Poszukuje piosenki która śpiewa Pippin w Wladca pierscieni powrot krola. Moze znasz tytul??
Piosenka ta jest w oficjalnym soundtracku z "Powrotu Króla" i nazywa się "The Steward of Gondor". Jak chcesz to podaj maila a wyslę ją Tobie w mp3;)
Witam
Przeczytałem, że masz piosenkę Pippina w mp3. Błagam, czy mógłbyś i mi ją przesłać. Gdy pierwszy raz obejrzałem "Powrót ...." byłem urzeczony tą sceną. Od tamtej pory bezowocnie poszukiwałem tego soundtrack'a, proszę o pomoc i z góry dziękuję.
elrond_13@wp.pl
Witam
Przeczytałem, że masz piosenkę Pippina w mp3. Błagam, czy mógłbyś i mi ją przesłać. Gdy pierwszy raz obejrzałem "Powrót ...." byłem urzeczony tą sceną. Od tamtej pory bezowocnie poszukiwałem tego soundtrack'a, proszę o pomoc i z góry dziękuję.
elrond_13@wp.pl
ja też prosze o tą piosenkę uwieliam całą muzykę z Władcy i jeśli to nir problem to proszę o przesłanie
e-mail: karolinastarzak@poczta.onet.pl
PaBLo mogłabym poprosić o przysłani mi tego kawałka?
Mój mail ewelinaklawikowska@interiq.pl
Witam,
czytałem Wasz chat i jestem także zainteresowany MP3 z nagraniem Pippina! Proszę prześlij ją także mi! Mój adres to: matroan@o2.pl.
Dziękuję!
Victorus
Błagam o pomoc. Przeczytałem, że ktoś ma Ci wysłać mp3 z piosenką Pippina, Ten motyw to mój ulubiony fregment, syrenii śpiew, proszę... elrond_13@wp.pl
Ludy Śródziemia łączcie się:)
"Syreni śpiew" to można usłyszeć w "Isengard Unleashed", gdzie motyw przewodni podczas "Ostatniego Marszu Entów" wykonuje młodociany chłopiec z londyńskiego chóru.
Przepiękny! - polecam się wsłuchać.
...I wzruszyć pięknem zarazem dźwięku, jak i partii operowej wspomnianego chłopca.
Tak, to jest piękne! Jakby ktoś chciał to mogę przesłać tą piosenke którą Pippin śpiewa lub cały soundtrack z LOtRa.
Witam
Mogłabyś przesłać mi piosenkę Pipina? A nawet cały sound track? Był bym dozgonnie wdzięczny. elrond_13@wp.pl
Byłabym ci niezmiernie wdzięczna za ten soundtrack. Idealna muzyka na długie jesienne wieczory
nika11-88@tlen.pl
Witaj. Byłabym wdzięczna za tą piosenkę. Wiesz przypadkiem jaki tytuł ma piosenka spiewana przez Aragorna?
ewam1188@wp.pl
A Pippin to naprawdę śpiewa? Czy to wklejony kogoś innego śpiew? W sensie czy naprawdę ten aktor to tak ładnie zaśpiewał?
tak, Billy Boyd wykonuje ten utwór w oryginale, podobnie jak Viggo śpiewa partię podczas koronacji w Gondorze.
Ja też bym prosiła o piosenkę Pipinna jezeli to nie problem a masz może cały ,,The Council of Elrod"? Byłabym wdzięczna za przesłanie tych utworów na sonix.miko@vp.pl
Jeżeli to nie problem to bym bardzo prosiła o piosenką pipina i jeszcze o tą śpiewaną podczas " ostatniego marszu entów".
bulaczek3@.wp.pl
tak :D piosenka jest wspaniała :) jakbyś mógł wyślij mi tą piosenkę też :D z góru wielkie dzięki :* mój e-mail justin44@interia.pl
Wysłałem piosenka, o którą prosicie (05 The Steward of Gondor.mp3) na następujące maile:
-elrond_13@wp.pl;
-karolinastarzak@poczta.onet.p l;
-ewelinaklawikowska@interia.pl ;
-frodunia@o2.pl;
-nika11-88@tlen.pl;
-sonix.miko@vp.pl;
-bulaczek3@.wp.pl;
-absynt1@wp.pl;
-justin44@interia.pl
Jeżeli kogoś pominołem/pomyliłem maila/wiadomość nie doszła/doszła niekompletna to bardzo przepraszam. Jeżeli u kogoś zaistaniały powyższe (lub inne) problemu, albo ktoś jeszcze chciałby tą piosenke, z niecierpliwością czekam na maile - polityk2@wp.pl. Mam nadzieje, że niczego nie pofądzoliłem i wszystko jest git.
Pozdrowienia!
wyślij mi tę piosenkę, proszę! Podobnie jak większość szukałam jej, ale bezskutecznie.
merkury666@op.pl
będę wdzięczna
Ludzie!
Kupcie sobie oryginalny soundtrack albo poszukajcie torrentów ze zrippowanymi ścieżkami, czy to takie trudne?
Albo skorzystajcie z DC, DC++, na większości hubów znajdziecie te utwory przecież.
ja również jestem fanką tego filmu i bardzo podoba mi sie muzyka a wszczególności "The Steward of Gondor" śpiewana przez Pipina. Prosze o przesłanie mi jej na e-mail: zjudyta@gmail.com Będe bardzo wdzięczna :):):)prosze:):):)z góry dziękkuje za przesłanie i czekam :*
natalia1804@tlen.pl
Byłabym bardzo wdzięczna.
Home is behind
the world ahead
and there are many paths to tread
trough shadow
to the adge of night
until the stars are all alight
mist and shadow
cloud and shade
all shall fade
all shall fade...
To znowu ja!
Piosenke Pippina wysłałem na następujące maile:
-Leito9@onet.eu
-merkury666@op.pl
-forest_3@o2.pl
-picek31@interia.pl
-zjudyta@gmail.com
-natalia1804@tlen.pl
-bulaczek3@wp.pl
-nika11-88@tlen.pl
Mam nadzije, że wiadomości doszły bez problemów. W razie pominięcia kogoś/błędów w wiadmości/niedostarczenia jej/cokolwiek innego. Pisać na maila - polityk2@wp.pl.
PS. Nie wysyłam całych Soundtracków!
ja też moge wysłac w mp3 te piosenkę jak ktoś chce. moje gg.6496055 lub mail karool201@wp.pl ale radze gg bo na maila wbijam 1 raz w miesiącu przeważnie. :)
jak co piszcie od razu do mnie bo ja potem nie znajduje tego gdzie napisalem swoje posty albo mi sie nie chce szukac(ale ze mnie lolek) ;P.
Ale żeście stary wątek wykopali :D
Jak dla mnie to cały soundtrack jest genialny :D:D:D