PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519906}

Venom

2018
6,8 149 tys. ocen
6,8 10 1 148776
4,4 51 krytyków
Venom
powrót do forum filmu Venom

Czy naprawdę powstanie ten film ??

Magic1997

Ponoć ma się wziąć za jego nakręcanie Joshua Trank, czy to prawda ?

ocenił(a) film na 8
Magic1997

"Umrę jak nie zobaczę"

Ale szczerze wątpie czy ten film powstanie, nie slychac zadnych nowin;/

qlimaxhardstyle

http://wiadomosci.fdb.pl/17375-czy-powstanie-film-o-venomie Tutaj trochę informacji

ocenił(a) film na 8
Magic1997

Wielkie dzieki, zawsze to jakas garstka info:) Tylko Tyle ze bez zadnych konkretow, a co Ty o tym sadzisz?

qlimaxhardstyle

Mam nadzieje że powstanie ten film, przecież to chyba najlepsza zła postać nadająca się na zrobienie własnego filmu. Powinien w nim być Spider-Man, jako postać drugoplanowa albo po prostu epizodyczna. Mogło by być ciekawie, jeśli dobrze przedstawiono by historię od strony Ediego Brock'a.

ocenił(a) film na 8
Magic1997

Jasne, przeciez bajka czy komiks odpowiedzial nam na pytanie kim byl Edie brock, wiec fabula powinna byc związana jak najbardziej ze Spider-manem, zrobiloby sie arcyciekawie gdyby znalezli jakąs wielką role takze dla Carnege'a. Tak czy siak jesli ten film bedzie mial miano horroru S-f, nie zostanie zrobiony jak papka dla nastolatkow i bohaterowie zostaną wiernie odwzorowani oryginalom to czekam z niecierpliwoscia...

jest jeszcze sprawa doboru aktorów, mam swoje najlepsze typy:

Venom - Dominic purrcell, jest masa jest moc, gral Drakulle w Bladzie i swietnie mu to wyszlo

Carnage- Tu mam 2wie opcjie. N. Cage w jakims stopniu przypimina mi Kasady'ego, no i T-bag z prison break'a, robert kneeper(?!)

Pozdrawiam

qlimaxhardstyle

Jak będą wybierali aktorów to na pewno wybiorą idealnego, chyba już nie powtórzą błędu jak u Ramiego

Magic1997

naprade