PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=813938}

Uwierzcie mi: Porwanie Lisy McVey

Believe Me: The Abduction of Lisa McVey
2018
7,1 10 tys. ocen
7,1 10 1 10020
4,3 3 krytyków

Uwierzcie mi: Porwanie Lisy McVey
powrót do forum filmu Uwierzcie mi: Porwanie Lisy McVey

Czy tylko mnie tak raził? Musiałam sprawdzić z ciekawości - 152 cm wzrostu, tak czy siak śliczna aktorka.

użytkownik usunięty
magdalena199997

No przy tym facecie wyglądała jak hobbitka. :) Na szczęście jest proporcjonalnie zbudowana, więc nie razi jej wzrost w ogóle.

ocenił(a) film na 6
magdalena199997

przecież to tylko wzrost, nie znaczy, że nie powinna grać takich ról lub że jest gorsza

ocenił(a) film na 7
Amela0509

A czy ktos tak napisał? Nikt nic takiego nie zasugerował, zaciekawił mnie po prostu wzrost danej aktorki. Teraz sobie dopowiadasz. :)

ocenił(a) film na 8
magdalena199997

Hihihi...XD

ocenił(a) film na 5
magdalena199997

No niestety razi to strasznie, pierwsze co to od razu sprawdziłem ile ma wzrostu i pewnie nawet te 152 cm są naciągane, piękna buźka, ale ta karłowatość odciąga uwagę od wszystkiego innego, zwłaszcza, że dobrali jej takich drabów. :)))

ocenił(a) film na 8
legos

Karłowatość? Serio? Mnóstwo kobiet ma taki wzrost

ocenił(a) film na 7
ewaba

Nie no statystycznie najwięcej kobiet ma właśnie około 160 wzrostu ale przecież to nic złego po prostu każdy jest inny :)

ocenił(a) film na 8
legos

Niewiele brakuje mi do dwóch metrów i zdecydowana większość ludzi których spotykam jest ode mnie niższa, lub sporo niższa. Więc takie rzeczy w ogóle mi nie przeszkadzają, bo się przyzwyczaiłem. Tylko nie lubię na stojąco rozmawiać z bardzo niskimi ludźmi, bo ich nie słyszę za dobrze. Przy stoliku, na siedząco - nie ma problemu. Właściwie to jak spotykam kogoś wyższego od siebie to czuję się dziwnie, bo to rzadsza sytuacja. Przepraszam, bo tylko trochę na temat było.

ocenił(a) film na 8
magdalena199997

haha.. też sprawdzałem :). Jako mężczyzna musiałem ;p

ocenił(a) film na 7
piotrndzl

ja mam 160 i też uważam, że mogłabym więcej urosnąć :D hahah.

magdalena199997

Moja córka w wieku 25 lat ma 2 cm więcej - 154. Tak to wygląda w realu. Mieści się pod pachą :) Zawsze muszę uważać, by jej nie skrzywdzić. Np. ściskając malutką dłoń lub za mocno przytulając. Gdy wpada do domu, muszę uginać kolana, by ją uściskać.