Byłem ciekawy co z tego wyniknie, jak oddzielić losy Venoma od Spidermana i dało radę.
Tutaj Venom po prostu nie używa pajęczyny bo nie zaczerpnął tej techniki, walczy bardziej jak Carnage ale to przecież oryginalna forma symbiota.
Tom Hardy jako Edie Brok rewelka idealnie pokazał że jest trochę takim życiowym nieudacznikiem jakim był faktycznie Edie Brok.
Nigdy nie był postacią złą ani dobrą. I tak też jest w tym filmie popełnia błędy ale rewanżuje się.
Nie wiem skąd te negatywy to jest dużo lepsze niż taki SpiderMan Homecoming.
ja się tam nie znam na oryginalnych komiksach, ale film jako film przypadł mi do gustu, szczególnie, że w wielu momentach był zabawny i na luzie. Ale nie rozumiem dlaczego ocena Stana Lee jest na poziomie 8 !! to jest jakaś kpina. Facet mówi 1 zdanie, na ekranie jest 5 sekund i ma ocene 8.1 (na dzien 11.06) a Michelle Williams, która zagrała również w porządku ma 7.5 !
Nie wiem czy Stan Lee czasami nie został wrzucony komputerowo bo przecież on wtedy zmarł. Ale nawet jeżeli nie to on zawsze był jedynie producentem i pomysłodawcą a nie aktorem.
Ludzie zawsze dadzą Stanowi Lee wysokie noty za dorobek.