PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111765}

W głębinach Loch Ness

Beneath Loch Ness
2002
3,0 235  ocen
3,0 10 1 235
W głębinach Loch Ness
powrót do forum filmu W głębinach Loch Ness

kino dla koneserów to to nie jest ... może dla ludzi mających problemy ze snem ...

ocenił(a) film na 6
michal2600

Filmik byłby naprawde niezły gydyby nie efekty specjalne. Nie jestem jednych z tych pajacy którym zależy jedynie na dobrych sfx'ach, ale w tym przypadku ich brak pogrzebał wiarygodność produkcji. Tak więc nie jest super, ale na tle innych podobnych filmów, ten wypada ok.

ocenił(a) film na 1
Shape

Dziadostwo jakich mało. Również pod względem ideologicznym. Złego potwora oczywiście trzeba było zabić, bo tylko ludzie mają prawo do życia na Ziemi. Debilstwo do kwadratu!

ocenił(a) film na 6
Paracelsus_93

A niby co mieli z nim zrobić? Zaprzyjaźnić się z nim? Poczytać bajeczki na dobranoc? Gdyby takie stworzenie istniało naprawde to na 1001% ludzie nie zostawiliby go w spokoju. Obejrzyj sobie filmiki z polowań na wieloryby i słonie, sprawdź statystyki wymarłych gatunków a może przejszysz na oczy.

ocenił(a) film na 1
Shape

A ja jestem przekonany, że zostałoby objęte całkowitą ochroną. Mentalność ludzi zmieniła się znacznie pod tym względem w ciągu ostatnich dziesięcioleci. Natomiast ten film odwołuje jeszcze idiotycznego myślenia, że "złego potwora trzeba zabić". Idąc tym tokiem rozumowania należałoby zabić wszystkie zwierzęta, które stanowią potencjalne zagrożenie dla człowieka (lwy, niedźwiedzie, wilki i tak dalej). Gratuluje intelektualnego poziomu rynsztoku twórcom fabuły tego dziadostwa.