interesuje mnie muzyka z tego filmu może ktoś z was już ją ma proszę o kontakt, albo przynajmniej wiecie jak nazywa się utwór który się pojawia w 23 minucie filmu jak dziewczyny znajdują się w apartamencie i Amanda włącza wierze. Film 9/10 poprostu rewelacja!!1
to któryś z kawałków U2,
w kwestii muzyki, bardziej interesuje mnie utwór na napisach końcowych
Niestety podany tytuł to nie to. Szkoda, że nikt nie wie co to za tytuł bo muzyka jest naprawdę świetna.
Chodzi mi oczywiście o tytuł piosenki w czasie napisów końcowych. Jeśli chodzi o utwór z 23 minuty filmu to się zgadza:)
fakt, mój bład to nie u2, strzelałem w ciemno w końcu dziewczyny w ich trasę planowały się udać.
Ale ta melodia z napisów końcowych spędza mi sen z powiek
już wiem to: ghinzu - dragster wave. teraz pozostaje tylko ją znaleźć w odpowiedniej wersji:)
pozdro
Dzięki wielkie! Też nie chciał mi ten utwór wyjść z głowy. A o filmie czytałam kiepskie opinie tymczasem okazał się co najmniej dobry. Przynajmniej w porównaniu do większości shitu zza oceanu trzymał w napięciu.
dlatego tak uwielbiam filmweb!! obejrzałem dzis taken i też mi się spodobała ta piosnka co załączyła amanda w paryżu,pomyslałem wejde założe temat co to za utwór, a tu już wszytko jest:) pozdrawiam moge się założyć że słyszałem refren z tej pioenki otatnio w jakim zwiastunie,tylko nie moge skojarzyć jakiego filmu!
piosenka Tick tick boom pojawia się również w filmie Jumper; w momencie okradania banku :)