PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=401089}

Uprowadzona

Taken
2008
7,6 359 tys. ocen
7,6 10 1 359198
6,5 48 krytyków
Uprowadzona
powrót do forum filmu Uprowadzona

interesuje mnie muzyka z tego filmu może ktoś z was już ją ma proszę o kontakt, albo przynajmniej wiecie jak nazywa się utwór który się pojawia w 23 minucie filmu jak dziewczyny znajdują się w apartamencie i Amanda włącza wierze. Film 9/10 poprostu rewelacja!!1

ocenił(a) film na 7
Norrin_Radd

to któryś z kawałków U2,

w kwestii muzyki, bardziej interesuje mnie utwór na napisach końcowych

Norrin_Radd

The Hives - Tick tick boom. Your welcome.

przyjacielzubra11

Niestety podany tytuł to nie to. Szkoda, że nikt nie wie co to za tytuł bo muzyka jest naprawdę świetna.

Timonos11

Chodzi mi oczywiście o tytuł piosenki w czasie napisów końcowych. Jeśli chodzi o utwór z 23 minuty filmu to się zgadza:)

ocenił(a) film na 7
Timonos11

fakt, mój bład to nie u2, strzelałem w ciemno w końcu dziewczyny w ich trasę planowały się udać.

Ale ta melodia z napisów końcowych spędza mi sen z powiek

radziejewski

już wiem to: ghinzu - dragster wave. teraz pozostaje tylko ją znaleźć w odpowiedniej wersji:)

pozdro

ocenił(a) film na 7
Timonos11

http://pl.youtube.com/watch?v=JbYv2pEZ2KE

po 2 minucie :)

ocenił(a) film na 7
Timonos11

http://pl.youtube.com/watch?v=JbYv2pEZ2KE po 2 minucie

radziejewski

Dzięki wielkie! Też nie chciał mi ten utwór wyjść z głowy. A o filmie czytałam kiepskie opinie tymczasem okazał się co najmniej dobry. Przynajmniej w porównaniu do większości shitu zza oceanu trzymał w napięciu.

Timonos11

@Timonos11, jak już znajdziesz to daj znać, bo widzę, że bardzo ciężko o ten kawałek... ;)

ocenił(a) film na 9
Norrin_Radd

dzięki za pomoc a może ktoś z was znalazł już całą ścieżkę dźwiękową?

Norrin_Radd

a zna ktos moze tytul piosenki z 70 minuty, gdy Brian wbija sie na impreze do Saint Claire'a??

simon_sielak

dlatego tak uwielbiam filmweb!! obejrzałem dzis taken i też mi się spodobała ta piosnka co załączyła amanda w paryżu,pomyslałem wejde założe temat co to za utwór, a tu już wszytko jest:) pozdrawiam moge się założyć że słyszałem refren z tej pioenki otatnio w jakim zwiastunie,tylko nie moge skojarzyć jakiego filmu!

ocenił(a) film na 9
86Korek86

piosenka Tick tick boom pojawia się również w filmie Jumper; w momencie okradania banku :)

ocenił(a) film na 7
simon_sielak

Dopisuję się do pytania. Ktokolwiek zna utwór który leci kiedy główny bohater wbija się na imprezę, gdzie później znajduje swoją córkę?