PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=610178}

Tropiciele mogił

Grave Encounters
2011
6,2 39 tys. ocen
6,2 10 1 39002
5,8 9 krytyków
Tropiciele mogił
powrót do forum filmu Tropiciele mogił

Doprowadza mnie do szału latanie z kamerą - widz by musiał podskakiwać w równym tempie co
kamera żeby wątku nie stracić . Po drugie jak to możliwe że jednego gościa wcieło jak wpadł do
wanny a dziewczynę mgła w korytarzu.

użytkownik usunięty
agata1755

W całym budynku były duchy. I gościa wciągnął właśnie duch z wanny a panne jakieś inne duchy po prostu. Trzeba uważnie oglądać film .

ocenił(a) film na 3

No właśnie to było bez sensu bo nierealne. Faceta wciągnął duch do wanny z krwią i wsiąkł a panne trzymał drugi gość, przyszła mgła panny nie ma. Dla mnie to czarna komedia a nie horror

użytkownik usunięty
agata1755

Widocznie horror to nei gatunek dla ciebie. W większości najlepsze horrory to te o duchach .

ocenił(a) film na 3

Właśnie najwięcej to oglądam horrory ale tego typu jak ten to nie dla mnie

użytkownik usunięty
agata1755

To dziwne bo to jest jeden z lepszych horrorów jaki powstał . Chyba, ze wolisz klimaty gore gdzie krew leje się strumieniami.

ocenił(a) film na 3

Te w ogóle odpadają. Bardziej typu "obecność" czy też "ixtro 3" "turistas " " rasa". Najbardziej w tym filmie irytuje to że "niby" to nagrywają.

użytkownik usunięty
agata1755

a ja bardzo lubie found footage... dla mnie mogą to kręcic bez końca.

ocenił(a) film na 1

Ten film jest beznadziejny, komiczny horror - zero strachu.

ocenił(a) film na 3
luki324

Naiwny z dawno wypaloną formułą. Totalny ziew...

ocenił(a) film na 8
agata1755

To że oglądasz nie znaczy że są dla Ciebie. Jak spojrzałam na komentarz że coś w tym filmie było "nierealne" to naprawdę postaw na filmy dokumentalne nie horrory, mniejsze rozczarowanie....

ocenił(a) film na 7
agata1755

No cóż, Agato można się spodziewać takich zagrań w horrorach, jeśli chcesz się bać w bardziej
racjonalnych scenariuszach to pozostają Ci niestety thrillery :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
agata1755

To jak Cię doprowadza do szału, to nie bardzo wiem po co zabierasz się za found footage...