PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10022458}

Venom 3: Ostatni taniec

Venom: The Last Dance
2024
5,8 24 tys. ocen
5,8 10 1 23843
3,6 16 krytyków
Venom 3: Ostatni taniec
powrót do forum filmu Venom 3: Ostatni taniec

Do kogo mówił Knull?

“Your champion has fallen. Your planets will be mine. The king in black is awake. I will kill your world. Everyone will burn. And you WILL WATCH!”.

Łamał czwartą ścianę czy czegoś nie wyłapałem?

Cielo89

bardziej przemawiał niż mówił, raczej żadna czwarta ściana tylko zapowiedź kolejnych Venomów, cały film myślałem że ten elfi Knull zstąpi na ziemi, jako turbozłol (bo te gadojaszczuropająki raczej słabe były), ale trzeba będzie poczekać z rok lub dwa

ocenił(a) film na 6
marckoza

Też się zawiodłem, że walczyli tylko z tymi potworkami

Cielo89

najgorzej, jak 6 symbiotów nie mogło sobie poradzić z jednym robaczkiem, a na koniec venom ogarnął sam całe stado XD to było w uj słabe...

ocenił(a) film na 7
Cielo89

Też odniosłam wrażenie, że przemówienie jest do widza, ale nie wiem po co i o co w nim chodziło xd To by miało jakiś sens po pierwszym filmie, gdzie w kolejnych byłoby tego rozwinięcie, ale nie na zakończenie trylogii.

Babawkinie

Bo ma być głównym złym, którejś fazy MCU

ocenił(a) film na 7
BravoSpoken

Zanim do tej fazy dojdzie, to pewnie jeszcze kilka razy zmienią plany

Babawkinie

Mają plany na najbliższe 10-15 lat już

ocenił(a) film na 7
BravoSpoken

Od ogłoszenia planów już zdążyli je zmienić (przykład Kanga), więc wszystko przed nami :)

Babawkinie

Kang i Blade to są akurat wyjątki o ,których wiemy i wyszły nagle. A nowa umowa z Sony nie była z dnia na dzień

ocenił(a) film na 4
Cielo89

czwartej ściany raczej nie łamał, bo żaden z filmów Venoma i Sony tego nie robił. Można rzeczywiście wnioskować, że mówi do widza ale wydaje mi się, że coś głębszego w tym jest jeśli nie wykasują go jak zrobili z innymi scenami po napisach z innych filmów. Co do głębi to dokładnie cytat jest zaciągnięty z king in black części 3 :) everyone will burn gdzie mówi to do Thora, który ratuje Dylana(syna Eddiego) i mamy taa dam wyjaśnienie sceny 2 po napisach. Jest też kolejny cytat "and you will watch" w momencie zabicia Thora przez Knulla - także ja bym po prostu traktował to jako zapowiedź ekranizacji komiksu King in Black

ocenił(a) film na 4
Dworsky0

właśnie odświeżyłem 4 część komiksu i jest jeszcze kolejne mrugnięcie mała zmiana cytatu "your championS have fallen" mówiący Knull do Dylana.

ocenił(a) film na 6
Dworsky0

dzięki, ma to sporo sensu :)

Cielo89

Nie wiem, czy czasem nie chodzilo o Tonego Starka i końcówkę End game.