PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=471853}
5,4 22 tys. ocen
5,4 10 1 22075
3,5 12 krytyków
Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły
powrót do forum filmu Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły

Jakie waszym zdaniem są najlepsze teksty z filmu?

mój ulubiony:D
Zajkowski do Pani Frał
,,Czego kurwa!,Co!? Nie widzisz,że mam zawód miłosny,ty ruska pindotrypo''

ocenił(a) film na 2
czarny_murzyn

"gleba,gleba kurwa gleba "
Ale naj to właśnie
,,Czego kurwa!,Co!? Nie widzisz,że mam zawód miłosny,ty ruska pindotrypo''

ocenił(a) film na 2
czarny_murzyn

tja humor najwyzszych lotow
wystarczy ze ktos powie "k****" i dorzuci ze 2wyzwiska i jest kupa smiechu....

ocenił(a) film na 7
El_Magiko

ktoś na andzelike

"wielce jaśnie pierdolencja"

clown

Oj El Magiko tu nie chodzi o samo k...a tylko o to że taka ciota za którą wszyscy uważają tą postać nagle wyskakuje z takim tekstem. Ja też nie przepadam aż tak za WM ponieważ jestem zagorzałym fanem South Parku a WM oglądam tylko dlatego żeby fani Włatców którzy widzieli góra dwa odcinki SP nie wyskakiwali tekstami typu wm lepsze od south parku bo coś tam. Ja na przykład mogę coś takiego powiedzieć ponieważ ogladałem prawie wszystkie odcinki WM plus film długometrażowy.

P.S. trochę masło maślane ale powinno się dojść o co biega.

ocenił(a) film na 2
Mateo_SF

zwroc uwage ze te wszystkie super dowcipy opieraja sie na zasadzie "wulgaryzm-wyzwisko" a 2typ dowcipu to czesio mowiacy na gowno papu

i to prawie caly humor tego serialu
no ilez mozna?

ok, sa ludzie ktorych takie cos bawi i jak zolnierz rzuca haslo "gleba ku*wa" to wtedy turlaja sie ze smiechu i uwazaja to za najlepsza scene filmu

tyle sezonow i film pelnometrazowy a ludzi wciaz bawi to samo w kolko...

na ambitny czy inteligenty humor nie ma co liczyc

ja tez bardzo lubie sp ale zwroc uwage ze w south parku humor nie opiera sie na przeklenstwach i wyzwiskach i na debilu czesiu

ok, chlopaki czasem sie wyzywaja, zdarzajaa sie przeklenstwa, nie przeszkadza mi to, ale w south parku jest to tylko tlo

w wm najlepszy humor wg fanow to wlasnie te k*rwy i wyzwiska(wystarczy spojrzec wyzej na najlepsze teksty)
i faktycznie zgadzam sie ze serial nie ma nic wiecej do zaoferowania, a tym bardziej film ktory jest poprostu nudny i niesmieszny

El_Magiko

dla mnie humor w tym filmie / serialu nie kończy się jedynie na wulgaryzmach, stad nie trafia do mnie ta Twoja opinia.. tak na przykładzie motyw hrabiego i uprawy krokusów z filmu był swietny :D

ocenił(a) film na 2
Alo16

mnie film niestety nudzil i niesmieszyl, nie wiem moze z 1-2sceny wywolaly leciutki usmieszek

ale popatrz powyzej na opinie fanow, i wogole na inne tematy

haslo "gleba ku*wa" to wg nich najsmieszniejszy moment filmu
co to za humor?

ale nie mowie ze na wulgaryzmach sie konczy, oprocz tego sa jeszcze wyzwiska, chamskie i glupie do bolu odzywki no i debil-czesio(tu humor sprowadza sie do tego zeby czesio byl jak najwiekszym debilem)

caly humor pozatym jest poprostu niestety slaby, tworcy nie mieli wielu pomyslow a i talentu do bardziej inteligentnego komizmu tez im chyba brakuje
no wiec poprostu wypychaja ta "dziure" wyzwiskami, przeklenstwami i debilem-czesiem

gdy fabula i ogolny poziom juz lezy i kwiczy pojawia sie debil-czesio z alleluja albo powie na gowno papu i fani znow sa szczesliwi...

ocenił(a) film na 2
El_Magiko

Film ogólnie to dno i wodorosty ... Tak samo jak i serial ,marna podróbka zagranicznych seriali animowanych.

Jednak Czesio był uroczy ;) "o nie on zabił misio-myszo-muchę" ;D

ocenił(a) film na 4
PsychicznaSuka

i kto to mówi? xD osoba która dała 9 Nju Mónowi? ;p

nie no ale ogolnie i to i to... dużo wrzasku, a nic szczególnego...

a teksty... kilka dobrych, serial świetny ale do czasu... później "dno i wodorosty" ;)

ocenił(a) film na 2
heyo7

Hmm ,a czy jeden film może świadczyć o moim guście? ;) Może rzeczywiście moja ocena co do NM jest zawyżona ponieważ mam ogromny sentyment do książki ,ale cóż każdy popełnia błędy ;P Po jednym filmie nie można orzec czy ktoś lubi kiczowate romansidła czy ambitne kino. Pozdrawiam :)

El_Magiko

tak, tak, bo np. spójrzmy na SP. przecież piosenka "motherfucker" jest oparta na wyszukanych i bardzo śmiesznych słowach.

czarny_murzyn

To jest link do tej sceny
http://www.youtube.com/watch?v=xWaolV19yCw

ocenił(a) film na 7
czarny_murzyn

Tekst laryngologa: "Powiem tak - jeśli leczenie ma być skuteczne, musi boleć. Takie jest zalecenie NFZ-tu."

A tak poza tym to jak Czesio się pytał Pani Frał, czy idzie do piachu, ale nie pamiętam dokładnie.

ocenił(a) film na 7
czarny_murzyn

- A skąd znasz chiński?
- Z zupek!