PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10022458}

Venom 3: Ostatni taniec

Venom: The Last Dance
2024
5,8 24 tys. ocen
5,8 10 1 23947
3,6 16 krytyków
Venom 3: Ostatni taniec
powrót do forum filmu Venom 3: Ostatni taniec

Lanie wody

ocenił(a) film na 2

Nie mam pojęcia jak można ocenić ten film na więcej niż 3. Nic tu się nie zgadza.
Brak konsekwencji w działaniach bohatera. Venom wie, że musi się ukrywać bo go robal zeżre a i tak idzie sobie potańczyć z miłą panią w wieżowcu przy tym narażając swojego nosiciela na śmierć.

Wątki poboczne mogłyby nie istnieć, nic z nich nie wynika. Hipiski ojciec wystraszył się kosmitów po czym wali do jednego z wyrzutni rakiet. W następnej scenie kontynuuje ucieczkę. Oczywiście musi przy tym "uratować" życie głównemu bohaterowi.

Cały film opiera się na tym, że są ścigani za zabójstwo. Ściga ich wojskowy mocno uprzedzony do symbiotów. Zmienia zdanie pod koniec filmu w momencie w którym daje sobie rozkazywać Eddiemu po tym jak mu robal poł bazy rozwalił a symbioty latają jakby miały mrówki w gaciach. Naturalnie wszyscy nagle są z nimi kompatybilni, lecz nie na tyle, żeby poradzić sobie w walce bo dają się zjadać jakbyś dał dziecku żelki w prezencie.
O zakończeniu już nawet nie chce mi się pisać, bo nic z niego nie rozumiem.

Ogólnie nawet się uśmiałem, zjadłem prawie cały kubeł dużego popcornu z karmelem bo nie miałem co robić. A scena po napisach to już inny rodzaj zagadki. Może ktoś, kto zna marvela wyjaści o co tu chodzi.

ocenił(a) film na 3
Immort1

W punkt
Konstrukcja filmu jest fatalna.

JangoFett

mękolenie gimbusa, któremu nic nie pasuje.

ocenił(a) film na 3
kotbury

A co ma pasować jak scenariusz napisany przez dziecko z 3 klasy.

ocenił(a) film na 9
Immort1

Nie zgadzam się . Film super !

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
yiudel

Pomyliłeś się o 7 oczek...

ocenił(a) film na 2
KristoferTM

Dokładnie tak było, siedziałem sobie z czarus123 w kinie i twoja stara siedziała nam obu na głowach.

Pokuś się o swoją recenzję, chętnie przeczytam i może zmienię zdanie.

Immort1

W punkt

ocenił(a) film na 3
Immort1

Dokładnie, film słaby, tak jak nowy Deadpool...

MaRiusz8009

wypracowanie pt. 'ten film jest be', czyli pierdoły spod stodoły.

ocenił(a) film na 4
MaRiusz8009

Nowy deadpool to przy tym arcydzieło, ale z tym wątkiem multiwersum to już do porzygu jadą od kilku lat.

Immort1

wypracowanie pt. 'ten film jest be', czyli pierdoły spod stodoły.

ocenił(a) film na 2
Immort1

Boshe jakie to było głupie.