaby zadowolona. Ja wierzę w miłość. I znam nawet parę ludzi o różnych rasach mieszkają na moim osiedlu japonka (czy chinka nie wiem) i są szczęsliwi!!! Chciałam tylko poznać wasze zdanie (no od tego jest chyba forum!!!)

Kosmiczna_lasencja

chodzi o to, że nawet nie pisząc czy są gorsi czy lepsi to wytyczasz jakieś granice między człowiekiem jednej i drugiej rasy: "czy umielibyście sie zakochać w murzynie?" - sugeruje,że murzyn to jednak "coś" innego, gdyby kolor skóry nie miał dla Ciebie znaczenia nawet do głowy by Ci nie przyszło takie pytanie:>

ocenił(a) film na 10
Kosmiczna_lasencja

Ja jestem własnie zdania,ze Murzyni są bardzo przystojni,a na dodatek jak nikt inny potrafią tańczyć .. W moim zyciu taniec stanowi coś bardzo waznego :)I dlatego uważam,że sa niesmowici ... Poza tym jestem zdania,że są osobami bardziej tolerancyjnymi .. Może to przez historie jaka im namalował świat ... A może po prostu patrzą przez inny pryzmat : pryzmat , w którym wszyscy sa równi sobie ;P

Kosmiczna_lasencja

bardzo bardzo bardzo dziwne pytanie....ale chyba kazdy ma jakies upodobania jesli chodzi o wyglad... jak dla mnie czarni sa najpiekniejsi... :*

Kosmiczna_lasencja

murzyni sa zajebisci napewno lepsi niz jacys oblesni bialasi. rasistowska rodzina. ;||||| pfff. jak to polska nie ma sie czemu dziwic..jak sie zakochujesz too nie patrzysz na kolor skory dziewczyno. eh

ocenił(a) film na 8
Kosmiczna_lasencja

To trochę temat nie na miejscu. Pomyśl sobie co by poczuła jakaś czarnoskóra osoba widziąc taki naagłówek. A odpowiadając na pytanie to pewnie, że mogłabym się zakochać. Naukowcy odowodnili, że zawsze bardziej nas pociągają osoby odmiennego koloru skóry (taka ciekawostka):PP

Kosmiczna_lasencja

Powiem Ci, ze od pewnego czasu nie potrafię zakochać się w... białych. Od kiedy często jeżdzę do Anglii.

PS Znasz Heidi Klum i Seal'a ?? Oni są najlepszym przykładem że rasa w miłości nie ma znaczenia.

ocenił(a) film na 7
Kosmiczna_lasencja

a czemu nie przecież każdy człowiek to człowiek tzn. mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi poza tym on był taki ładny xD

adrianne

A mnie się murzyni podobają bardziej od niejednego białego bo mają coś w sobie ,a do tego wszystkiego zazwyczaj dobrze się ruszają :) no ,a poza tym dziecie (mulatki) są prześliczne :)

ocenił(a) film na 7
Agigii

^^zgadzam się dzieciaki sa słodkie xD a murzyni rzeczywiście mają to coś ;]

ocenił(a) film na 5
adrianne

Ja popieram zdanie większości osób ;) Murzyni są naprawdę fajni. Większość to przystojniacy i świetnie tańczący ludzie ;) Wypowiedź o dzieciach też popieram, naprawdę są śliczne. Pozdrawiam

Kosmiczna_lasencja

liczy sie to,co ma ie w srodku, nie? chociaz przyznaje ze Czarni sie roznia od bialych, bo jakos bialasy mnie wogole prawie nie kreca...

Kosmiczna_lasencja

Dla mnie to nie ma znaczni biały,czarny czy czy zółty,ale moja mama chyba tez by nie byłą zachwycona. Wiec jesli by to interesujacy człowiek i dotego przystojny to mogłabym sie zakochać. Rozsmieszył mnie tekst co do majtek. Przeciez conajmniej 90 % facetów liczy na to ze jak najszybciej dobiorą się dziewczynie do majtek.I nie ma znaczenia jaki ma kolor skóry. Ale akurat czarnoskórzy mężczyżni przynajmniej tyh których ja poznałam umieja prowadzić umiejętną "grę" i bardzo dobrze całują. Przynajmniej tak ja uważam, i przyznam ze w polsce wciaz czarny kolor skóry dla wiekrszosć kobiet jest jakby magiczny, troche orientalny i zaczarowany.

ocenił(a) film na 8
Kosmiczna_lasencja

strasznie smierdza. Nie zartuje ani nie chce obrazac ich ale pare razy sie spotkalam z dziwnym zapachem lecacych z ich kierunku.
biali az tak nie cuchna

ocenił(a) film na 10
glamour

Chcieli się dobrać do Twoich białych majtek to nic dziwnego, że masz wrażenie że są spoko :D

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahhhahaha

ocenił(a) film na 8
konrii_2

hahah ;| usmialam sie....

glamour

Hmm..Jestem mulatka ( Tata ciemny, mama biala) i w sumie czuje sie dotknieta troche tym pytaniem...Mialam kilku chlopakow i tak nieskromnie powiem, ze raczej mam powodzenie ( nie przechwalam sie ani nic, tylko stwierdzam fakt ) wiec chyba niewazny jest kolor skory prawda ;/? W sumie, to zawsze gdzie sie pojawie pierwszy raz wzbudzam zainteresowanie i to raczej pozytywne wiec nie mam co narzekac ;) P.S. Lady jakas tam, chyba raczej Ty smierdzisz...

ocenił(a) film na 8
Caireann

Sarcia? wyladuj swoje frustracje na silowni. heh skonczmy temat bo sie nie dogadamy. Nie ma czym sie popisywac tez znam paru ciemnych facetow. pozdrawiam, jednak zostaje przy swoim.

ocenił(a) film na 8
Caireann

Sarcia? wyladuj swoje frustracje na silowni. heh skonczmy temat bo sie nie dogadamy. Nie ma czym sie popisywac tez znam paru ciemnych facetow. pozdrawiam, jednak zostaje przy swoim.

ocenił(a) film na 8
Caireann

ocenił(a) film na 8
Caireann

ocenił(a) film na 8
Caireann

Kosmiczna_lasencja

ja bym potrafiła sie zakochać w murzynie :) a nawet bym chciała

ocenił(a) film na 10
Kosmiczna_lasencja

murzyni są boscy!! :** i są bardzo mili i weseli ja bym chciała miec choc przyjaciela murzyna Buziaki dla wszystkich czarnuszków. Film ten był boski.
a wogóle moja sąsiadka twierdzi ze jestem rasistką bo nie pozdrowie jej kolegi białego tylko murzyna;)
nie bądzcie rasistami !!!

ocenił(a) film na 10
Kosmiczna_lasencja

nie wygląd jest najwazniejszy, lecz to co w sercu....

ocenił(a) film na 10
Kosmiczna_lasencja

a pozatym to niektórzy murzyni sa ladni...:) np tez z prison break...mmmmm...czekoladka....:) a jezeli bys kochala....to nic i nikt cie nie powstrzyma....:)pozdrawiam..:)

ocenił(a) film na 10
Kosmiczna_lasencja

Zgadzam sie z toba film byl spoko. Co do Murzynow ja nic nie mam mieszkam w chicago chodze do amerykanskiej szkoly gdzie jest bardzo duzo ciemnoskorych chlopakow badz meksykow. Jednak zdecydowanie wole murzynow sa duzo fajniejsi i milsi. Sa bardzo szaleni i super sie z nimi szaleje lepiej nawet niz z niektorymi polakami ktorym sie wydaje ze sa pepkami swiata. Sa bardzo otwarci. Nawet znam polke co ma meza murzyna i dwie coreczki a najlepsze jest to ze jedna jest murzynka po tatusiu i bardzo sliczna, natomiast druga jest biala po mamusi i rowniez bardzo slodziutka.