Ten film to przygotowanie na tą wiadomość. Pac nagrywa kawałki z Eminemem, a ja tego gówna nie trawię i to mnie boli. Mam nadzieję, że ja już się ujawni oficjalnie to nie stanie się takim śmieciem jak wielu dzisiaj.
Ja także nienawidze Eminema!!! On porównuje się do Tupaca i myśli ze bedzie tak szanowany jak on!!! Po moim trupie!!! W gazecie "Popcorn" gdzie był reportaż o Hip Hopie pokazany był rysunek na którym Tupac był Bogiem a Eminem jego wysłannkiem!!!! I własnie za to nienawidze Eminema!!!! Jak on tak mógł!!! Niech się wtydzi!!! Kto mu w ogóle pozwolił stosować jego muzyke muzykę Tupaca do swoich utworów!!! Nienawidze go!!!!!!!!
Alusia czytaj popcorn to się będziesz dalej bulwersowac.
Eminem jest zajeitd. A paca wszyscy chwalą głównie dlatego że nie żyje. Podobnie się sprawa ma z Magikiem. Oni są (byli) bardzo dobrymi raperami ale większośc mówi że byli najlepsi mocno na wyrost.
sluchaj kobieto, w piosence "till i collapse" (zwroc uwage zeby spiewal sam, bez fiftyego i innych) w ktorejstam :P zrotce mowi ze gliniarze aresztuja sluchaczy pac'a. ale sama tego posluchaj i w tedy pogadamy
"W gazecie 'Popcorn'" BOŻE WIDZISZ I NIE GRZMISZ!!! Co się dzieje z ludźmi... żeby budować światopogląd na "Popcorn'ie". Nie wiem czy się śmiać czy płakać :/ ;/ :
wpadajcie na mojego nowostorzonego bloga na ktorym stworzylem temat 2pac vs Notorious b.i.g jestem strasznie ciekaw jakie beda wyniki
pozdrowienia dla wszystkich fanow 2paca
R.I.P Makaveli
podoba wam sie kawałek ghetto gospel? , bo zrobił go eminem, jak i całą nową płyte paca. Przedewszystkim em jest dobrym producentem, co do jego walorów artystycznych, nie każdemu podchodzą, mi sie podoba jego flow.
PS. TUPAC NIE ŻYJE!!! i zostawcie go w spokoju
i tu sie z tobą zgadzam Em wcale niechce naśladować paca tylko chce z niego zrobić jeszcze lepszego rapera... nara
Co do domniemanego "życia" Tupaca polecam stronkę http://members.aol.com/subseven/tupac.html [members.aol.com/subseve ...]
Dla mnie Eminem to śmieć!!! I tak pozostanie na zawsze! Nie trawie tego gościa! Chcialby byc Tupac'iem ale nigdy6 nie bedzie bo jego muza i teksty to zwykly chłam!!! Tyle...
ja takze slyszalam ze podobno 2Pac zyje... ze cala jego smierc byla sfingowana, ze czlowiek ktorego zwloki znaleziono wtedy w samochodzie mial identyczne tatuaze jak sam 2pac, ale jeden sie nie zgadzal, taki na szyi... widzialam nawet sama zdjecia tuz po tym zaczeto sie zastanawiac czy to czasami nie 2Pac zainscenizowal swoja wlasna smierc podstawiajac jakiegos sobowtora, a sam, chcac odpoczac od tego calego zgielku i tylu zamachow na zycie wyjechal i zamieszkal na jakiejs wyspie daleko od tych, co go znaja i kojarza... dlatego po smierci pojawiaja sie nadal jego kawalki... bo 2Pac zyje.. ale malo kto wie, gdzie jest i o to chodzi... ja nie lubie ani 2Paca ani Eminema, ale jak zobaczylam komentarz taki jaki ma tytul "Tupac zyje" postanowilam sie wypowiedziec... a reszta nalezy do was.. czy wierzycie w to, czy nie... nara
Ta, Elvis Presley też żyje i ukrywa się w ciele Michała Milowicza. Bardziej prawdopodobna jest jego śmierć, niż to, że żyje i od 11 lat go jeszcze nie widział. Po cholerę miałby to robić? A wszyscy jego znajomi mieliby odgrywać żałobne sceny i płakać po stracie bliskiego Paca, opowiadać o tym w prasie i przed kamerami... Musieli by dostać niezłą kasę za to. Nie ma nic za darmo.
Odpier... się od EM'a. To jest zajebisty raper. Dość dużo słucham jego kawałków i nie uważam żeby upodobniał się do 2paca. A muza do 8 Mili była wyje... w kosmos. W końcu oscara nie dostaje się z nic prawda???
A poza tym to jego gra aktorska była też bardzo dobra. Czytałem troche recenzji na temat jego roli w 8 mili i głownie był chwalony. EM miażdży.
Porównajcie jego grę w 8 mili z rolą pseudopiosnkarki Paris Hilton w filmie Dom Woskowych Ciał. Wszyscy ją wyśmiali <hahaha> Więc ja się dołączam <lol2>
Nie wiem skąd wam przyszło do głowy że Em jakoś stara sie kopiować 2pac'a czy jakoś tak, po prostu normalny raper. Em zasługuje na szacunek bo jest jedynym białym raperem i był maksymalnie dyskryminowany przez czarnych a teraz jest jednym z najlepszych i według mnie prawowitym następcą 2pac'a.
A muszę jeszcze dodać że bądźciec pewni że jakby Pac żył to by z Em'em współpracowali. Bo Pac nie był taki głupi jak Ja Rule, który ma na pieńku z 50 Centem i z tego powodu nie lubi Em'a. Ja myślę że to że Pac jechał w kawałku po Dre by mu nie przeszkodziło we współpracy z EminEm'em.
Pzdr dla fanów Slim'a, 2pac'a i w ogóle rapu ;P
A ja się musze nie zgodzić, według mnie Pac nagrał by góra 1 kawałek z Eminemem. A co do śmierci to według mnie sam ją upozorował (nie raz mówił że chciałby tak zrobić tak jak włoski koles od którego wziął się nick Makaveli który też upozorował wlasną śmierć) i 2Pac siedzi sobie teraz gdzieś w afryce w małym (kupionym przez siebie) państewku, gdzie sobie popija drinczki, nikt mu nie wadzi, i napewno jest mu dobrze, i jeżeli on żyje to mam nadzieję, że się kiedyś ujawni.
Gdyby Pac kupił państwo, wszyscy by o tym wiedzieli, bo przecież państwo byłoby jego. Moim zdaniem zaszył się gdzieś, może nawet w LA, i się nie ujawni...chyba że jego matce zabraknie materiałów na nowe płytki ;D
Aluta czytaj dalej popcorn - jakby to powiedział Adrianos "dziewczynka z bravo". Brechtowna jesteś XD
Eminem nie dorasta do pięta Pacowi,nikt nie może być jego zastępcą!!!tacy geniusze w swoim fachu rodzą się bardzo rzadko.Eminem jest pod kazdym wzgledem gorszy od 2paca(kazdy o tym wiem).Tupac jest najlepszym raperem.Jednak nie nalezy uzalezniac sie od jego muzyki bo sa inne gwiazdy rapu(Ice-Cube,Eazy-E,Dr.Dre,Mc-Hammer,Masta Kill,Ice-T,GRupa N.W.A-mozna wymieniac w nieskonczonosc)ale dla mnie zawsze tupac bedzie najlepszym raperem!!
Nie zapominaj ,ze dzisiaj Eminem czesto jest poczatkiem hh dla wielu mlodych Polakow. Jest swietnym poczatkiem na poznanie czarnej muzy. Wkoncu sluchajac go ludzie dojda do Tupac'a a wtedy juz nie watpliwosci kto rzadzi l i rzadzic bedzie. Dla mnie 2pac to jest legenda. Szkoda ze te wszystkie teksty ze nie umarl sa z kazdym dniem coraz mniej prawdopodobne. Fajnie byloby gdyby wrocil i powiedzial co mysli o dzisiejszym swiecie. Wkoncu z tego slynal. Tylko tak z drugiej strony myslac, skoro zyje, to na pewno kontrolowal by dzisiejszy swiat HH szczegolnie od strony Dre,Em'a czy nawet poldolarowki(ehh, co za shit).
widze ze ciągle się kłucicie kto jes lepszy eminem czy 2pac. dla mnie 2pac bedzie zawsze legędą ale wole bardziej słuchać eminema, bardziej przypadł mi do słuchu eminem. 2pac jets "poularny" wg mnie dlatego że jako pierwszy lub jeden z pierwszych robil gangsta rap bardzo dobry i go późnie jzabili, jakby nie to to byście go tak nie wychwalali. i nie wiem czmu najeżdżacie na eminema? wg mnie nie upodabnia sie do 2pac'a.
a co do domniemanej sfingowanej śmierci 2pac'a nawet jakby to zrobił to by o tym wiedzialo klika osób, nawet nie wiem czy 5 osób i jak to zrobił to by nie wyjeżdzał niewiadomo gdzie tylko by siedział w usagdzieś w jakimś malutkim miasteczku gdzie nikt go niezna i sobie żyje spokojnie
Ktoś tu dowalił, że "2Pac jest znany i lubiany bo nie żyje". Więc moje pytanie a czemu tak bardzo lubiany nie jest Big L? Notorious? ODB? Eazy? i wielu innych raperów?
Według mnie Eminem i technicznie a przedewszystkim lirycznie odstaje od Pac'a. To jest gwiazdka MTV i Bravo. Porównajcie go nie tylko do Pac'a ale i do innych raperów typu Redman, Cube, Krs, Method, Rakim, Ice-t, Murs, czy Dre. Prawda jest taka, że przy kazdym z nich jest pionkiem. A to, że ktoś go lubi słuchać, bo wpada jego komercyjna muzyka w ucho to zupełnie inna sprawa.
jarassek ma racje nie lubię ani ema ani paca ale nie porównujcie tej marionetki ema to paca bo to już jest przesada
Rozumiem, że fani 2Paca mają nadzieję, że on gdzieś sobie żyje, ale niestety nie jest to możliwe. A porównanie Eminema do niego jest co najmniej śmieszne. Tupac miał świetny flow, teksty, osobowość no i nie był komercyjny tak jak em. Ludzie, którzy mówią, że Pac stał się znany dopiero po śmierci (zresztą to samo mówiono o wspaniałej Aaliyah) to po prostu osoby, które nie mają pojęcia o rapie, rnb i szeroko pojętej czarnej muzie... A już w ogóle stwierdzenie, że Em jest ok, bo dzięki niemu ludzie zapoznają się z czarną muzą jest debilne. To już lepiej żeby w ogóle się z nią nie zapoznawali. Lepiej niech zaczną od Mos Defa, Talib Kweli, Commona, Lupe Fiasco czyli wartościowych raperów...
Teksty o tym, że Pac żyje są po prostu głupie. Natomiast co do Eminema to nie sądze aby próbował naśladować Paca. Fakt, Pac jest dla niego inspiracją, co sam stwierdził, wyprodukował też płytę "Loyal to the game". Znacznie bardziej wkurzają mnie "gangsterzy" typu 50 cent, oni myślą, że są świetni itp, a do poziomu 2Paca im bardzo daleko, natomiast Eminem jest aktualnie chyba najlepszym raperem.
tupac jest genialnym raperem jest legendą jest kultow, jak Magik, jak ojciec chrzestny, jak gwiezdne wojny, nieśmiertelny. Ale najlepszym raperem jest eminem.
Chryste, co wyście tak się uparli na to porównywanie Tupaca z Eminemem? Ja tam uważam, że Eminem ma świetną muzę, i dobra, większości jego komercyjnych kawałków raczej nie lubię, choć posłuchać mogę... no i oczywiście są wyjątki, które wcale nie są takie głupie. Nie mogę zrozumieć czemu uważacie, że Em upodabnia się do Tupaca? Wg to nielogiczne, nie widzę żadnych powodów żeby tak sądzić. "Inspiruje mnie" to nie znaczy "Chce być taki sam". Eminem jest oryginalny na swój sposób, i uważam, że on mimo wszystko jest geniuszem w swoim fachu! Jego kawałki są super. A do 50centa nic nie mam.