PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=670003}

Uprowadzona 3

Taken 3
2014
6,5 85 tys. ocen
6,5 10 1 85162
5,2 20 krytyków
Uprowadzona 3
powrót do forum filmu Uprowadzona 3

Taken 4?

ocenił(a) film na 6

Po dużym sukcesie tego filmu można stwierdzić, że kolejna cześć powstanie i tutaj zadaje pytanie jaki wątek chcielibyście zobaczyć w filmie? (od razu pisze, że chodzi o sukces finansowy $285 829 972 przy budżecie $48 000 000, + pieniądze z reklam np. samochodów).
Ja chciałbym by wreszcie zabijał ludzi legalnie, np. rząd go potrzebuje do Uprowadzenia kogoś niebezpiecznego itp. oby tylko wtedy nie pokazali wojownika w dresach oraz półnagiego faceta w slipach. ;)

ocenił(a) film na 5
nieznajomy43

wydaje mi się, że następna część będzie raczej dotyczyć wyjścia z więzienia Stuarta i tropienia go w ramach zemsty za śmierć żony. Tak przynajmniej wywnioskowałam ze sceny na lotnisku. Liczę jednak na to, że kolejna część okaże się lepsza od trójki, która w moim odczuciu była kiepska.

ocenił(a) film na 6
glam_girl

raczej w to wątpię, bo sam plakat głosi, że to koniec historii trylogia powstała i tylko tak naprawdę sukces finansowy tego filmu może sugerować że powstanie kontynuacja, więc mogliby wymyślić coś nowego zamiast ciągnąć tą samą historię. Mogli by np. opowiedzieć o wydarzeniach z tych zatajonych akt które Franck Dotzler znalazł wraz z współpracownikami. :)

nieznajomy43

Kurde ja cały czas myślałem że to będzie jakoś powiązane z dwiema poprzednimi częściami. Jak Bryan zabijał tego głównego bossa z 2 to spytał go czy da mu spokój czy ma go zabić i kolo powiedział że nie odpuści. Co prawda sam zginął, ale myślałem że został ktoś jeszcze kto dalej będzie się mścić, Neeson ich powybija i skończymy trylogię. A tu taki w sumie jednostrzałowiec. Jeśli już nie ma tych zakapiorów z dwóch pierwszych części to lepiej tego nie ciągnąć bo zrobi się kupa jak w kolejnych częściach szklanej p(uł)apki.