"Umrę jak nie zobaczę"
Ale szczerze wątpie czy ten film powstanie, nie slychac zadnych nowin;/
Wielkie dzieki, zawsze to jakas garstka info:) Tylko Tyle ze bez zadnych konkretow, a co Ty o tym sadzisz?
Mam nadzieje że powstanie ten film, przecież to chyba najlepsza zła postać nadająca się na zrobienie własnego filmu. Powinien w nim być Spider-Man, jako postać drugoplanowa albo po prostu epizodyczna. Mogło by być ciekawie, jeśli dobrze przedstawiono by historię od strony Ediego Brock'a.
Jasne, przeciez bajka czy komiks odpowiedzial nam na pytanie kim byl Edie brock, wiec fabula powinna byc związana jak najbardziej ze Spider-manem, zrobiloby sie arcyciekawie gdyby znalezli jakąs wielką role takze dla Carnege'a. Tak czy siak jesli ten film bedzie mial miano horroru S-f, nie zostanie zrobiony jak papka dla nastolatkow i bohaterowie zostaną wiernie odwzorowani oryginalom to czekam z niecierpliwoscia...
jest jeszcze sprawa doboru aktorów, mam swoje najlepsze typy:
Venom - Dominic purrcell, jest masa jest moc, gral Drakulle w Bladzie i swietnie mu to wyszlo
Carnage- Tu mam 2wie opcjie. N. Cage w jakims stopniu przypimina mi Kasady'ego, no i T-bag z prison break'a, robert kneeper(?!)
Pozdrawiam
Jak będą wybierali aktorów to na pewno wybiorą idealnego, chyba już nie powtórzą błędu jak u Ramiego