PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=235470}
5,9 184 tys. ocen
5,9 10 1 184272
4,3 34 krytyków
Tylko mnie kochaj
powrót do forum filmu Tylko mnie kochaj

Julia Wróblewska

ocenił(a) film na 1

Nie dostrzegłam nic ciekawego w postaci Julii Wróblewskiej. Nie różni się niczym od innych dzieci. Wyuczyła się swoich kwestii na pamięć i za to pokłon w jej stronę, lecz aktorki z niej nie będzie. Dzieci z "rodziny zastępczej" są lepsze :). Zabrakło mi jakiegoś nurtu, wyrazu dziecięcości w jej wykonaniu - po prostu stała i mówiła, mówiła i stała. We wszystkich programach "Rozmowy w toku", "Dzień dobry Tvn" jest żywa i wesoła, a w filmie była drętwa (jak dla mnie).

Veresa

To po co to piszesz, te uwagi zachowaj dla siebie a nie wszystkim w koło humor psujesz tym bzdurnym bełkotaniem. On jest bardzo fajna, i mam nadzieje ze jej aktoristwo nie skończy sie na tej jednej roli. Ciesze sie tyl;ko ze chociaz na koncu dopisalas "(jak dla mnie)"....

Veresa

Była drętwa i rzucała przemyślenia jakby miała bagaż życiowy dojrzałej kobiety. Oczywiście to jest komedia i takie smaczki się przydają, ale deklamowanie przez małą dziewczynkę kwestii w rodzaju "po prostu staraj się mnie poznać" za każdym razem to pomysł debilny.

Dwója dla scenarzysty, niestety!

ocenił(a) film na 1
Veresa

Zgadzam sie w 100% miała role "starej malutkiej" za mało dziecinnosci było w niej, jej gra aktorska też mnie nie oszołomiła jak tu sie wiekszosć zachwycała

użytkownik usunięty
Taja

Pamiętacie Maciusia z "Klanu"? Adoptowanego syna Rysia i Grażynki? Ten to był dopiero naturalny a nie jakaś tam Julcia